Kjerringråd logo

kjerringråd > vorter > vorter

Vorter - kjerringråd

Er du lei av at en vorte aldri forsvinner? Klipp vorta med en saks ofte. Prøv å klipp så langt ned mot huden som mulig. Dette kan nok blø litt, men det gjør at vorter aldri får ro til å vokse. Etter hvert vil den dø ut og du er kvitt plagen med vorter.

Vorter

Astrid skrev 2007-04-25:

Det høres helt sprøtt ut! Det gjør jo kjempevondt å klippe eller skjære i vorta, ivertfall uten bedøvelse. Skjønner ikke at noen vil utsette seg for det når det finnes andre mer "snille" metoder å gjøre det på.

Truls skrev 2007-04-26:

Hadde hatt en vorte i ett år og prøvde så denne metoden. Det var ikke lenge etterpå så hadde jeg hele 8 vorter. De smitter når man begynner å klippe i dem.

E skrev 2007-06-08:

Det er det dummeste man kan gjøre. Blir bare flere og flere vorter av det!

Renate skrev 2007-06-17:

Dette har jeg gjort en gang. Vorta ble borte i løpet av en uke.

Gisle skrev 2007-06-18:

Øh!!!! Vorter smitter ikke hvis de blør... Vorter er en virus som ligger i kroppen, har du først fått en vorte, så har du viruset i kroppen og det kan bryte ut når som helst, mest vanlig på hender, fingre og føtter. Det aller beste rådet jeg kan gi dere ang vorter er å oppsøke legen, han "fryser" disse vekk... kan være noe smertefullt noen dager etter frysing men som regel så detter vortene av etter 1-2 uker..

M skrev 2007-08-21:

Viss vorteviruset er vekke og vorta er "daud" allerede, går det an å gjere det. Viss ikkje vil vorta smitte...

Frank skrev 2007-10-11:

Nei vett du ka! Kem er så dume at dei gjør sånn? Jeg tar hellerdet med bananen! æsj!

Anita skrev 2007-10-21:

Dette har jeg gjort i rent raseri flere ganger, visste ikke det var et kjerringråd engang. Men det gjorde alt verre, fikk kjempe mange av det. :S

Helene skrev 2007-12-09:

Mitt kjerringråd er: BRUK HVITLØK! Snitt tynne skiver av hvitløk og dekk vorten med det. Ta på plaster, klistre på så det blir helt tett. Legg gjerne plastfolie over og dekk til igjen for å unngå lukt. La det sitte på noen dager og min erfaring er at vorten forsvinner (noen ganger etter bare 1 døgn).

BB skrev 2007-12-19:

Jeg hadde vorter på nesten alle fingrene mine før. Det beste er å file dem med fil til du blør så tar du vorte middel på. Du kan også ta på sånn plaster som ikke puster. Med fil og vortemiddel gikk de vekk etter 2 uker.

anonym skrev 2008-04-23:

Jeg har prøvd å klyppe av vortene mine. Jeg fikk 4vorter til, så jeg ambefaler dere å IKKE klyppe av vortene deres, dere får bare mange flere. Dere burde heller prøve å legge hvitløk under ett plaster. Eller så fungerer også å bløte plastere litt å legge på salt å gå med det et par dager. Da blir vorten borte etter bare 1 uke. Hvis du ikke tror på meg så prøv. Det fungerte ihvertfall på meg.

Anonym skrev 2008-04-24:

Det gjør vondt å klippe i dem. Få heller legen til å fryse dem og hvis ikke det virker kan man dra til en hudlege som kan skjære dem bort (med bedøvelse).

Linda skrev 2008-09-24:

Har selv klippet av ei vorte i sinne for mange år siden. Da forsvant alle vortene fort. Er hovedvorten som må tas, dvs klipp så langt ned som mulig for å ta med roten ;)

Katrine skrev 2009-05-13:

Å klippe bort røttene til vorten hjelper, den forsvinner fort. Jeg pleier å ta en neglfil og file ned vorten og så klipper jeg ned i vorten. Huden på vorta er ganske død, så jeg får hvertfall ikke noe vondt når jeg gjør dette, selv om det kommer litt blod.

:( skrev 2009-05-22:

Jeg hadde noen få vorter, men så klippa jeg i dem. Og nå har jeg kanskje 100 stykker. Det er stygt og skjemmende. Ikke klipp! Prøv heller mascara, salt på plaster, hvitløk, banan osv.

Ikke bra tips skrev 2009-06-30:

å klippe vekk vorten er en veldig dum ting å gjøre. Når du klipper vekk litt av vorten eller skraper bort litt av den, blir det en åpen smittekilde. Vorten kan smitte og du kan ende opp med flere vorter. Så det er noe man skal unngå. Epleeddik på en bummulsdott og sett på gaffa teip, så vorten ikke får puste. Gjør dette 2 ganger daglig til vorten blir borte. Epleeddikk etser bort vorten. Samtidig som at teipen gjør så den ikke får puste.

JS skrev 2009-07-04:

Det funker, det høres kansje litt sprøtt ut men da jeg var liten gjorde jeg det samme med neglsaksa. Det blødde litt, men etter en stund grodde det. Har ikke et arr en gang. Men jeg anbefaler ikke og gjøre det. Kjøp heller produkter for å fjerne dem, eller oppsøk lege.

Anonym eller Martin skrev 2009-10-12:

Jeg har brukt banan måten i to netter og vorten er nesten borte allerede. Jeg tok en banan og spiste den selvfølgelig opp og tok litt av innsiden på bananen og la et plaster på den. Dette gjorde jeg da jeg la meg ca. kl 9:45 og tok plasteret av meg på morningen og vasket hendene. Den grodde litt og litt vekk for hver time. Når jeg skulle legge meg så tok jeg en ny banan og gjorde det samme. Jeg har gjort det i to dager på rad nå og annbefaler dette.

Anonym skrev 2010-01-15:

Dette er en dum metode å fjerne vortene på. Hvis du klipper i dem vil det gjøre vondt og du vil blø. Vorten kan vokse ut etter en stund.

Karoline skrev 2010-03-20:

Klippe dem må du aldri gjøre. Hadde en del vorter da jeg var yngre, klippet ofte i dem, og den verste smittehendelsen min var da en stor begynte å blø, og jeg fikk en liten koloni rett ved siden av. Gå til legen og få fryst dem, det tok mine. Jeg hadde til og med på leppene, for jeg hadde tatt meg der da en vorte blødde. Frøys dem vekk, helt borte.

Annonym skrev 2010-04-08:

Jeg liker å trene litt (armhevinger og sånt) og jeg har en vorte på ca. 4mm på tommelen, og etter en hard treningsøkt, la jeg meg. Dagen etterpå merket jeg at vorten ble dobbelt så stor. Blir vorter større hvis de får mye blod? Kan saften fra vortene smitte, eller er det bare blodet?

Kommentarside: 1   2   


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com