Kjerringråd logo

Vorter - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om vorter.

Michael skrev 2010-04-05:

Jeg har hatt forvorte i snart 5 år. Tenkte at jeg skulle prøve bananskall. Håper det funker.

Sara skrev 2010-04-08:

Christine, jeg vet hvordan du føler deg. Jeg har hatt vorter i håndflatene så lenge jeg kan huske. Jeg har tre i den ene og en i den andre. Oppe på den ene hånden har jeg 7 stykker. Disse er heldigvis små, men utrolig plagsomt og sjenerende. Jeg har sett at jeg har fått en ny på armen, noe som plager meg grenseløst. På knærne hadde jeg kanskje litt over 20 til sammen. Men de brente vi bort, og de er borte. Vortene mine i håndflatene har jeg brent og fryst 5 ganger. Jeg orker ikke mer av det. Jeg skal prøve dette, og håper det virker. Jeg har hatt alle de 3 typene av vorter.

Veronica skrev 2010-04-10:

Dette skal jeg prøve. Har hatt vorter p å hendene i kanskje 2 år. Har prøvd å file dem, og klippe, men de forsvinner ikke. Så jeg får håpe dette virker.

sara skrev 2010-04-20:

Skal jeg ha bananskallet på dagen også? Hvis nei, skal jeg ha plaster på eller la den få luft? Skal jeg klippe det bort hver dag eller hva?

Janne skrev 2010-05-25:

Banan virker, jeg prøvde det for 4 år siden da sønnen min hadde en under foten. La på en tynn bananskive og plastret det godt (lufttett) hver kveld. Etter ca 2 uker dro han selv ut restene. En bekjent prøvde det på en vorte i ansiktet og det virket også.

frustrert skrev 2010-09-20:

Jeg lurer på om det bananskalltrikset funker på kjønnsvorter?

Potet skrev 2010-12-19:

Skjær av litt rå potet som du teiper på vorten før du legger deg. Tror det vil ta ca 2-3 uker, såklart avhengig av vortens størrelse. Jeg prøver dette selv nå, og er snart i mål. Det ser litt ekkelt ut etter hvert, men den forsvinner.

Vortehater skrev 2011-01-17:

Det begynnte med et sår, så ble det til en vorte. Ganske skummelt. Jeg har prøvd ising og vercurid men ingenting virket. Jeg skal prøve bananskall, håper det virker.

person skrev 2011-03-05:

Jeg fikk vorter for noen få år siden og etter det har det kommet bare flere og flere. Jeg prøvde alt mulig, men ingenting hjalp. Plutselig en dag begynte alle bare å forsvinne, og nå er alle borte utenom en.

Juliana skrev 2011-03-13:

Jeg har en vorte som ikke står ut, den har prikker inni. Det er på tuppen av tommelen. Det er 1. gang jeg har vorte, og syntes det er skikkelig ekkelt. Jeg vil ha den bort. Funker det med bananskall på den?

Måh skrev 2011-05-14:

Hvor lenge skal man holde på med bananskall for at de blir borte da? Nærmer seg vel en mnd her nå. Når jeg tar av bananskallet om morgenen er det som et hull med hvit hud rundt, når dette tørker blir den hvite huden tørr.

Linda skrev 2011-05-20:

Det funker faktisk. Vortene kan bli svarte og sånn, og da var det noen som sa at jeg skulle ta det bort, så jeg filte det bort. Slik fortsatte jeg til den var borte.

Cabri skrev 2011-05-26:

Noen i telmark som har problemer med vorter. Tror jeg kan hjelpe. Koster ingen ting. Noe jeg har arvet.

Person1 skrev 2011-06-18:

Jeg hadde flere vorter på fingrene i 2 år. Prøvde alt, absolutt alt. Fra legemidler til bananskal til hvitløk. Ingenting funket for meg, ingenting. Disse irriterte meg og gjorde at jeg fikk nedsatt livsstrivsel pga jeg var redd og vise fingrene til venner pga så mange vorter. Etter mye lesing på internett fant jeg Eple Cider Eddik Et middel som alle vortelider kommer til å ELSKE. Kjøp inn 1 eplecidereddik. Mange små sirkelformede hvite kluter, sånn som Jenter kan tilføre vann, eller f.eks sminke til å bruke i ansiktet. Klipp opp en liten bit av disse. En liten bit til hver vorte. Dypp dem godt i Eplecidereddikken og teip dem tett og hardt fast til vortene. Etter 5 dager vil vortere være helt svarte. Da kan du ta en kniv, og bare lirke dem lett av. Da får du et flatt, svart område. Lirk ut ALT det sorte, ikke glem noe ! Dette vil jeg anse som vorta rota, og klarer du få ut alt, forsvinner den. Ikke vondt i det hele tatt, kan bare gjøre litt vondt i begynnelsen når du skal sove. Lever et flott liv nå uten vorter. Lykke til!

Fortvilet 14-åring skrev 2011-06-23:

Jeg fikk en vorte i 4. klasse, og nå skal jeg begynne i 9. Jeg turte ikke fortelle mamma eller noen om det, og det kom bare flere. Nå har jeg 11 vorter pluss en liten under den ene tåa mi. Noen er inntil hverandre eller inni hverandre. Jeg har prøvd frysemiddel hos legen i over 1 år. Det har ikke fungert. Det fungerer bare på de bitte små. Jeg skal prøve med plaster og bananskall, for jeg er så sykt lei av dette. Jeg kan ikke holde kjæresten min i hånden, og bruker ofte hettegenser som jeg drar over hendene mine. Vortene mine sitter inni hendene, eller rundt negelen på tomlene. Jeg hater dette, og gråter ofte over dette fryktelige marerittet. Jeg skulle bare sagt ifra til min mor da jeg fikk imn første vorte. Da hadde ikke noe spredd seg. Om noen har mange vortetips, så kom med alt. Jeg må prøve absolutt alt. Hilsen fortvilet jente på 14.

Karoline skrev 2011-06-26:

Jeg har slitt med noen fortvorter på den ene foten i tre år. Har fryst de, og penslet den med vortemiddel. Ingenting funket, nå skal jeg prøve ut bananskall hver kveld og se om de forsvinner.

Kommentarside:  1    2  


Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere