Kjerringråd logo

Tørt hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tørt hår.

Ane skrev 2009-01-10:

Menes grønnsåpe med vanlig vaske grønnsåpe, eller noe annet? litt i tvil her.

Katrin skrev 2009-01-18:

Jeg anbefaler sterkt imot dette jenter, ikke gjør dette. Det finnes sterke og nedslitende stoffer i grønnsåpe som ødelegger håret selv om det er tørt eller ikke tørt i det hele tatt.

Kiria skrev 2009-02-04:

Hei, hvis dere vil ha glansfult hår: Spray skummet melk i håret ha det i i 5 min. og skyll det ut med kaldt vann. Dette er prøvd selv og er veldig effektivt. For tørt hår annbefaler jeg olivenolje skyll ut med kaldt vann da beholder du glansen eller bruk vanlig balsam mellom gangene du vasker håret (bare balsam) i 30 min bruk badehette. skyll ut i kaldt vann. Lykke til. Det funka for meg og jeg hadde skikkelig tørt og splitta hår.

Emma skrev 2009-02-05:

Grønnsåpe gjør at hodebunnen tøker ut og man begynner og flasse. Dette er ikke ett bra råd for tørt hår. Dra heller til frisøren.

Smart skrev 2009-02-15:

Hvorfor ikke bare bruke organisk shampo?

Tina: Tørt hår skrev 2009-04-27:

Slik gjør du det hjemme: Begynn med hodebunnsmassasjen, la fingertuppene lage små sirkler så hodebunnen beveger seg og sirkulasjonen kommer i gang. Hold på til du kjenner hodebunnen bli varm.

Vask håret med shampo. Skyll ut. Gre inn et par spiseskjeer olivenolje, dekk til med plast og la sitte i rundt 15 minutter. Skyll ut.

Et annet tips er å piske et egg, fordele det i håret, la det sitte i fem minutter og så skylle ut (med lunkent vann, ellers sitter du med kokt egg i håret.

For de litt mer avanserte: En halv moden advokado og en halv moden banan blandes sammen med et par spiseskjeer olivenolje og en eggeplomme. Skal sitte i 45 minutter, men gjør visstnok underverker for tørt hår.

Nicita skrev 2009-05-02:

Olivenolje er en vidunderkur for håret. Bruk jomfruolje. La olja sitte i håret over natta. Dagen etter vaskes den ut og håret blir skinnende blankt :-)

13 år skrev 2009-09-08:

Vi har lært på skolen at når grønnsåpe kommer mot hud dannes fett. Da blir hvertfall ikke håret tørt.

Mapi skrev 2009-09-26:

Et tips som jeg har er å vaske håret med avkok av kjerringrokk. Om våren finner en det overlt, ellers kan du kjøpe det på apoteket. Det hjelper og for slitte negler. Og et annet råd istede for olje, bruk margarin, og la det være i ei stund. Et råd som om ikke er like enkelt er å la være å vaske håret på en lang lang stund, 5- 10 dager hvis du klarer. Gjentar du dette så blir virkninge enda bedre. Ofte er det rett og slett overvasking som har ødelagt håret.

Hårete skrev 2009-10-02:

Bruk bare vann, rent vann. Skyll en til to ganger pr døgn i en måneds tid, deretter en gang daglig. Da får håret sin naturlige glans. En omgang med shampoo ødelegger vann-kuren og du må starte på nytt. Og alle vet at shampoo er noe svineri for håret? Vann-kuren er forøvrig testet fagfolk. Husk at det tar opptil/minst en måned med daglig skylling av håret i rent vann før du oppnår et naturlig hår igjen. De første dagene (første uka) blir beskrevet som ille med klissete fryktelig hår, som deretter går over i lettgredd fint hår med naturlig glans, naturlige hårtupper og uten (lite) statisk elektrisitet. Jeg vet ei som brukte denne oppskriften i hele sitt liv, et liv som varte i over 80 år. Den beste hårvask er altså rent vann som bare er litt varmere enn lunkent og det er veldig billig.

Mette Anine skrev 2009-11-27:

Jeg bruker også grønnsåpe og det fungerer. Anbefaler også en skikkelig hårkur kjøpt hos frisør. Bruker det selv en gang i uken. Leste ett sted at det skulle være bra med piss, urin altså. Tror nok ikke jeg prøver det.

Yvonne skrev 2010-04-07:

Egg og advokado som blandes skal gjøre håret mykt og glansfult.

Ketil skrev 2010-07-23:

Jeg har hørt at tørt hår er genetisk. Jeg har hvertfall slitt med det siden barnehagen.

Trenger hjelp skrev 2010-08-22:

Jeg har bleket håret, og det er som gummiskrikk og det er så tørt at det kan brekkes. Jeg trenger virkelig hjelp. Hva hjelper?

Morten skrev 2011-02-04:

Litt lesing av tidligere kommentarer burde da hjelpe? En jeg ser ikke er nevnt er er etter hårvasken så kan du lage en billig hårkur av naturlig yoghurt og olivenolje.

Blandeforholdet er 2 deler yoghurt per én del olivenolje (bruk f.eks. spiseskjeer). Bland dette sammen, masser det inn i håret og la det virke i 25 minutter før det skylles ut med lunket vann.

Kjærring skrev 2011-04-21:

Jeg legger brennesle i olivenolje (det må ligge ca en uke før du kan bruke det) brennesleolje som hårkur gir en skikkelig flott glans og håret blir tydelig sterkere.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter tørt hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere