Kjerringråd logo

Uren hud - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om uren hud.

... skrev 2010-05-24:

Tannkrem hjelper ikke, jeg har prøvd, men det ble heller ikke verre.

Maria skrev 2010-07-30:

Hei, jeg prøvde denne sitron vasken. Den blekte bare huden min, ikke noen forskjell på ormene.

Lykke til skrev 2010-08-19:

Det er forskjellig fra person til person, så det er jo ikke sikkert at slike tips fungerer for alle. Jeg prøvde all slags forskjellige tips, ansiktsmasker og kremer, uten å få noe godt resultat.

Til slutt dro jeg til legen. Der fikk jeg råd om å kjøpe Basiron (reseptfri). Den sorten antibiotika jeg fikk brukes mot akne, fordi akne kan være en betennelse i huden.

Dette fungerte kjempebra for meg, men man må være obs på er at sånn behandling kan ta lang tid. Da jeg sluttet med kremene og antibiotikaen kom kvisene litt tilbake, men da var det bare å hente ny resept hos legen.

Basiron er forresten en kjempebra krem, og det er supert at den selges reseptfritt. Den tørker nok ut huden en del, men jeg synes det er verdt det.

jijji skrev 2010-09-18:

Jeg hørte et par eldre damer si til hverandre at dersom man har sopp i underlivet kan man dyppe en tampong i yogurt naturell, også stappe den inn. Fordi det regulerer ph-verdien. Da forsøkte jeg yogurt i ansiktet mot kviser, og det dempet irritasjonen litt. Det tilførte fuktighet også, men husk at yogurten er nødt til å være naturell.

Hud ekspert skrev 2011-04-15:

Hei, jeg har lest litt om hva dere sier. Jeg tror at mesteparten av tipsa ikke funker. Det kan helt sikker væer at ting og tang tørker inn kviser og slikt,men det som er basisk er å alltid at av sminken før kvelden og vaske med varmt vann og etter det varme vanne ta iskladt vann i T sonen.

Og husk den eneste tingen som og er basisk er å ikke spise mye godteri og slike ting det gjør at det fort kan bli tette porer.

Vist du er en som slite veldig mye så spør ekspeditøren i hudpleie butikken om råd.

Gjest skrev 2011-05-08:

Skal man skylle det av med vann eller bare la det tørke og være der?

Anciller skrev 2011-05-18:

Fra en erfaren her: sitron hjelper veldig ved å bruke den som ansiktsvann, men du må har et godt rense middel som fjerner godt sminke og døde hudceller. Jeg bruker selv pirifying foaming cleancser fra dior, og etterpå sitron som ansiktsvann og nivea for extra tørr hud den blå. Er kjempe førnøyd med huden min. Veldig viktig med et skikkelig vaske middel. Resten kan kjøpes fra vanlig matbutikk for å si det sånn. Lykke til.

Herman skrev 2011-05-24:

Jeg brukte tannkrem om det funket helt perfekt.

Erfaren skrev 2011-06-30:

Jeg har en ganske fet hud, hovedsaklig i t-sonen, men jeg sliter ikke noe særlig med kviser.

Det er viktig å rense huden morgen og kveld. Rens med ansiktsvann uten alkohol, eller parfyme. Smør deg med en god og mild krem etterpå, tilpasset din hudtype.

Aloe vera hjelper mye om man sliter med fet hud. Ikke bruk kremer med aloe vera, men 99 % aloe vera-gel. Du kan trygt smøre deg med den i ansiktet, men ikke ha den på for lenge, da den vil legge seg som en maske på huden og tette igjen porene dine, noe som igjen kan føre til uren hud/kviser.

Jeg bruker Lancome sin krem Hydra Zen, og den funker strålende. Den passer for alle hudtyper, og man får en myk og behagelig hud når man våkner opp om morgenen.

Men dere: Tro meg, stress kan også føre til kviser. Stress fører til hormonendringer som kan skape kviser. Dessverre er det også slik at forurensing kan skape dårlig hud, så det ER viktig å ta vare på huden sin ved å bruke de riktige produktene for nettopp DIN hud.

Stol ikke nødvendigvis på det det venninnen din sier er bra. En må prøve og feile, før en finner det riktige produktet som passer for mans unike hud!

Strong skrev 2011-07-24:

I steden for å prøve ting man er usikker på, så kan man heller begynne å tenke på kostholdet sitt. Eller for meg så gjør jeg følgene for å unngå uren hud: Vask annsiktet i iskaldt vann med såpe (Ikke skrubb). Tørk godt, og få en god natt søvn. Når du våkner dagen etter gjør du det samme. Drikk masse vann, og få i det mye fri luft. Et tips før man legger seg. Ikke legg dere med hårprodukter i håret. Og unngå å bruk sminke og slike ting. Sminke er noe av det værste du kan ta deg til for å unngå uren hud.

Pia skrev 2011-08-04:

Et godt tips til jenter evt. gutter: Ikke bruk billig sminke fra butikken. Det inneholder parabener, mineraloljer, parfyme og mye annet som ikke er bra for huden i det hele tatt. Ha også minst en sminkefri dag i uka. Søk litt på nettet og finn produkter som er tilpasset din hud og ikke inneholder farlige stoffer. Everyday Minerals er et godt alternativ. Glo Minerals er også veldig greit. Min favoritt er Eve Pearl sin serie, men den er noe dyrere enn andre. Pudderfundation er også mye bedre enn vanelig fundation da det ikke tetter porene.

Pass også på hva du spiser. Spiser du bare søppelmat og sjokolade, så er det klart du får kviser. Unn deg litt sunnere mat, da vil du merke forskjellen etter 1-2 uker. Noe annet er at dette er svært vanlig i ungdomsåra og vil forsvinne etterhvert. Jeg slet veldig med det i 13-14 års alderen. Nå er jeg 18 år og huden min er tilnærmet plettfri.

ida skrev 2011-08-19:

Jeg har brukt sitronvann i to uker nå og huden min er snart like ren som da jeg var liten. Folk burde virkelig prøve det. Jeg begynte å se resultatet allerede etter 3 dager. Jeg har faktisk også forhindret munnsår utbrudda mine. Jeg hadde noen som holdt på å komme den dagen jeg begynte med sitronvann, men ingenting kom. Jeg har nesten ingen svarte prikker lenger og huden min er matt og fin. Dette kjerringrådet har virkelig vært en velsignelse for meg.

meg skrev 2011-10-22:

Skal sitronvannet vaskes bort, eller skal det bare tørke på huden? Har ikke mye kviser, men hater de få jeg har.

Kommentarside:  1    2    3    4  


Diskuter uren hud

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere