Kjerringråd logo

kjerringråd > treg avføring > treg avføring

Treg avføring - kjerringråd

Treg avføring og forstoppelse kan forårsakes av langt sengeleie, medikamenter og da særlig smertestillende. Treg avføring kan også komme av langvarig alvorlig sykdom og av sykdommer som kan skade muskler, nerver eller bindevev i selve tarmveggen. Et godt kjerringråd mot forstoppelse er å spise en pære hver dag. Dette kjerringrådet hjelper mage og tarm til å sette igang prosessen med å få fart på avføringen.

Treg avføring

Anonym skrev 2007-02-18:

En pære hjelper iallfall ikke meg, sitter på do morgen og kveld, natt som dag. Men forgjeves, nei, eneste som duger er avføringsmiddel, hehe...

j.b. skrev 2007-08-10:

C-vitaminer hjelper :)

R.Ø skrev 2007-09-11:

Å spise pærer hjelper heller ikke meg. Må nok ty til avføringsmiddel snart.

nn skrev 2008-02-11:

Svisker er til god hjelp for noen, deriblant meg.

Dritarn skrev 2008-03-05:

Ei pære? Man må vel spise en 4-5 stk tenker jeg. Da blir det futt i den store hvite telefonen.

Trollmann skrev 2008-11-30:

Senneste hjelper mot treg avføring, fåes kjøpt på apoteket. Svisker er også noe som hjelper.

Sandus skrev 2009-02-23:

Jeg slet også med dette, men etter jeg begynte å trene mer, og dermed også drikke mer, har det blitt mye bedre. Drikk masse vann. Start gjerne dagen med et stort glass vann.

Jente 16 skrev 2011-05-20:

Jeg har slitt en del med forstoppelse, og første gang jeg fikk det var rett før jeg fylte 16. Jeg hadde så vondt, skrek, knep igjen og plagdes skikkelig. Jeg fortalte det til pappa, og han sa jeg bare måtte prøve. Legevakta ble ringt (da hadde jeg hatt det i 3-4 dager) og dama spurte om jeg hadde drukket nok vann og spist smertestillende. Puttet da i meg 900mg ibux og paracet (litt forskjellig, ble tilsammen 900mg) Det hadde jeg gjort, og vi hadde kjøpt noen tabletter, som jeg ikke husker navnet på nå. Dette var på sene kvelden, og jeg puttet i meg to avføringstabeletter, og gikk å la meg. Tablettene funker fra 6-12 timer etter du har tatt de, og jeg våknet midt på natta da det hadde gått ca 6-7 timer, og gikk på do. Puttet i meg en smertestillende, og alt funket. Hadde jo skole samme dag, og effekten var så bra, siden det var første gang, at når jeg var kommet på skolen måtte jeg springe på do igjen, for det kom mere ut.


Diskuter treg avføring

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere