Kjerringråd logo

Uønsket hårvekst - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om uønsket hårvekst.

Apen skrev 2010-11-01:

Jeg har mye uønsket hår på armene og det er flaut å gå med t-skjorte. Noen som har noen bra råd? Funker Andrea-kremen her også?

HJ skrev 2010-11-07:

Jeg sliter veldig ettersom jeg er mørk, men vet ikke helt med bleking. Jeg har så mye hår at det vil sikkert synes uansett. Dette er et problem som plager store deler av livet mitt. Det er ikke så gøy og ha hår på knoker, rygg, bryst ben, armer, fjes, ja overalt og så er du bare 13 år.

Veiviseren skrev 2010-11-28:

Jeg har prøvd Andrea noe som ikke funker bra, og jeg har prøvd masse andre kjerringråd og voksing osv, men veiviseren blir forsatt ikke borte. Jeg synes det er kjempe flaut, og lurte på om noen hadde no bra tips? Jeg trenger det virkelig.

Hårvekts i ansiktet skrev 2011-01-13:

Jeg er ei jente på snart 16 år og har bart. Jeg blir mobbe pga det. Er det noen som annbefaler noe til meg?

Anna skrev 2011-01-30:

Laser er det beste mot uønsket hårveks. Elispe klinikken er veldig bra. Og du får bedre pris om man tar flere ting av gangen. Jeg hadde mye hårvekst både på legger, bikini og armhuler. Nå vokser jeg meg 1 gang på 2 mnd og barberer meg aldri lenger. Alt er borte nesten. Helt utrolig.

Petter skrev 2011-02-02:

Til alle jenter: Dere skal være klar over at det finnes tusenvis av gutter som tenner på hårvekst hos kvinner. Så mitt tips er bare å la det være. Hårvekst er naturlig og en del av oss alle. For mange er det pirrende med mye kroppshår enten du er gutt eller jente.

meg skrev 2011-02-27:

Jeg har et problem, jeg har masse, lange hår på armene mine. Jeg syns det er flaut. Noen tips til hva jeg kan gjøre, funker det med Andrea?

Dame over 50 skrev 2011-04-01:

Er det noen voksne damer som har positiv erfaring med laserbehandling av hårvekst i ansiktet?

? skrev 2011-04-05:

Jeg fjerner hår fra ansiktet selv med tråd. Jeg har gjordt det på et par venninner også. Det er den beste måten å fjerne hår på. Man kan også fjerne hår fra fingrene eller evt. andre steder der man har uønsket hår med tråd.

Voksing skrev 2011-04-24:

Jeg prøvde veet sine voksestrips som er beregnet for bikinilinje og ansiktshår (overleppe). Gjorde vondt som FY, men leppa ble glatt og fin etterpå. Jeg kan ikke si at resultatet var varig, tok en knapp uke før det kom nye hår, og nå virker hårene enda mer synlige enn før. Har også prøvd hårfjerningskrem, men dette lagde bare brannsår på leppa mi. Nei, tenker jeg skal prøve med bleking neste gang, og funker ikke det, nei da får jeg vell bare finne meg i at jeg er litt mandig.

Siiim skrev 2011-06-09:

Jeg har også vært plaget av hår på overleppa helt til jeg lærte meg å fjerne hårene med tråd. Det er utrolig lett og funker bra. Det ligger flere videoer på YouTube der det er damer som lærer bort hvordan man gjør det. Men jeg tror de er på engelsk, så da må du nok søke på engelsk. Har til og med begynt å få en del hår på kinnene. Det er sykt flaut. Jeg håper mamma syns det er greit at jeg begynner å bleache dem.

Nora skrev 2011-07-10:

Forsøkte laser, og var veldig fornøyd etter 3-4 behandlinger. Men nå, tre år etter er det verre enn noen gang. Hormoner gjør at det kommer tilbake.

:P skrev 2011-08-17:

Jeg har alltid vært plaget med mørk hårvekst. Det plaget meg veldig når jeg var yngre. Nå vokser jeg overleppa når jeg selv syntes det blir for synlig og prøver og ikke overdramatisere dette kosmetiske nederlaget. Alle har noe og syntes selv det er greit å fjerne den på meg, men har aldri fått følelsen av at folk ser eller at jeg har fått kommentarer. Jeg ser andre kvinner med naturlig hår på overleppa (bare litt lysere kanskje) og tenker: Hvorfor ikke?

Vær den kvinnen du er og kos deg med alt som er så bra med akuratt deg. Uansett, voksing med kombinasjon napping av veldig synlige hår som ikke voksen tok, er supert. Men ikke vær overfokusert på det. Sterkt hvitt lys og lupe får alle hår til å se skremmende mørke ut. En liten vask med vanlig natron (kjøp i butikk) og vann har også funket perfekt på meg for ikke å få røde nupper osv. Lykke til.

Bente skrev 2011-09-23:

Jeg er helt enig at TRÅD er det aller beste resultat, hele ansiktet og halsen og øyenbrynforming til 265 kr. Det er klart det kommer tilbake, men du føler deg veldig velpleid etter hårfjerning med tråd. Epilator er veldig vondt.

Sjokolade skrev 2011-10-15:

Jeg har nettopp brukt andrea hår fjerning for fjes. Jeg er 17 år, og jeg har hatt dette problemet i ca 4 år. Fra jeg var 13 merket jeg at jeg fikk mørke hår på overleppen når jeg tok på sminke, og andre begynte også å merke det, så jeg fant fram barberhøvelen, noe jeg angrer på. Hårene har blitt lengre og mere synlig. Nå sitter jeg godt i det. Folk merker det utrolig ofte. Jeg har bleket det med andrea bleking ofte. Det hjelper jo, men det er jo fremdeles synlig. Så jeg kjøpte meg en hårfjerningskrem fra andrea. Den svir i begynnelsen og jeg blir litt hoven i overleppen. Jeg ville anbefalt til dere med lange mørke hår å bleke det med andrea bleking, så ventet 1 dag, så tatt andrea hår fjerning. Det skal hvertfall jeg gjøre når dette har vokst ut igjen.

Kommentarside:  1    2    3    4  


Diskuter uønsket hårvekst

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere