Kjerringråd logo

Tette bihuler - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tette bihuler.

Christian skrev 2011-04-02:

Sitter her å leser litt kjerringråd da jeg er plaget med tette bihuler. Men når jeg leser slike ting som Vims skriver blir jeg litt oppgitt. Bruk hue folkens.

Jpo skrev 2011-05-16:

Bruk japansk peppermynte olje. Putt noen dråper i en bolle med kokende vann, legg hode over og en hånduk over hode og bollen for å tette igjen litt. Pust inn med nesa i ca 10 min.

Turbo skrev 2011-05-31:

Joda, FenuMax funker det. Jeg er ikke den som har mest tro på alternativt og helsekost styr. Men min datter og jeg har brukt FenuMax flere ganger med hell. Og det funker øyeblikkelig. Men som med mye medisin så kan det ha bedre virkning på enkelte og mindre virkning på andre. Men det er absolut verdt et forsøk.

Jan skrev 2011-10-09:

Hvorfor ikke bare ta en operasjon om man har tette bihuler? Det har jeg gjort. Jeg har aldrig hatt problemer etter det.

mf skrev 2011-11-21:

Lurer på om det jeg plages med kan være tette bihuler? Hver gang jeg blir forkjølet, halsbetennelse osv så får jeg trykk og hodepine. Det virker som det er væske som flyter i toppen på meg. Så trykker det veldig over øynene. Det kjennes som jeg er litt øm i nakken og bakre hals og er tett i nesen samtidig som det renner litt ut. Det åpnes ikke helt. Sånn holder det gående i flere dager når jeg har det. Det er utrolig plagsomt. Kan dette ha noe med bilhulene å gjøre?

Arne Bjarne skrev 2011-12-02:

Kan man ha tette bihuler, eller bihulebetennelse, uten å være tett i nesen?

Jonny skrev 2011-12-12:

Nå har jeg lest alle innleggene her, men leter fortsatt etter svar. Selv fikk jeg problemer med bihulene etter en tannhistorie. Betennelsen fra tanna spredte seg til bihulene. Jeg fikk masse antibiotika og slimhinneavsvellende midler, som bare førte til ødelagte slimhinner. Det hjalp ikke.

Så brukte jeg medisin i bøtter og spann. Det hjalp litt i starten, men når jeg slutta med det kom betennelsen tilbake med økt styrke. Nå tåler jeg det ikke lenger. Jeg har prøvd mye forskjellig, bl.a. Fenumax, men uten hell. I årenes løp har jeg utviklet hypersensitivitet, og tåler nå svært lite. Reagerer på maling, parfyme, røyk (får problemer når naboen fyrer i peisen), gasser osv.

Jeg kan ikke gå ut når det er kaldt ute for det fører bare til sterk hodepine og svimmelhet. Alt dette skriver seg fra bihulene og den kroniske betennelsen jeg har der. Jeg har hatt det sånn i over 20 år, og holder det ikke ut stort lenger. Nå har jeg i tillegg blitt svært lydømfiendtlig og selv (for andre) svake lyder fører til at jeg føler det som hodet hovner opp og sprenges, og det påvirker også hørselen min.

Jeg har lest en del om soppinfeksjoner etter medisinbruk, og lurer på om det kan være tilfelle for meg. Er det noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver? Er det noen der ute som har tips eller gode råd å komme med, ville jeg blitt svært takknemlig.

Elisabeth skrev 2011-12-13:

Jeg skal sporenstreks kjøpe Fenu Max. Har vært tett i alle gangene i ansiktet en uke nå og det er vondt.

Kaka skrev 2012-08-22:

Johnny : burde nok gå til en lege, alternativ terapeut, homeopat som kan veilede deg innen kosthold og kroppsbalanse. Høres ut som hele systemet ditt er på raveparty og at du trenger en god rydding. Kan være flere faktorer, men i bunn og grunn er det det man putter inn i kroppen som gir grobunn for systemet. Og om det f. Eks er flere ting kroppen ikke tåler, eller ved overbelastning over tid. Så kan mye kræsje. Candida i kroppen kan skade mye. Og matintoleranse kan gi kryssallergier. Om maten man spiser skaper mer slim enn bukkehorn klarer å løse opp vil ikke bukkehornfrø klare å gjøre jobben sin.

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter tette bihuler

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere