Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Sandra skrev 2010-08-26:

Det var ved en tilfeldighet at jeg begynte å smøre hendene mine inn med fuktigheteskremen Apobase fordi de var så tørre og etter kort tid så forsvant bare vortene mine. Jeg tror ihvertfall at det var derfor fordi jeg hadde hatt vortene i mange år uten å blitt kvitt dem. Mot fotvortene mine brukte jeg et gulaktig middel som man smørte på vortene etter at man hadde sittet med føttene i fotbad, eller evt. dusjet. Det funket for meg.

Nei skrev 2010-09-29:

Dere bør så absolutt ikke slikke på vortene deres. Da kan vortene smitte til fjeset, og du får vorter der også. Dette har jeg fått opplyst av lege. Så ikke gjør det.

gutt 12 år skrev 2010-11-06:

Jeg er en gutt på 12 år og har mange vorter og har prøvd alt. Det jeg har prøvd er bananskall med salt, neglelakk, lim og fleskbit. Hvis dere har noe som virkelig virker så vær snill og si ifra.

BK skrev 2011-01-22:

Jeg var lenge plaget med en vorte på pekefingeren som ofte sprakk og blødde. En dag den sprakk den da jeg skulle ta på meg skolesekken og remen kuttet bort deler av vorta. Da tok jeg og dryppet vademecum oppi såret. Det svei. Siden laget jeg en liten forbinding som jeg tok på etter at jeg hadde dynket den i litt vademecum. Senere fulgte jeg opp med å dryppe på i noen dager på skorpen. Etter noen dager var den helt vekk. Har ikke sett en vorte på kroppen senere.

Marianne skrev 2011-07-04:

Det er utrolig mange råd her, noen som kan fungere, andre som virker helt usansynelige og for ikke å snakke om motbydelige. Uansett, det som du må huske på er at vi er alle forskjellige og vortene vil ikke altid reagere likt. Legemiddler har for min del vært et katastrofalt prosjekt og ikke å anbefale. De vokser bare opp igjen etter kort stund. Neglelakk og saltvann (altså å bade i havet) har hjulpet for meg. Det beste tror jeg nok vil være å smøre blank Neglelakk på vorten/vortene for å forhindre smitte og vente til kroppen finner ut av problemene selv. Likte forresten godt det forslaget med bananen, mange kreative forslag her.

Vil ikke oppgi skrev 2011-07-11:

Det fins forskjellige vorter så de tipsene dere har skrevet kan gå på dere selv men kanskje ikke på alle? Men jeg skal prøve dette i en mnd. og hvis det ikke går skal jeg ta neglelakk tipset.

Cec skrev 2011-07-29:

Spør om Verucid på apoteket. Det er en salve man smører på hver kveld i ca. 2-3 uker. Salven størkner i løpet av natten og pilles av hver 3. dag. Det funker hvis du er tålmodig.

Marita skrev 2011-11-23:

Jeg har hatt en vanlig vorte på tåa i 7 år nå. Fikk beskjed av legen om at den ville være borte innen et års tid(for 6 år siden). Har prøvd og fryse den, klippe den, dra ut rota, men ingenting fungerer.

Anonym skrev 2011-11-24:

Dette er et triks som virker, i hvert fall på meg. Jeg slet med vorter på føttene mine i mange år og på det meste hadde eg 8 stykker. Jeg fikk dårlig selvtillit, og hadde prøvd alt. Men så leste jeg her på www.kjerringrad.com at man kunne skjære bananskall og dekke de over hver vorte. Man kan feste de med plastfolie rundt tåa eller hvor dere nå har en vorte. Så sov jeg med det om natta og tok det vekk om morgenen. Etter å ha gjort slik noen ganger i uka i en måned eller noe sånt, så var alle borte. Det er at av de beste triksene jeg noen gang har prøvd. Det anbefales på det sterkeste, men vær tålmodig.

kristin skrev 2011-11-27:

Prøv bananskall. Jeg hadde masse vorter på hendene da jeg var mindre. Jeg teipet på bananskall hver dag etter skolen, fordi det lukter ikke godt etter du har hatt det på en stund, men det er verdt det da det fungerer. Det anbefales virkelig. Vortene mine er borte.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere