Kjerringråd logo

Tette ører - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tette ører.

Fortvilet 14 åring skrev 2011-03-14:

Jeg har vært forkjølet en stund nå, men så plutselig gikk jeg rundt her om dagen også fikk jeg smerter i høyre øre. Jeg gikk for å legge meg og så hørte jeg minimalt på høyre øre. Det gjorde ufattelig vondt og gråter av smerten. Så når kvelden kom, la jeg meg. Så våknet jeg midt på natten av smerter på venstre øre, og så hørte jeg ikke stor på det øre heller.

Overtrykk skrev 2011-04-18:

Har hatt tette ører spesielt den ene øra, veldig trykk og kjenner pulsen i øra, nedsatt hørsel, har undertrykk i øretrompeten. Jeg har prøvd og ta kokt saltvann med en ts salt inn i nesbordet liggene reist meg sakte opp ventet ett kvarter og holdt for nesen og blåst, dette har oppnet for meg, kjenner da at det kommer veske i halsen.(forsiktighet ved oppreisning)

Undertrykk skrev 2011-05-06:

Jeg ble tett i bihulene, hals og nese pga. pollenallergi og fikk derfor ufattelig vondt i høyre øret. Gikk med vondt øre i sikkert en uke, og var fremdeles sponsa tett. Jeg gikk derfor til ØNH for å sjekk ut om jeg hadde fått ørebetennelse. Legen sa det var undertrykk, og at trommehinnen sto i bue. Jeg skulle forsøke med nesespray. Nesesprayen har funket på tettheten i nesen, men ikke øret. Begynner å bli frustrert. Øret verker, og jeg hører lite. Er det noen som har andre forslag til hva man kan gjøre?

Emina skrev 2011-05-10:

Jeg har gått med et tett øre i 3 dager nå oger så lei. Føler jeg hører dårlig pga. det. Jeg er i tillegg forkjølet. Skal prøve den nese spray metoden, siden jeg ikke tørr å sette inn oliven. Hadde en ubehagelig situasjon som liten med det, og det skremte meg. Så jeg avslo det tilbudet av mamma. Håper nesespray hjelper meg.

Tette ører skrev 2011-07-01:

Hei, jeg er 12 år og har tette ører, i forri fjor var jeg hos ørelegen og sugde ut men det gjorde vondt. Jeg har fått de nå ved at jeg prøvde og bruke en q-tips i øret.

Jeg tørr ikke dra til ørelegen igjen og tørr ikke si fra til foreldrene mine. Så hva skal jeg gjøre da? Har hatt det siden i går kveld. Hadde blitt veldig glad om jeg hadde fåt svar kjapt. Hilsen en som trenger hjelp.

Tette ører skrev 2011-07-09:

Jeg er på ferie og bader mye. Idag merket jeg at det var en propp i øret. Det er utrolig plagsomt og hørselen blir nedsatt. Hva skal jeg gjøre?

Eirik skrev 2011-08-02:

Jeg hoppa fra 10m igår, og kjente med en gang et stort trykk på ørene når jeg traff vannet. Svømt opp på land med lette propper i begge ørene, ikke så altfor vondt. Slik var det resten av dagen, til jeg våknet neste morgen 06:00 av store smerter i høyre øre.Jeg har prøvd ørelys og vanndamp. Noen som har flere råd?

Tonny skrev 2011-09-14:

Har akkurat nå tette ører, absolutt ikke forårsaket av voks, noe som er en bagatell i forhold til at at man blir tett innvendig i øret. Jeg har prøvd alt. Tror dere ørelys hjelper mot dette inni øret som tetter seg?

T skrev 2011-11-05:

Jeg er 14 og er tett i venstre øret mitt.Det begynner å gå meg på nervene og jeg vet ikke hvordan det har blitt slikt.

SG skrev 2011-11-16:

Jeg har også et problem med ørevoks. Det kommer av at jeg hører for mye på musikk med headset. I dag var 3. dagen min med dott i øret, før jeg fikk den nesten helt ut. Allerede 2 ganger i år etter mai har jeg vært hos lege med mye ørevoks.

Jeg løste det nesten ved å Legge meg i badekaret med øra under vann (50 C vann), og ligge der i 5 min. Det neste var å vaske håret i samme slengen, og ta resterende shampoo på fingra og gni det litt inn i øra, for å så skylle det ut igjen 1-2 min etterpå.

Problemet ble nesten løst. Jeg har fått ut en del men ikke alt, så det kan være lurt og gå til lege som bruker spylesprøyte.

Anna Marie skrev 2012-01-09:

På flyturen var jeg forskjølet og med en gang vi skulle lande lukket de seg. Det er en hel uke siden og dette begynner å gå meg på nervene. I klassen sier læreren ikke snakk så høyt ehh , jeg snakker jo normalt. Jeg hører ikke mitt eget lydnivå. Noen som vil hjelpe?

Kommentarside:  1    2  


Diskuter tette ører

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere