Kjerringråd logo

Tørre lepper - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tørre lepper.

Kristine skrev 2011-03-01:

Jeg har vært avhengig av leppepomade i mange år. Jeg har prøvd alle leppepomader som finnes og bruker mye Mentholatum, både fra tube og fra leppepomade. Jeg synes den er veldig deilig der og da, men ingen tvil om at det blir værre etterpå. Jeg bruker Eight hour leppepomade fra Elisabeth Arden om kvelden, og leppene er myke og fine i ca 1 time etter at jeg står opp, men så er det samme leksa om igjen. Jeg har prøvd leppe-peeling også, uten resultat og drikker generelt mye vann også. Kanskje jeg bare må prøve å være uten over en periode?

Anonyyyyyyyym skrev 2011-03-05:

EOS, den runde lipsylen som finnes i mange farger, fugerer veldig bra. Jeg har den med meg overalt, og den gir fuktige og fine lepper. Det går også an å smøre et tykt lag med honning, og la det være der i 15 minutter.

Helene skrev 2011-03-27:

Dere burde peele leppene med tannbørste (børste leppene med tannbørsten) og så ta på leppebalsam. Jeg bruker Eos melon på kvelden. Og eos mint på dagtid, og iblant den røde. Funker for meg.

ingrid skrev 2011-05-18:

På et legeprogram på tv, The Doctors eller Legene, sier de at tørre eller spukne lepper som ikke forsvinner kan skyldes vitaminmangel. Begynn med vitaminpiller alle sammen, eller spis mer vitaminholdlig mat.

Nelly skrev 2011-07-05:

Jeg har hatt mye problemer med tørre lepper opp gjennom årene. Har også atopisk eksem og har erfart hva som egner seg og ikke, til smøring av leppene. Jeg undres over hvor mange tusen jeg har brukt på utprøving av diverse produkter. Jeg vil anbefale alle med tørre lepper å prøve en barrieresalve som heter Locobase Repair. Den inneholder over 60% fett og er egentlig beregnet til såre rumper, men gjør virkelig underverker på tørre og såre lepper. Bruk den som en kur, til leppene ikke er tørre lenger, og avslutt så behandlingen. Kontinuerlig behandling vil kun føre til avhengighet. Og som nevnt flere ganger over her; drikk vann. Masse vann!

Bur Ugle skrev 2011-10-08:

Lanolin er supert for tørre, såre lepper. Fåes kjøpt på apotek, muliges andre steder også. Uansett, slet med et sår i munnviken som bare sprakk opp igjen hele tiden, spesielt hver morgen over lang tid. Fikk tips om å prøve lanolin og benyttet et tynt lag i munnviken et par morgener og så var det grodd etter to-tre dager.

Meg skrev 2011-11-21:

Hva med sitron? Det gir myk hud iallefall. Svir sikkert veldig for dem som har sprukne lepper, men for de som ikke har så ille hjelper det sikkert.

Gullers skrev 2011-11-22:

Krukken fra Oriflame heter Tender Care og har vært i sortimentet deres nesten siden de startet opp. Ergo et godt produkt, men det funker ikke for meg. Jeg har holdt på nå siden februar, og blir snart gal. Huden har snurpet seg sammen rundt leppene og jeg ser rett og slett grinete og gretten ut grunnet dette.

TØRRE MEG skrev 2011-12-11:

Jeg har tørre lepper nå, men da skal jeg prøve å drikke vann og smøre lipsyl på. Hvis jeg finner lypsylen min.

Lisa skrev 2011-12-26:

Det hjelper med Eos. Har slitt med tørre lepper helt siden vinteren i fjor og jeg kjøpte en Eos på Vita og den kostet 79 kr.

Han store skrev 2012-01-14:

Jeg har ikke smurt noe på leppene i ca 2 år nå og har fortsatt tørre lepper. Dette har jeg vært siden jeg var liten så dette kjerringrådet funker ikke for meg.

Jenta skrev 2012-01-26:

Jeg har lyst på Eos, men jeg aner ikke hvor jeg får kjøpt det. Jeg vet ikke hvor den Vita butikken er. Og har noen noen meninger om hvem som er best?

Kommentarside:  1    2    3  


Diskuter tørre lepper

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere