Kjerringråd logo

Tørt hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tørt hår.

Ingrid skrev 2011-09-02:

Jeg føler at det som fungerer best, iallefall på meg er hårkurer. Jeg har veldig tykt og bølgete blondt hår, har aldri farget/ stripet det, men jeg føler at når jeg ikke får i meg nok vann så blir håret ekstra tørt. Jeg bruker drøye hårkurer, sover med oljer i om natten (olivenolje er supert) og bruker andre typer håroljer. Mitt signaturprodukt, om jeg kan kalle det det, er maroccanoil. Det hjelper på brusete hår, roer det ned, gjør håret blankt og lukter himmelsk.

Sunning skrev 2011-09-15:

Jeg har blondt (lystonet) halvlangt hår. Ganske tykt, men av nordisk type, med tynne hårstrå. Bleker etterveksten hos frisør el hjemme. Har ganske mye fall i håret. Forsøkte rådet med olivenolje en gang og det var umulig å få ut. Håret virket tungt og fett. Etter flere vask brukte jeg Zalo. B vitaminer, tran hjelper. La håret lufttørke og ikke gre det mens det er vått. Da er det mest sårbart. Drikk øl i stedenfor vin til festen. Ølgjær er mums for håret.

Normann skrev 2011-10-08:

Sitt med hodet opp ned slik at håret henger nedover og maser hodebunnen. Bruk også shampo og balsam hver gang du dusjer håret. Bruk hårkur noen ganger i uken.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter tørt hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere