Kalde føtter - kjerringråd

Kalde føtter har vi noen og enhver av og til. Det være seg om det er gulvkaldt der man er eller røykebein, eller hva det måtte være. Det kan til og med bare være en fot som er kald og ikke begge. Det finnes andre ting enn å sette føttene i varmt vann for å få varmen tilbake i de kalde føttene. En dame har send oss et tips og sier som følger.

Enhver føler seg kald på føttene av og til. Da har jeg følgende råd. Bland cayennepepper i talcum, barnepudder eller lignende. Prøv deg litt frem med styrkeforholdet. Dryss blandingen på føttene. Jeg unngår å få det over anklene. Ta på sokker og jeg håper du får følelesen av at det varmer på dine kalde føtter, sier hun.

Ullsokker
Ullsokker : Foto : kjerringrad.com

John Ragnvald skrev:

Jeg sliter med kalde føtter, men jeg er blitt bedre etter jeg begynte med kaldt fotbad i tre min. Masser inn med fuktighetsalve. Ta deg god tid til masasje. Det anbefales.

Istær skrev:

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bevegelse på dagtid.

John Roar skrev:

Jeg fryser på begge føttene, spesielt på høyre. De er konstant kalde. Jeg fryser på dem både natt og dag. Har vært hos spesialister på Aker S. og RIkshospitalet, men dessverre til ingen nytte. Hva kan hjelpe meg?

John Ragnvald skrev:

Jeg er så kald på føttene at det gjør vondt. Jeg prøver for tiden tigerbalsam som jeg fikk anbefalt apoteket. Man kan prøve, men spent på virkningen.

Kald rumpe, nese og føtter skrev:

Jeg er 18 år gammel og kan ikke huske en dag i mitt liv der rumpen min har vært varm uten at jeg har stått ved en ovn eller lignende. Tror blodsirkulasjonen i den er redusert. Jeg er alltid kald på bena og nesen. Kanskje det er fordi disse kroppsdeler er dem som stikker lengst bort fra hjertet? Ikke vet jeg, men en ting jeg vet er at til helgen skal jeg gni rumpen full av pepper og babypulver. Lenge leve kjerringråd!

Assa skrev:

Jeg fikk et råd om å bruke røde sokker dersom man fryser på føttene. Jeg fryser til stadighet så jeg skal prøve. Men jeg så på programmet Puls om kalde føtter en gang, og der sa de at det ikke var noe å gjøre med. Jeg synes varmeflaske i senga er fint nå på vinteren, og det hjelper i alle fall.

Kald på nesa skrev:

Jeg fryser alltid på nesa. Den er enten iskald eller varm og jeg fryser da som sagt alltid på den. Går hele tiden rundt med rød nese og da siden jeg hele tiden fryser på den. Er det noen som har noen råd til meg ang dette?

Espa skrev:

Hos oss er det veldig gulvkaldt, så folk blir ofte veldig kalde på føttene når de er på besøk hos oss. Jeg har derfor kjøpt inn en del gjestetøfler som folk kan bruke. Billige var de også. Kanskje det er et tips til andre også?

Diskuter kalde føtter

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...