Kjerringråd logo

Tette bihuler - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tette bihuler.

Katja skrev 2009-09-18:

Fenu max må prøves når legen ikke har kapasitet til å hjelpe, skal kjøpe det idag.

Mizzy skrev 2009-09-18:

Hvis dere ikke vil prøve det, anbefaler jeg å puste i vannbad med kinesiske peppermynte dråper, og drikke en kopp kokende vann med et par dråper. Kjenner du forskjølelsen komme snikende, så er det nok med et par dråper ren peppermynte i nakken og langs tinningene, men pass på at det ikke kommer for nært øynene. Så slipper man bli forskjølet. Et annet tips er at å spise vitamintabletter og omega3-kapsler hver dag, minsker risikoen for å bli forskjølet med 95% etter min erfaring. Altså frisk hele året, stortsett. Jeg og gutten min har vært forsøkskanin, og tro meg, vi var ofte syke og har dårlig immunforsvar. Det hjelper.

Morn skrev 2009-09-24:

Jeg bruker bukkehorn, slenger ned 6 til 7 piller, og det virker. La deg ikke lure av at det er ekte bukkehorn, det er en plante. Lykke til videre, og det hjalp faktisk for meg.

MM skrev 2009-10-17:

Jeg har hatt bihuleplager så lenge nå at jeg knapt husker noe annet. Jeg har prøvd almenne skolemedisinråd når bakteriene har satt seg. Alt innen helsekost. nbg:24, avant garden, fenu-max, solhatt peppermynteolje, mentulathum, skylling m neshorn. Den beste hjelpen får jeg av akupunktur/homeopatmedisin, kjenner hvordan det åpner seg og renner ned bak svelget der jeg ligger med nålene. Problemet mitt er vel at jeg har fått så nedsatt immunforsvar at jeg får alle forkjølelser som går, den setter seg etter et par dager i bihulene. Jeg jobber da også i et stressende miljø med barn som ofte er forkjøla i et dårlig inneklima. Mine allergiproblemer (bruker medisin) gjør ikke dette bedre. Nå vurderer min lege utskraping av bihulene. Er det noen som har blitt hjulpet med det? Er det noen som har erfaring med laserbehandling? Har noen erfaring med å legge om kosthold?

Individuelt skrev 2009-11-18:

Her tror jeg det er svært individuelt. Jeg har totalt blokkerte bihuler. Venter på operasjon. Fenu Max virker ikke for min del. At det kan være forkjølelsesdempene kan godt hende (uten at jeg har sett noen virkning for min del).

Dett i desa skrev 2009-11-25:

Jeg er potte tett i nesa nå,og tror jeg har bihulebetennelse. Drar ikke til legen, der vrimler det av syke folk og det orker jeg ikke nå. Får karre meg til helsekosten og prøve den berømte Fenu Max.

Neane skrev 2010-01-27:

Jeg har gått på utallige antibiotikakurer pga langvarige bihulebetennelser. Til slutt tok jeg rev i seilene og dro til Dr. Santelmann i Oslo. Han er allmennmedisiner men driver veldig alternativt. Her ble det funnet ut at jeg har en del allergier, blant annet mot E-stoffer i mat, tungmetallallergier m.m. Etter å ha begynt på allergitabletter samt droppet mat med diverse E-stoffer er bihulene mine åpne igjen.

Jamm skrev 2010-02-27:

Jeg har kun tatt EN dose med fenu max og er allerede bedre. Jeg har gått med tette bihuler i en uke og prøvd å dampe det ut, saltvann og nesespray, men ingenting har virket. Til og med den rennende nesa mi har sluttet å renne.

JonnyBoy skrev 2010-03-11:

Sverger til peppermynteolje. To-tre dråper (etter egen smak, kan fort bli veldig sterkt) i en stor kopp, inhaler det til det ikke damper lenger (gjerne med en håndduk e.l. over hodet). Snyt nesen godt både før og etter. Jeg plages med bihulebetennelse hver vinter, og legene vil bare gi meg penicillin, som ikke funker lenger. Med peppermynteoljen blir jeg kvitt betennelsen på 2 - 3 dager.

Kalle skrev 2010-08-01:

Putt hvitløk i nesa et par timer. Det renser bra.

Hvor lenge skrev 2010-08-16:

Hvor lenge må man bruke Fenu Max før det begynner å virke. Dama på helsekosten sa jeg måtte ta 2 kapsler hver time.

Eli skrev 2010-10-04:

Får man tette bihuler av malingslukt?

Buster skrev 2010-10-19:

Har prøvd Fenu max i to dager nå, og kuttet ut otrivin som jeg har brukt en stund. Det slapp momentant i bihulene. Selv om jeg ennå er litt tett, kan nesesprayen få hvile.

BareMeg skrev 2010-10-21:

Rinox nesespray er min favorittt mot tette bihuler. Det tørker ut slimhinnene, og stopper produksjonen av snørr/slim i nesa. Dermed løsner det i bihulene.

Lei skrev 2010-11-20:

Jeg ble operert i bihulene for 4 år siden. Totalt mislykket. Har nå spist Fenu max i 2 uker. Også dette har null virkning.

John E skrev 2010-12-15:

Har prøvd Fenu Max uten virkning. Merket ikke antydning til bedring, men saltvannsskylling gav virkning samt Rinexin tabletter. De virket etter en halvtimes tid!

Halvard skrev 2011-01-07:

Tette Bihuler er jeg enig med at saltvannsoppløsning er best, samt neseskylling. Nesseskyllingen foregår på det viset at man tar hornet med saltvann og dynker nesen med dette, for så å utjevne trykket. Akkurat som man er i fly. Da blåses det hele rent. Husk også å gå til legen for å skylle ørene siden det er en vei inn der også. Dette for å fjerne eventuelt over/undertrykk.

Kristina skrev 2011-01-26:

Jeg har prøvd: Fenumax, saltvannspray, homopati, akupunktur og jeg har også blitt operert i bihulene for å få større åpning. Ingen av disse tingene har hjulpet meg særlig på sikt, kun kortvarig bedring. Siste operasjon ble gjort i fjor sommer (på Lovisenberg sykehus), men jeg er blitt verre enn noengang. Nå er jeg potte tett om nettene, så jeg er veldig uopplagt på dagtid. Nå er jeg fortvilet, har noen et godt råd til hva jeg bør gjøre?

Tin mamma skrev 2011-02-10:

Peppermyntolje er utrolig effektivt, smør det mellom øyenbryn kinn og neserygg. neseskylleren er også lur.

Stein Erik skrev 2011-03-31:

Har slitt med bihuler i 47 år. Nå fant jeg en lege som driver med akupunktur m/strøm. For første gang i livet greier jeg å puste gjennom begge neseborene. Ikke brukt antibiotika på 1 mnd. Det er en ny verden.

Jonas skrev 2011-04-01:

Har egentlig aldri skjønt poenget med bihulene. Det virker jo nesten som om de er der kun for å lagre snørr og annen mannskit.

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter tette bihuler

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere