Kjerringråd logo

Trykk i øret - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om trykk i øret.

Mætty skrev 2011-02-18:

Vi har ikke prøvd, skal prøve!

Steffen skrev 2011-03-16:

Jeg har hatt dette i rundt 3 til 4 måner. Etter at jeg brukte q-tips fikk jeg dotter i ørene.

Daniel skrev 2011-06-17:

Håper dette virker for meg. Jeg er drittlei av trykk i øret.

Camilla skrev 2011-07-30:

Jeg sliter med kronisk dotter i ørene. Når jeg holder for nesen og blåser kommer det luft ut av øyene mine. Det kommer også ut av øret, men dottene går aldri helt ut. Jeg kan gjespe, tygge tyggegummi, svelge, snyte meg, skylle øret, bruke nesespray og lage vakum med varme hender men dottene går aldri helt ut. Prøvde også å lene hodet fra side til side men det funket selvfølgelig ikke det heller. Har sprekt trommehinnene flere ganger når jeg har flydd, men legene jeg har gått til sier det ikke er noe galt med ørene mine og at jeg bare må leve med det. Når de ser jeg blir satt ut av det, sier de at jeg skal være glad det ikke er noe galt. Jeg bør jo være det, men det er jo noe galt.

Heldigvis har jeg funnet ut hva som fungerer for meg iallefall. Kiropraktoren min har funnet ut at musklene rundt ørekanalen er så stram at den fort blir tett. Etter noen timer hos kiropraktor, er dottene helt ute. Og når jeg flyr kan jeg lande med begge trommehinnene i god behold, ved å gjøre som alle andre å bare holde for nesen og blåse litt. Tror sjeldent leger anbefaler kiropraktorer, og omvendt. Leger tror bare medisin, mens kiropraktor tror bare på at alt i kroppen kan fikses med litt knekking. Hvis legen ikke fungerer, gi kiropraktoren en sjanse.

Marit skrev 2011-08-12:

Ørelys er tingen for bihuler, dotter, voks, tinitus m.m. De fåes på apotek og i helsekosten, men les bruksanvisningen nøye og du må ha hjelp av noen for å få det til.

nico skrev 2011-10-03:

Jeg tror det generelt kan hjelpe å legge hodet på motsatt skulder av øret man har trykk i, kan være at det sakte begynner å renne littegran, og kan minke trykket delvis.

Jeg føler at det hjelper litt bare jeg gjør det mye, det generelle legerådet er jo å ligge på siden når man sover på motsatt side av det øret man har vond. Jeg tror det er å anbefale å bare gjøre dette litt, er ikke mye bry i forhold til å ha smerter.

Anonym skrev 2011-10-12:

Jeg hadde dott i øret. Så kom jeg til og holde meg for nesen og blåse så jeg fikk masse luft inni øret som ikke gikk ut. Nå hører jeg ikke på det øret. Er det noen som har tips?

Sussine skrev 2011-11-19:

Jeg har prøvd det meste her. Det å bøye hodet var en vits. Ørelys er ikke testa da. Jeg skal til syden neste lørdag og har bihulebetennelse. Jeg er redd det blir et problem.

Heidi skrev 2011-11-24:

Wow, det hjalp. Det hadde jeg aldri trodd. Jeg holdt på å bli gal av dotten og trykket i hodet.

Aina skrev 2012-01-23:

Aviskjegle fungerer. Jeg har fått det gjort på meg mange ganger og det funker hver gang.

Anonym skrev 2012-08-03:

Trykket gikk bort meg en gang. Men det kommer tilbake, men da vet jeg hva jeg skal gjøre.

Siv skrev 2012-08-07:

Jeg får trykk/ vondt i øret etter soving på puter som er veldig kompakt/tett. Tror det er fordi det nesten blir vakum mellom øret og puten. Min sønn fikk samme problem da han brukte tempur pedic pute. Byttet ut pute til en mer løs, luftig, hulfiberpute og har ikke problem lenger.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter trykk i øret

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere