Kjerringråd logo

kjerringråd > tynt hår > tynt hår

Tynt hår - kjerringråd

Tynt hår er det mange som lurer på om det finnes noe kjerringråd for. Og vi kan med glede si at en innsender har sendt oss et om nettopp det. En gjennomsnittlig person har cirka 150000 hårstrå på hodet sitt. Noen har mindre og har da det vi kaller tynt hår.

Alle mister vi hår i større eller mindre grad. Det er normalt å miste opp til 100 hårstrå hver dag. Men det sies at man må miste bortimot 50 % av alt håret før man kan begynne å kalle det tynt.

Tynt hår og hårtap kan også være arvelig. Mer enn halvparten av alle menn over 50 år begynner å miste håret, men noen blir også skallet lenge før den tid. Også kvinner kan få tynt hår. De fleste begynner å merke dette rundt overgangsalderen, men noen merker det også når man blir gravid.

Tips mot tynt hår

Et kjerringråd mot tynt hår er å lage seg en blanding av ølgjær og drikke den. Man tar en teskje med ølgjær og blander det ut i et glass med vann og drikker det. Ølgjær skal inneholde mye B-vitaminer, og det skal være veldig bra for hårvekst.

Det finnes også spesielle frisyrer som er beregnet for de med tynt hår. Bruker man en frisyre som er tiltenkt nettopp ditt hår er sjansene store for at man skjuler litt av problemet.

Som en liten fotnote kan vi nevne at vi i dag kjøpe ferdige kosttilskudd med B-vitaminer. Det er kanskje litt lettere å få i seg enn en blanding av ølgjær og vann?

Tynt hår

Tynn i håret skrev 2009-11-09:

Det som har fungert for meg er dette produktet fra biotherm. Det er til og med gratis frakt. Men jeg var ikke så tynn i håret som han på bildet, da :)

Charlotte skrev 2011-01-12:

Jeg er en jente på 14 år, jeg har veldig tynt hår, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har veldig lyst på tjukt hår? Har du noen forslag til hva jeg kan gjøre?

Cool skrev 2011-05-14:

Syntes det er synd å måtte bekymre seg for dette problemet. Ta imot råd fra legen din og hør om mulighetene og om det er verdt det. Hvis f.eks. kjærseten din gjør det slutt pga håret, hehe, ja da vet du at han eller hun var ikke mye å samle på.

Nuroj skrev 2011-08-16:

Charlotte: Håret blir tykkere - lengden, blir fylt ut av flere hårstrå om du klipper deg kort noen ganger slik at kortere hårstrå blir like lange som de som nå er lengre. Mor gjorde dette med søsteren min sitt hår da søster var lita og hun fikk tykt hår etter noen kortklippinger.

Oine skrev 2012-01-23:

Jeg håper ølgjær virker, for det smaker ufyselig.


Diskuter tynt hår

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere