Kjerringråd logo

Uren hud - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om uren hud.

Diddi skrev 2008-12-02:

Jeg bruker biotherm biopur den funker veldi bra, ser resultate etter en uke. Jeg hadde prøvd alt fra tabeletter legen gav meg og alle kremer det går an å bruke ingenting funket før jeg prøvde biopur. Den kan anbefalest på det sterkeste.

Vivipuz skrev 2008-12-10:

Tannkrem virker, det tørker ut kvisene. Ikke ta kremer med olje i, huden blir bare verre av det.

Wannabepale skrev 2009-01-03:

Hm, jeg har ikke så veldig uren hud, men jeg vil gjerne ha den blekere, selv om jeg er ganske blek fra før. Hvor mye blekere kan man bli? Er det viktig å ha i vann, blir den for sterk hvis ikke har i? Kan man bruke sånn sitron-saft-flaske-ting som man kan kjøpe på matvarebutikken, eller må det være rett fra sitronen? Hjelper det mot fødselsmerker? Jeg har også brukt en ansiktsmaske-ting bestående av 50/50 honning og sukker, det fungerte kjempebra, og huden var myk og deilig etterpå. Jeg har også brukt tannkrem mot kviser, som gjør at de tørker fortere ut.

Drittlei skrev 2009-01-19:

Jeg har prøvd soin clarifiant, og det virket ikke på meg. Jeg har prøvd alt, men ingenting hjelper.

Monika skrev 2009-01-22:

Når man bruker tannkrem mot kviser,hvor lenge har dere tannkremen på?

Maria skrev 2009-01-22:

Hjelper tannkrem på sorte prikker/hudormer?

stine skrev 2009-02-17:

Det er alkoholen i tannkremen som tørker ut kvisene, samtidig virker den desinfiserende. Sitron er sterkt desinfiserende og funker bra.

Moi skrev 2009-02-18:

En god natts søvn hjelper. Ikke stress og spis sunt. Det hjelper iverfall litt :)

Mhm skrev 2009-03-27:

Og drikk MASSE vann! Det er en sikker vinner. Har fungert så bra på meg. Det renser huden innenfra. Og har en tro på at det hjelper med mindre sukker og fet mat, samt fuktighets kremer uten parfyme og alkohol.

Mejj skrev 2009-04-17:

Prøvde det, hjalp ikke på meg. Det svidde sykt mye.

Mari skrev 2009-06-05:

Spis sunt og tren normalt, så kan uren hud gå ihvertfall litt bort. Det beste er også å ikke dynge på med for mye av kremer i ansiktet. Vann er best om morgen og kveld, men selvfølgelig litt uparfymert ansiktskrem når det trengs. Mindre stress hjelper også mot mindre kviser.

elise skrev 2009-06-08:

Ja , tannkrem funker kjempebra. Den tørker inn kvisene, å du får bort bakteriene, slik den gjør i munnen.

Caroline skrev 2009-06-15:

Nei, tannkrem hjelper ikke mot kviser, ikke på meg i alle fall. Kanskje jeg skal prøve noen av disse tipsene?

Urenhud skrev 2009-07-11:

Potetmel hjelper kjempe bra mot uren hud.

Helen skrev 2009-07-28:

Jeg har akkurat prøvd sitron saft, en sånn flaske fra butikken blandet med mel. Dette har jeg brukt som ansiktsmaske. Jeg ble overrasket kan man si. Det funket jo sinnsykt bra mot sorte prikker. Har nesten ingen igjen. Og det er etter bare en behandling. Jeg er kjempe fornøyd. Man kan også bruke sitronsaft på neglene for å få de lysere.

Benedicte skrev 2009-07-30:

Jeg har ikke kjempeuren hud, men har alltid en kvise her og der, og det plager meg sånn. Har også forferdelig mange røde arr i panna etter kvisene. Vet noen om man kan få fjernet arrene? Uansett om jeg rører på kvisene eller ikke blir de store og gule og de verker. Etter en stund får jeg arr etter dem. Dette plager meg.

Henriette skrev 2009-07-31:

Går det an å bruke sintron saft på sånn gul flaske eller må man bruke en vanlig sitron?

Henriette skrev 2009-08-01:

Til Helen: Du skrev noe om sitrosaft og mel. Skal du bare blande sitronsaft med mel også la den sitte på fjeset som ansiktsmaske? Jeg er veldig plaget med uren hud og har vært det i flere år. så det hadde vært fint å prøve litt nye ting. Jeg har fått flere forskjellige respeter av forskjellige leger og profesjonelle hudleger, men ingenting har hjulpet. Jeg er møkk lei av alle prikkene i fjeset og trenger hjelp.

Til Henriette skrev 2009-08-01:

Det skal være det samme om du bruker slik sitronsaft på gul flaske eller rett fra sitronen. Stoffene i det er det samme. Jeg plages også med uren hud, men jeg har ikke prøvd dette ennå. Kanskje jeg skal prøve?

Kvisetryne skrev 2009-08-16:

Aloe vera konsentrat hjelper.

Marry skrev 2009-09-12:

Har hørt at sitronsaft ødelegger pigmentene i huden, er det sant?

Kommentarside:  1    2   3    4   


Diskuter uren hud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere