å bli gravid - kjerringråd

Hostesaft kan hjelpe for å bli gravid. En kvinne har sendt oss et kjerringråd hvor hun sier at slimløsende hostesaft hjalp henne, ikke mindre enn to ganger, for å bli gravid. Hun forteller at hun hadde lest det i et ukeblad.

Dette prøvde hun like før eggløsning og er nå en lykkelig mor til to. Hun vil anbefale dette rådet til andre som ønsker å bli gravid, i og med at det var så enkelt og så ut til å fungere.

Det er ikke sikkert at dette er svaret for alle som vil bli gravid. Men det er i alle fall forsøket verdt før man tar ytterligere skritt for å bli lykkelige foreldre. Det er ikke noen spesiell medisinsk forklaring på dette annet enn at det er slimløsende medikament som hjelper. Det er kanskje dette som er nøkkelen, sier hun.

Hostesaft for å bli gravid
Hostesaft for å bli gravid : Foto : kjerringrad.com

Belina skrev 22. oktober:

Å lukte på en nyfødt baby skal riktignok virke.

Maren skrev 03. november:

Kjøp eggløsningstest på apoteket så finner du fort ut når du har eggløsning. Jeg trodde jeg hadde den som alle andre, men den var faktisk 1 uke før det. Vi har liksom prøvd i 1/2 år på feil tidspunkt i syklusen.

Kimmi skrev 13. oktober:

Hei, jeg skal prøve og bli gravid nå, etter og ikke har hatt mensen på nesten 1,5 år. Så jeg lurer på hvor lenge etter mens har jeg eggeløning? håper spent på svar.

Mille skrev 12. mai:

I kjøleskapet på coop obs. Jeg lette der hvor juicen står i romtempratur, men den sto i kjøla der sjokomelka og slikt står.

Nileli skrev 15. mars:

Hvor kjøper man grapefruktjuice?

Undre skrev 24. november:

Har hørt dette før, men snakket med legen min og det er ikke noe forskning som sier at det skal fungere, eller ikke fungere. Jeg leste på nett at slimløsende midler ikke vil hjelpe.

Prøv heller skrev 11. november:

Grapefruktjuice :) Det drikkes i et par dager før eggløsning, samt hele eggløsningsperioden. Et stort glass om dagen er nok. Dette gjør eggløsningsslimet tykkere og gir dermed bedre feste til mannens bidrag. Jeg har prøvd selv med hell, og nylig også en venninne som har prøvd i flere perioder å bli gravid, med juicen gikk det bra.

Celine skrev 21. april:

Hvor mye tar man? På flasken står det at man skal ta 3-5 gng. daglig. Jeg har antatt EL om tre dager fom. imorgen og har begynnt idag er det for tidlig? Drikker også Grapefruitjuice(skal visst hjelpe)- gees, hva man ikke gjør for at den skal sitte på 1. forsøk.

Hannelåre skrev 18. mars:

Dette virker. Brukte Bisolon 14 dager før forventet mens,- og fortsatte til etter den var ferdig. Merket på hele kroppen at det er et SLIMLØSENDE MIDDEL, men fyttikatta for en vond smak.

Mine skrev 23. oktober:

Jeg har hørt om flere som mener dette knepet har virket og prøver selv nå, så får se om det klaffer etter snart 2 år.

Vann skrev 21. august:

Haha, det er d morsome jeg jeg hørt på lenge! :D hilsen gravid

Diskuter å bli gravid

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...