Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Heri skrev 2009-03-02:

Aldri klipp av en vorte, jeg gjorde det da jeg var mindre og det førte til at jeg fikk dobbel-vorte. Viruset spredte seg.

Gjest skrev 2009-04-14:

Søndag tok jeg på plasteret, men igår dusjet jeg, så måtte bytte. Får håpe det funker, da. Ser ut som om vorten min har skrumpet litt inn. Håper det virker.

Elise skrev 2009-05-22:

Jeg har hatt vorter så lenge jeg husker og nå er jeg 15år. Jeg har både på henda, en på kneet og masse på føtta. Det er veldig skjemmende og stygt. Bruker plaster rundt de på henda for de er kjempe stygge. Jeg har prøvd dette trikset med salt og plaster, men da ble vorta helt hvit og gjorde ganske vondt. Jeg har vel nesten prøvd alle slags metoder, både kjerrigråd og medisiner. Huff. Vorter er noe herk!

Kristine skrev 2009-06-17:

Hei, jeg tenkte jeg skulle prøve dette med salt og plasteret. Jeg hadde to vorter på hendene. Til slutt ble jeg så lei, at jeg barberte de vekk, det ble masse blod, men jeg syntes det var verdt det. Vondt var det. Så tenkte jeg nå skulle prøve en ny metode, så jeg ikke må gjennom samme prosessen. Kan kanskje gi tilbake melding om det funker.

Gjessst skrev 2009-07-25:

Har hatt vorte på handa i 3 år, bruker verucid, håper det går bra.

Anonym skrev 2009-08-02:

Jeg har også satt på plaster nå, så det skal bli spennende å se.

Merete skrev 2009-09-12:

Hadde plenty vorter rundt neglebåndet på fingrene i ung alder som sprakk og gjorde veldig vondt. Min kjære mormor tok en fleskesvor og gned på alle vortene mine. Deretter gikk hun ut og gravde ned fleskesvoren. Jeg måtte ikke se hvor hun gravde den ned. Etter noen uker var vortene borte. Det sies at de forsvinner når fleskesvoren har råtnet.

Morten skrev 2010-01-15:

Ta litt spytt på vorten, det vil funke på grunn av at vorten vil tørke ut av spyttet. Du kan ha spytt på vorten opp til flere ganger om dagen.

Meg skrev 2010-02-25:

Hei , jeg er en jente på 13 år som nå prøver plaster med salt på. Jeg vet ikke om det funker, men jeg får vel bare se om det blir noe resultat. Jeg skriver tilbake om hva resultatet blir om 3 dager. Har prøvd og fryse ned vorta, men det funka ikke. Prøvde noe andre greier som jeg skulle sette på vortene men det funka heller ikke. Så nå gjenstår det bare og se om det med salt funker. Er det noen som har prøvd dette og at det har funka? (plaster med fukt av vann og salt på i 3 dager) Hilsen meg som har hatt vorter lenge.

Meg skrev 2010-03-18:

Jeg har 9 vorter på hånda mi og jeg får de ikke vekk, kan dere hjelpe meg? Jeg skal prøve dette nå.

Gjest skrev 2010-04-05:

Jeg var plaget med fotvorter når jeg var liten. Da fikk vi kjærringråd fra barnelegen. Kjøp svart ulltråd, lag så mange knuter som antall vorter, grav den ned i jorden. Dette må skje en torsdag kl 1900. Bruk deretter flytende plaster. Nytt for hver dag. Må selvfølgelig ta av det gamle. Og det sies at når ulltråden er råtnet opp så er vortene borte. Jeg ble kvitt mine, men man må være tålmodig.

Pombaa skrev 2010-04-13:

Jeg har 4 irriterende vorter på hendene som har vært der i flere år. Jeg har prøvd å fjerne dem med neglelakk, men det funker ikke så bra. Skal prøve dette plaster-greiene. Håper det hjelper.

j21 skrev 2010-04-25:

Bare svært små og overfladiske vorter funker dette på. Vorten blir ikke borte hvis virusene sitter dypt. Det er nemlig blodårene man svir av når man tar salt på. Spesielt hvis man legger et korn grovsalt oppå. så blir vorten midlertidig mindre. Det funker hvis man har en vorte som bare blir større og større, så kan man svi den litt mindre, men den forsvinner ikke. Dette funker best hvis man klipper av soppen på den så innmaten kommer litt ut. Dette svir imidlertidig hemningsløst.

Jente med 25 vorter på hånda skrev 2010-05-09:

Hei, jeg har 21 vorter på den ene hånda og 4 vorter på den andre, skal nå prøve det salt og vann trikset, fordi jeg har merket at når jeg bader i saltvann krymper de, så jeg tror dette gir et bra resultat.

Hjelp skrev 2010-07-19:

Har nå satt på plastret så håper det fungerer.

MK skrev 2010-07-29:

Jeg hadde en vorte på fingeren. Jeg klippet hull i den og tok røttene ut med pinsett. Når de var ute, klippet jeg bort hele vorten. Har aldri sett tegn til den igjen.

Anonym skrev 2010-10-01:

Jeg hater vorter. Jeg har fryktelig mange på hendene, og jeg har prøvd flytende vortemiddel.

Gjest skrev 2010-12-04:

Jeg har en vorte over hele fingertuppen min på langefingeren. Hvordan skal jeg sette plaster der?

Meg skrev 2011-01-15:

Jeg har vorte på langefingeren ved neglroten. Det er sykt irriterende. Har hatt den snart et år. Jeg har prøvd verucid, men ikke at det hjelper så bra. Jeg tenkte å prøve det med fleskesvoren, siden jeg tror på sånt, men da må jeg få noen til å gjøre det på meg. Noen som vet om det funker?

Meg skrev 2011-01-17:

Håper virkelig dette funker. Har selv en vorte som er ca 1 cm fra tommelen inni hånda. Litt spent på om dette virker bedre enn slikke metoden som jeg har prøvd tidligere. Veldig glad for at det finnes så mange råd.

Marie skrev 2011-06-07:

Jeg trodde ikke så mye på dette her med en gang jeg leste det, for selv hadde jeg en vorte på handen min. Har prøvd å fryst den 2-3 ganger, men den var der like hel. Så jeg prøvde dette her også. Og tru det eller ei, vorta ble borte etter en liten stund! Det funket på meg.

Kommentarside:  1    2   3   


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere