Kjerringråd logo

Vond hals - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om vond hals.

Wizard skrev 2011-07-12:

Drikk kaldt vann med litt presset sitron og salt.

Lena skrev 2011-07-14:

Gurgle halsen med saltvann. Kok opp vann, ha i en liten ts salt og kokt vann i en kopp, og avkjøl til passende temp. Gurgle halsen godt med dette. Gjenta etter behov.

Silje skrev 2011-07-31:

Jeg har vondt i halsen min nå, klarer nesten ikke og svelge. Jeg skal prøve det salt vann greiene. Doc hjelper absolutt ikke. Det gjør bare halsen verre. Noe som kan være godt er kakao med krem eller vaniljeis. Ellers kan iste være utrolig bra og yougurt-is.

VondHals88 skrev 2011-08-01:

Hvorfor skulle da legen sagt til meg at: Det beste og gjøre er og koke opp melk, kjøle den ned til ca 37 grader, så ha honning oppi, også er det bare og bælme ned. Hvis det ikke hjelper?

Tror nok det hjelper, men at du må få i deg nok av det. Ikke bare en kopp pr dag. Velvel, jeg skal utforske det her litt nå (Har viral halsbetennelse) også kommer jeg med en tilbakemelding enten i morgen eller overimorgen. Men tror da det skal virke i og med at Legen min sa det.

vond-hals88 skrev 2011-08-01:

Dette hjalp jo faktisk. Jeg har aldri drukket varm melk med honning, og jeg takler ikke smak av honning. Så jeg kokte opp ca 2 glass (0.5 liter) melk, kjølte den ned til rundt 40 grader, pøste oppi noe honning rørte rundt. Da var det rett i glasset og bare og tvinge ned. Jeg brukte vel kanskje en, tre kvarter før alt var drukket opp. Jeg har lest masse kommentarer: dette funker bare hvis du tror det funker, Dette funker ikke Jeg prøvde og være så bevisst som mulig på at det ikke skulle funke.

Allerede etter to timer føltes svelgene mye bedre. Det gjør fortsatt litt vondt så klart men ja. 3-5 glass med melk og honning om dagen burde vel være nok til og lindre smertene noe. Man blir jo ikke frisk om man gjør dette, men du vil ha det mer behagelig, vil jeg tro. Varm melk(37 grader ~) + Honning = Mindre vondt.

Anonym skrev 2011-08-03:

Varm melk med honning hjelper ikke men det føles litt bedre mens man drikker det. Jeg anbefaler helst kalde drikker eller noe annet kaldt. God Bedring til dere som er syke, som meg.

Britha skrev 2011-08-09:

Det hjelper nå hvertfall litt, men maker utrolig vondt. Jeg holdt på å brekke meg, men biter i det sure eplet og håper det hjelper.

Kariann skrev 2011-08-09:

Vil du bli fort frisk og kvitt sår hals? Bruk hvitløk. Kutt opp hvitløk i små terninger ca en halv hvitløk med fedd, kast det oppi en gryte hell i ca 4 dl vann kokkk opp. Drikk dette. Til rask virkning anbefaler jeg 2,5 hele hvitløker på 1,5 dag. Spis gjerne rå løk til maten for eksempel til brødskive eller ved siden av middagen.

LKH skrev 2011-08-16:

Jeg har hatt 3 halsbetennelser på rappen denne våren. I sommer kjente jeg halsen var hoven i blant og da jeg kom på jobb igjen nå på sensommeren ble den igjen hovent og litt vondt. Så nå prøvde jeg olivenekstrakt kjøpt på helsekosten, 20 dråper morgen og kveld. I tillegg økte jeg fra 2 til 4 kapsler omega-3 pr dag. Når jeg tar dråpene og de ekstra omega-3 så har halsen blitt fin i løpet av en dag. Jeg stoppet med olivenekstrakten straks halsen var bra igjen, men da ble den fort vond igjen. Så denne gang skal jeg gå en stund på olivenekstrakt.

moged skrev 2011-09-14:

Den best måten å takle halsvondt er å drikke mer vann.

ASOT skrev 2011-11-04:

Jeg kjøper repsils og tar det annenhver time. Etter en stund begynner halsen å bli mye bedre og jeg kjenner ikke noe dagen etterpå.

Sårhals skrev 2011-11-30:

Alle sier at det hjelper med te, men for meg hjelper det i 3 sekund og så har jeg like vondt i halsen i gjen. Jeg prøvde å ta 5-6 hele pepperkorn. Det svidde veldig, men funket i tre minutt, så begynner halsen og gjøre vondt igjen. Så jeg skal prøve med en kopp vann, 1-2 ss med salt og et ull-sjerf og håper det er over til i morgen.

Lisa skrev 2012-01-03:

Repsils hjelper ikke alltid mot sår og vond hals. Drikk te. Det hjelper meg ihvertfall. Hviis du går til legen så får du medisiner som kan hjelpe.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7  


Diskuter vond hals

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere