Cellulitt - kjerringråd

Cellulitt behandling er noe mange leter etter og det kan være veldig enkelt. Fettvev på lårene, baken og overarmene er et problem spesielt kvinner kan plages av. Et kjerringråd mot cellulitter, noen kaller det også seluliter eller sellulitter, noen skriver det også som se er å massere huden daglig med en hampeklut. Gjør det gjerne i dusjen og hold på til huden blir varm. Etter en tid blir problemet med cellulitt mindre. Din hud blir både glatt og stram.

For å øke effekten av kjerringrådet mot cellulitt skal vekselbad være til hjelp. Massering med en grov klut i kombinasjon med vekslende varm og kald dusj er ekstra effektivt. Smør huden med salisylvaselin etter badet. Ettersom dette er en klissete salve, kan det lønne seg å gå en stund uten klær, inntil den har trengt helt inn i huden.

Cellulitt

BGL skrev 20. juni:

Hjelper det å trene? om man trener lenge nok med å løpe/sykkle, at det da vil forsvinne om du trener hardt nok?

Xlnt skrev 11. mars:

Hampvått kan kjøpes på bla. Vita og andre helsekostbutikker. Men jeg bruker en såkalt dusjskrubb, som man egentlig skal file/skrubbe hælene med. Ta i litt hardt. Du kan få litt sår rumpe, men cellulitene forsvinner gradvis. Før hadde jeg masse, nå har jeg nesten ingenting. Bør prøves!

Litter skrev 24. oktober:

Til Cella: Man får visst kjøpt hampklut på forskjellige spesialforretninger og det skal visst være for å ta bort cellulitter/Appelsinhud. Jeg fant en nettbutikk som selger et helt massasjesett i 4 deler som inneholder blant annet det. Det er velvære på boks :)

Cella skrev 24. oktober:

Hei, men hvor får jeg tak i hampklut hen da? Det er da ikke noe de har overalt i allefall.

Jente85 skrev 04. juni:

Ja, det er nok vel og bra med å få igang blodomløpet for å fjerne cellulitter, men dette gjøres raskere med kremer, tror jeg.

Tidligere appelsinhud skrev 03. juni:

Ja, det kan jeg bekrefte, laser fungerer veldig bra. Det kan nok ta en liten stund før man merker forandring, men den kommer.

Diskuter cellulitt

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...