Fedme - kjerringråd

Mange plages med fedme. Både barn og voksen kan ha problemet. Det kan rett og slett bli slik at man kan få helseskader av det. En av leserne her sier at han drikker 3 vannglass hver gang før han skal spise og dette har fungert bra mot fedme. Han har slanket seg flere kilo på kun kort tid.

Med vannet i magen så føler han seg ikke veldig sulten før måltidene og han spiser derfor mye mindre enn hva han ellers ville ha gjort. Han sier at nå vet han hvordan han skal få bukt med sin fedme og overvekt.

Fedme

Livsstil skrev 25. august:

Mange som er overvektige har et problem med mat. De spiser gjerne mye og beveger seg lite. Andre har sykdommer som gjør de overvektige. I de tilfellene hvor mat er et problem vil endring av livsstil være eneste løsning. Å drikke et glass vann før mat - ja, helt greit, for vann er kalorifritt og ganske godt også. Men, å ha et variert og sunt kosthold er tingen. I stedet for kaker og kjeks bør man spise frukt. Får du lyst på sjokolade holder det ofte å lukte på sjokoladen, og heller ta seg en kopp te med sterk lukt i stedet. Knekkebrød med magert pålegg, brød med magert pålegg, mindre smør, mindre sukker, det gir suksess. Gikk forresten ned 4 kg på 2 mnd da jeg kuttet ut lettbrus. Men kuttet forsvant sukkerhungeren jeg hadde etter hvert måltid også. Så alt som forstyrrer blodsukkeret er med på å gjøre deg feit.

Overvekt skrev 10. mars:

Å drikke 2-3 glass før du spiser har jeg hørt er veldig bra mot overvekt. Du føler deg mettere og derfor spiser du mindre. Uheldigvis er jeg ikke så veldig glad i vann. Jeg kan ikke noe for det, men jeg blir litt kvalm hvis jeg drikker for mye. Men jeg har et veldig bra tips som du kan miste 1-3 kilo på en dag hvis du er litt overvektig. Det er suppedietten. Her spiser du bare grønnsaksupper, ikke tomatsuppe eller lignende men grønnsaker i vann med buljong. Dette gjør at du får i deg vann som gjør deg mett, samtidig med kalorifattig mat og proteiner. Det smaker herlig. Spis suppe en hel dag og jeg lover deg at du vil føle deg bedre.

Et annet tips mot overvekt er melkedietten. Det er bevist at hvis du erstatter all den maten du spiser med melkeprodukter som yoghurt, melk eller fløte så vil kroppen ta ut over dobbelt så masse av fettet fra maten som den gjorde før. Det eneste du må passe på her er å spise like mange kalorier som du gjorde før og ikke flere.

Ragnhild skrev 24. januar:

Et annet tips er å spise en posjon salat før måltidet, da blir man litt mett på kalorifattig mat, og orker ikke så mye av annen mat.

Ragnhild skrev 24. januar:

Det er helt sant som det står, å drikke et par glass vann før måltidet hjelper på sultfølelsen. En annen ting man kan gjøre for å gå ned i vekt er å drikke 4 glass med isvann om dagen, det gir et vekttap på ca. 0,5kg i mnd :)

Silje skrev 05. august:

Det skal jeg begyne med ;-)

Fedme skrev 20. april:

Tror rådet om å drikke vann er veldig bra kjerringråd. I tillegg til å gi metthetsfølelse har vann en rekke funksjoner i kroppen. Blant annet å skille ut slaggstoffer osvosv.

Diskuter fedme

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...