Kjerringråd logo

kjerringråd > tørt hår > tørt hår

Tørt hår - kjerringråd

Hvis du er plaget med tørt, skadet og brusete hår (farget, stripet, grått etc.) hjelper det med mandelolje (sweet almond oil). En liten teskje er nok til halvlangt hår. Masser inn i hendene og dra over vått hår.

Tørt hår

Mamba skrev 2007-09-04:

Skal man ta oljen i håret etter shampo og balsam, eller før? Skal man skylle ut? Forklar bedre.

Veronika. skrev 2008-02-17:

Hvor får man kjøpt det?

Meeeg skrev 2008-02-17:

Det eneste som har fungert for meg mot tørt hår er en Kerastase sjampo. De vet hva de holder på med har jeg inntrykk av. Du får det til og med billigere enn hos frisøren, samt at det er fraktfritt.

Mhm skrev 2008-02-27:

Man får kjøpt det i helsekostbutikker.

jåla skrev 2008-04-29:

grønnsåpe ja hmmmm kan nok lukte veeeeldig da hehe.. k pak serien er veldig bra for tørt og slitt hår. har forsøkt med egg blandet i olje. mandel olje er bra:) utenlandske butikker har mange gode oljer til en billig pris. det finns en grønn olje i sånne butikker som lukter veeldig men det går jo sånn som vondt skal vondt fordrive lol

blabla skrev 2008-06-10:

Skal man skylle den ut etter på eller forklar litt bedre.

Dolla skrev 2008-07-24:

Jeg tipper det går an å bruke vanlig matolje også. Mandelolje skal få det til å høres finere ut, eller? :P

Snuppa skrev 2008-08-22:

kan man bruke vanlig olje? Er det bra å sove med olje i håret en natt også skylle håret om morgenen? plis svar

Rapsolje skrev 2008-11-04:

Rapsoljen funker på mitt hår. Men husk at håret blir ikke bedre, men det ser og føles bedre ut. For det legger seg ett fett lag rundt om hårstrååene. Det lureste for slitt hår er en regelmessig klipp, en hårkur i blant. Hårkurene har vel en lignende effekt som matolje, bare at enkelte kurer trenger også inn i selve hårstrået.

Cicilie skrev 2009-03-24:

Jeg vil ha langt hår, men vet ikke hva jeg skal gjøre. Noen som har tips?

Christinex90 skrev 2009-04-29:

Jeg anbefaler olivenolje, det skyller man ut igjen etter noen timers tid, og regner med at dette gjelder generellt for olje, at det skal skylles ut, men gjerne gjøres hver dag. Har noen prøvd noen form for annen olje/serum for ekstremt tørt hår? Håper noen har noen råd el erfaringer så blir jeg veldig glad for svar.

Christinex90 skrev 2009-04-29:

Du som ønsker langt hår, er det slik at du ikke ønsker extension clip on. Om du ville hatt det, er det det enkleste og raskest til langt hår. Det ser helt naturlig ut. Hvis ikke kan du bare pleie ditt eget godt, ikke klipp mye når du først klipper. Det vokser ikke fortere ut da. Et annet godt råd er å kjøpe shampoo+balsam som er for raskere utvekst, disse hjelper. Det finnes i dag mange produkter som gjør at hårrøttene produserer hurtigere hårvekst. Massasje i hodebunnen er også med i hjelp for dette. Håper du finner et produkt for det.

Alice skrev 2009-09-11:

Hei. Jeg bruker olivenolje selv av og til. Det fungerer veldig bra på mitt hår. (Har brunt, tykt, halvlangt hår). Jeg vil bare gjøre oppmerksom på en ting, og det er at man skal ha oljen i tørt hår, og så ha shampoo i før man skyller den ut. Det gjør det mye lettere å få ut oljen.

Helene skrev 2010-03-08:

En ålreit kur mot tørt hår er olivenolje blandet med et par eggeplommer. Det tilfører fuktighet og proteiner. Eggehvitene kan blandes sammen med yoghurt naturell og brukes som ansiktsmaske.

Stefanie skrev 2010-07-13:

Eggeplomme og olivenolje kan nok ikke gi noe proteiner til håret for det er i eggehviten det er proteiner. I plommen er det bare fett. Så da må du bruke hele egget i såfall.

AneElise skrev 2010-08-12:

Selvsagt er det proteiner i eggeplommer også. Ja, det er mer fett der enn i hviten, men en god del proteiner i plommen også. Jeg har tørt og brusete hår. Vanlig shampoo (les såpe) er dårlig for mitt hår. Jeg bruker bare naturprodukter med fett i. Etter vask bruker jeg balsam og flere runder med oljer(feks mandel, oliven etc) Gjerne også balm (olje m bivoks). Av og til smører jeg skikkelig håret inn med oljer(feks billig olivenolje/raps) og sover m dette i. Det fungerer veldig bra og håret blir mer glansfullt.

Louise skrev 2011-01-13:

Til hun som ville ha lenger hår: Tidligere slet jeg med at håret mitt bare vokste til skulderlengde før tuppene ble for tørre og brakk av. Jeg begynte så (etter tips fra frisøren) og kure det jevnlig. Kjørte først en maratonuke med hårkur hver dag, Etter dette brukte jeg hårkur rundt 3 dager i uken. Jeg klipper meg nå hver 2.måned og helfarger ikke lenger håret (noe jeg har gjort tidligere), nå striper jeg kun ettervekst, jeg retter heller ikke ut håret like mye som jeg har gjort før, og bruker alltid beskyttende krem/spray før retting. Jeg har naturlig veldig krøllete og brusete hår, og håret mitt kjennes alltid tørt ut fordi skjellagene på håret alltid står ut, men en hårkur kan hjelpe godt på dette! Etter 1-2 år med disse rutinene ble håret mitt merkbart sunnere og har nå blitt en god del lengre.

Hår skrev 2011-01-28:

Hvordan kan man få langt hår uten å kjøpe noe spesiel shampoo eller balsam? Jeg har prøvd olivenolje før vask og det funka ikke noe særlig i det helle tatt. Jeg har veldig tykt hår. Så jeg lurte på hvordan jeg skal få håret til å vokse fort.

Skjellaget skrev 2011-02-23:

Jeg lurte på hvordan lukke skjellaget? Jeg har hørt det at etter at du har brukt shampo og balsam, så burde man skylle med kaldt vann så jeg lurte på om det virker?

Heksa skrev 2011-02-24:

Det finnes et fantastisk produkt med olivenolje og ufarget henna. La det gjerne virke over natten under en badehette eller plast. Håret blir sterk, sunt og skinnende. Bra mot tørt og slitt hår, men kan brukes av alle hårtyper.

Marian skrev 2011-04-26:

Om vinteren blir både hår og hud litt tørrere. Da er det bra og ta en spiseskje ølgjær blandet med vann. Så for den som vil ha langt hår er det et middel du får kjøpt til frisøren som heter Silk. Silk tar du bare litt i hånda og gnir godt inn i tuppene i bløtt hår, men la det bare tørke inn med håret. Har brukt det i to år og håret vokser som bare det. Det blir aldri slitt i tuppene. Det er det beste hårproduktet mot tørt hår, pluss øl gjær på vinteren.

Kommentarside: 1   2   


Diskuter tørt hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com