Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter > vorter

Vorter - kjerringråd

Potetsaft kan kurere vorter. Del en godt vasket potet i to, lag en grop i den ene halvdelen og legg den andre halvdelen oppå. La dette ligge til det har sevet potetsaft ut i innhulingen. Bruk potet- saften til å smøre på vortene. Gjenta flere ganger daglig. Etter en tid forsvinner vortene

Vorter

Ei jente skrev 2007-12-15:

Jeg har hatt en vorte før, men jeg tok på noe som heter molkosan, og det hjalp. Legg på molkosan og sett et plaster over, så blir den borte etter noen dager (den løser seg opp) Hvis du har plasteret på for kort tid så kommer vorta bare tilbake igjen. Så pass på å ha på plasteret helt til den er HELT borte. Dette hjalp meg hvertfall.

Rune skrev 2008-01-16:

Dette med potet kan bekreftes at fungerer. Men en sjaman lærte meg at poteten skal som beskrevet over deles i to, så smøre på potetens saft der vortene er, og så skal man grave ned poteten i jord. Om dette blir noen forskjell fra å kaste den i søppeldunken vites ikke. Men vi gjorde som beskrevet og vortene var borte på ei uke, og ikke kommet fram siden. Det var en god del vorter denne lille hadde.

Olga skrev 2008-06-08:

Det er meget mange som får vorter og alle disse tingene som står virker!

j20 skrev 2008-07-07:

Jeg fikk vekk vortene med å bruke grovsalt.

Anonym skrev 2008-07-19:

Det funker bare tilen viss grad! Spørs hvor mange vorter man har!

Meggg skrev 2009-06-20:

Jeg hadde en stor vorte i 3 år som senere ble til 5. Brukte alle slags midler, men de hjalp ikke. Prøvde å gni potetskallet et par ganger og gjett om de forsvant etter 1 uke! Anbefales.

Astrid skrev 2010-03-07:

Jeg har en gigantisk vorte på foten, og den har jeg hatt i tre år. Har vært hos legen an gang i måneden og fryst den nå i et halv år, men den er forsatt der. Har prøvd verucid, potetsaft, grovsalt, ja nesten alt, men den forsvinner ikke. Noen som kan hjelpe meg hvordan jeg kan få den vekk med faktisk noe som virker?

Maya skrev 2010-04-18:

Prøv Laser,det fungerer meget bra.

alexandra skrev 2010-07-06:

Jeg har en vorte på den ene hånden min, og jeg brukte et middel om ble kjøpt på apoteket, det middelt gjode så den ble enda større og fikk mye verk. ANBEFALES IKKE ! Men kan noen fortelle litt nøyere hvordan man skjærer opp potetgreiene? Jeg skjønte ikke helt, skal man putte poteten i jorden etter du har tatt potetsaften på vorten?

Ella skrev 2010-08-08:

Jeg fjernet vorter med gråpapir. Lagde et kremmerhus av det ,satt det på en asjett og satte fyr på toppen. Den brune væska som ble på asjetten smurte jeg på vorta hver dag i en uke. Vips. borte.

Heisann skrev 2010-08-21:

Jeg prøvde dette med eddik på vorten og sove med det om natten. Den ble mye større og helt hvit. Hjelp meg, hva er det som skjer?

Anonym skrev 2010-11-03:

Det er bare vorta som har trukket til seg all væsken som gjør at den blir større. Det funker faktisk med eplecidereddik, man må bare være tålmodig. Jeg prøvde i sommer og det gikk kjempebra, men så ga jeg meg. Jeg har hatt vorta i over 1 år nå og er kjempelei. Det har gått en del plaster også, for jeg vil skjule den. Jeg synes det er så flaut og ekkelt.

Gjest skrev 2011-04-25:

Jeg har 18 vorter på hendene og de vil ikke bort. Ingenting funker. Jer er ganske sint.

AA skrev 2011-06-16:

Jeg har hatt 1 vorte på fingeren, vanskelig plassert mot neglen. Har prøvd å fryse den flere ganger uten hell. Så kjøpte jeg et naturprodukt på nettet fra Danmark, Mellisa Vortemælksalve. Koster ca 90 kr + porto. La på en klatt 3 ganger om dagen så plaster over. Det svir litt etter første dagen. Skrapte litt forsiktig dødt vev uten å ta i for hardt (til sammen 2 ganger i dusjen). Holdt på 1-1,5 uke. Så sluttet det å svi. Etter det falt hele vorten av i dusjen. Det samme sjedde med mannen min som hadde vorte på fingeren: borte nå. For bruk på hendene anbefalles på det sterkeste. Skal nå prøve på foten.


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com