Kjerringråd logo

Tannverk - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tannverk.

Tor skrev 2011-05-21:

Nellik funka sykt bra og hurtig, men smaker jo høgg da.

Christian skrev 2011-05-24:

Jeg brukte olivenolje. Det funker kjempebra og smaker ingenting.

Jill skrev 2011-06-21:

Jeg sitter her med en bommusldott i munnen over ei tann som verker, den har jeg dynka med mandelsråper. Det funker helt fantastisk, like bra som nellikolje/spiker. Men skal nok ringe tannlegen med en gang jeg våkner imorra. Et tips bare.

sara skrev 2011-06-22:

Det funker ikke med nelikker greia. Jeg får ikke sove om nettene. Hjelp!

Tannlegeskrekk skrev 2011-06-23:

Vademekum-tipset funka delvis - takk og lov, ble kvitt den mest intense smerten. I mangel på nellik, som høres ut som det lovede land, ble det både vademekum og kanel. Skulle googla litt tidligere, så hadde jeg fått sove i natt.

Anders skrev 2011-07-17:

Nellikolje/nellikspiker kan hjelpe mot akutt tannverk, men det er jo bare en ting som virkelig gjelder - og det er å få seg time hos tannlegen så fort det går. Selv om det er noe en ofte kvier seg for. Etter en dag eller tre med skikkelig tannverk løper de fleste til tannlegen med lette skritt. Få ting kan måle seg med skikkelig tannverk.

GK skrev 2011-08-10:

Nellik funket med en gang. Smerten ble nesten helt borte. Brukte 1 teskje i et halvt glass vann og skylte i 1 min.

Tage skrev 2011-09-06:

Hjelper nellikolje hvis jeg har knekt av en liten bit på en tann også?

Missy! skrev 2011-09-11:

Nellik funker helt suverent. Har ei fylling som er borte, og har dermed et hull i ei tann. Har ikke den beste økomien heller, så tannlegebesøk er uaktuelt for øyeblikket. Men jeg har brukt nellikspikre som hjelp de siste mnd, og prøver å ikke fokusere på tannverken. Tannverken er borte. Knuser nellikene med tennene, og putter nellikene i den tanna som jeg har vondt i. Lar det ligge der en stund å virke, og tilslutt er all smerte borte.

Maria skrev 2011-10-11:

I tillegg til Nellik, som man får kjøpt på vanlig butikk, har jeg fått tips om kanel.

p0ttus skrev 2011-12-01:

Jeg har en jeksel som begynner å komme og har fått betennelse i den. Det er kjempehovent. Dette har vart i 9 dager nå. Har vært hos tannlegen og fikk beskjed om å skylle munnen med munnskyll. Smertene blir bare verre. Jeg klarer ikke åpne munnen, så jeg lever på youghurt og ibux.

Jeg leste igjenom noen tips her, og nellik har jeg ikke mulighet til å få tak i halv to på nattan. Heldigvis hadde jeg isbiter i fryseren, men da begynte jeg bare å blø, og det gjorde egentelig det hele verre. Noen som har noen tips? Jeg blør veldig ofte i munnen nå.

Nikki skrev 2011-12-04:

Tannlegen er vel første bud, og hvis det er helg så er det jo noe som heter tannlegevakta.

Peter skrev 2011-12-14:

Dette med nellik skal jeg virkelig prøve, har ikke hatt søvn de siste tre nettene nå på grunn av forferdelige smerter i tenna. Klokka er nå snart halv seks på morgenen, sovet maks 2 timer i natt. Jeg skal på jobb om et par timers tid så jeg ser frem til at butikken åpner så jeg får kjøpt meg litt nellik. Da skal det virkelig gomles. Takk for tips.

Anonym skrev 2012-01-15:

Det tipset med nellik virker helt supert. Jeg har hatt konstante smerter natt og dag pga et hull. Jeg tok et nellik-spiker og bet i tanna jeg hadde vondt , og magisk vis forsvant smertene bare mer og mer etter hvær dag som gikk.

Jon skrev 2012-01-17:

Tygge på nellik spiker og spytt væsken ut hjelper bra. Takk for tipset.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter tannverk

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com