Kjerringråd logo

Urinveisinfeksjon - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om urinveisinfeksjon.

Linn skrev 2008-04-02:

Jeg tror jeg har urinveisinfeksjon, men er ikke helt sikkert. Det gjør vondt når jeg urinerer, urinen er uklar og jeg må på do hver 2. time. Hva kan det være? sorry hvis det er feil sted å spørre på, men vet ikke om noe annet sted.

Marianne skrev 2008-04-14:

Er det noe annet dere kan anbefale mot UIV?

Tine skrev 2008-04-15:

Hei, jeg har sliti med kronisk urinveisinfeksjon nå i 2 år, er jeg heldig har jeg noen uker mellomrom, men merker det alltid. Jeg har prøvd tranbærkapsler, juice og alle slags antibiotika kurer, men blir aldri helt kurert, så nå skal jeg prøve akkupunktur, hørt masse positiv om det. Men, ja det hjelper og holde seg varm, drikke varmt, jeg drikker som oftes masse vann. Og masse appelsinjuice.

elle skrev 2008-05-09:

Ta alltid 1 gram c vitamin forebyggende, brusetabletter, drikk rikelig og vær varm over korsryggen.

Miss Anonymous skrev 2008-05-25:

Har god erfaring med te laget av persille. Man koker altså persille i vann, og drikker det etterpå. Smaker ikke godt vel å merke, men det HJELPER!

BritHilde skrev 2008-05-27:

For å ikke komme i den situasjonen at en får urinveisinfeksjon, er det kjempeviktig å få tømme blæren orntlig.

Linda skrev 2008-05-28:

Tranebærkapsler,appelsin juice,masse vann,sitron på flaske,dusj og gå på do etter samleie,og ikke for mye/ofte bruk av såpe nedentil. Ta en tranbærkapsel med en gang du merker symptomer. Gjør du dette,så får du ikke urinveis inf.

Sitronella skrev 2008-06-03:

Billigste og beste råd jeg har å gi er: Drikk vann eller farris med masse sitronsaft oppi (det kurerer meg på få timer!), samtidig som du holder underliv og ben varme (det er faktisk viktig for å bekjempe infeksjonen). Videre, bruk ubleket toalettpapir, vask deg med varmt vann og minst mulig såpe, ofte bare varmt vann. Bruk vaskepulver med lite parfyme i underklærne. Bytt undertøy hyppig (renslighet er kjempeviktig).

Anonym skrev 2008-06-04:

Det som har hjulpet meg er edikk. Ta en spiseskje edikk/eplecidereddikk morgen og kveld i en uke. Bruker også tranebær/kjerringrokkte/brennelse te som hjelper, men det mest effektive er edikk. Har ikke hatt Urinveisinfeksjon på et år nå.

Birgit skrev 2008-06-11:

Tålte ikke temperaturen 16./17.mai. Holdt resultatet i sjakk 3 uker med te av kjerringrokk og tranebærkapsler. Er sikker på at Eplecider eddik vil hjelpe, men er nå på medisin, da jeg fikk feber. Ble anbefalt å unngå sukker!

Siste stikk skrev 2008-06-16:

Har slitt med UVI i lange perioder og fått opptil 4 kurer hos legen i slengen. Prøvde akupunktur, ca 6 timer på 3 uker. Dyrt der og da, men nå har jeg ikke hatt UVI siden -det er nå 2 år siden. Om jeg kjenner symptomer så presser jeg en sitron i ett glass vann. Det har hjulpet til nå.

ida skrev 2008-06-19:

Har slitt mye med UIV. prøv å gå til Homeopat. Det kan hjelpe. Ellers vil jeg tipse alle om å prøve alt annet enn antibiotika hvis man kan det. Det gjør bare vondt værre. Det fjerner det kanskje der og da, men det blir så svakt det nede, og alt blir svekket.

thessa skrev 2008-06-19:

Husk å tømme deg skikkelig når du tisser. Prøv å press ut de siste dråpene også! det lønner seg også å gå på do og tisse etter man har hatt vært til sengs, for å rense bort ting og tang.

Vibekke skrev 2008-06-22:

Hadde symtomene i ca 2 dager før jeg kjente jeg MÅTTE til lege, men det var lørdag. Kjøpte tranebærkapsler, kjerringrokkte og ei lita flaske med nypresset appelsin juice som jeg drakk opp med en gang. Tok 2 tranebærkapsler og drakk mye appelsinjuice, kjente bedring etter bare noen minutter! Det var en stor lettelse. Tok også en C vitamin tabelett.

Meg skrev 2008-06-26:

Har urinveisinfeksjon nå og jeg har hørt at det fungerer å sitte på en bøtte med varmt vann og la det dampe. Også drikke masse appelsinjuice.

Larviksdame skrev 2008-07-27:

Drikke appelsinjuice er det som hjelper meg også.

Anette skrev 2008-08-13:

Drikk MASSE vann!

Dame 33 skrev 2008-08-25:

Har vært veldig plaget av uvi før, det var nesten kronisk. Når du merker at du begynner å få uvi er det beste metoden synes jeg, er å spise 4-5 kiwi med engang du våkner om morgenen. Vaske nedentil med lactasyd såpe, og holde føttene varme med ullsokker. Jeg har ikke vært plaget med uvi de siste 7 årene.

Pike74 skrev 2008-08-26:

Hva med ananasjuice?

Veronica skrev 2008-08-28:

Jeg har vært plaget med uvi i flere år nå, kommer tilbake alt fra 2-6 ganger i året. Sist gang kjøpte jeg tranbær kapser og drakk masse appelsinjuice og det funka da. Har uvi nå også, tok kapsel med en gang jeg merka symptomene, men det vil ikke funke denne gangen. Har hatt det i en 3,4 dager nå, og i dag er det ILLE! Får prøve noen av rådene her da. Jeg vil helst unngå antibiotika.

Anonym skrev 2008-09-03:

Jeg har det sånn at jeg føler jeg må på do hele tiden noen ganger. Urinen er mørkere pluss at det luktet ganske sterkt. Kan det være urinveisinfekjson?

Kommentarside:  1    2   3    4    5    6    7    8    9   


Diskuter urinveisinfeksjon

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere