Slanking - kjerringråd

Slanking og slankekurer er ganske normalt. Men det finnes også kjerringråd som gjør at man kan gå ned i vekt. Hvis man vil bli slank så er jo selvfølgelig mer mosjon alfa og omega, men i tillegg til vanlig slanking og slankekur så kan man også prøve følgende oppskrift. Dette er et godt tips om slanking.

Bland dette sammen. Det drikkes en liten stund før man skal spise. Dette vil gi en metthetsfølelse som gjør at man spiser mindre og vil derfor ha en positiv virkning på en eventuell slankekur som man følger. I tillegg hjelper slankedrikken kroppen med fjerning av fett på grunn av at skjoldbruskkjertelen blir stimulert.

Slank
Slank : Foto : kjerringrad.com

Annemor skrev:

Jeg vil gjerne gå ned 10 kg i vekt. Jeg kan ikke hardtrene, men gå turer bare, samt vanlig arbeid hjemme. Jeg ønsker et kick for å få motivasjon. Jeg merker jeg bare blir mer og mer fortvila. Er det noen som kan veilede der ute?

Mailen skrev:

Få fortgang på forbrenningen. Ta chilli og ananas og mos det det sammen. Smaker faktisk godt. Jeg tar og lager en 2-3 dagers porsjon. Da tar eg 2 chilli og en boks ananas og moser sammen. Kutter opp chillien i små biter. Har hjulpet å på meg for å få forbrenningen i gang. Sterk mat funker bra. Jeg har Chili i alt nesten.

Svar til jente skrev:

Jeg har aldri opplevd at noen effektive slankemetoder som innebefatter mat eller drikke smaker noe særlig godt. Og hvis du lurer på hvor du får kjøpt nutrilett, så fåes den kjøpt i daglivarebutikker, og antageligvis på helsekost. (tror jeg)

Men min søster mente her om dagen at man ville slanke seg hvis man bare spiste egg og bacon. Er det noen som har hørt om dette før? Hun mente at det ikke innehold kalorier, men bare rene proteiner, og at kroppen ville bruke mye mere energi på å bryte ned proteiner og at man på den måten ville slanke seg?

Jente skrev:

Det der smakte ikke godt.

Jente skrev:

Hvor får man kjøpt sånt? Hvilken trening er det snakk om? Jeg er veldig opptatt med vekten og hvilken mat må jeg holde meg vekk fra? Jeg må vite det, er desperat etter å gå ned i vekt. Hvor lenge må jeg holde meg vekk fra den maten? Takk hvis noen svarer.

K. skrev:

Drikk vann og hold deg borte fra brus i uka. Brus i helgen må man jo prise seg med. Og gå turer, sånn ca 20-30 min hver dag. Jeg har selv godt ned 5 kg på 3 uker på den måten.

Maja skrev:

Jeg drakk den nutrilett greia å gikk ned 5 kg på 2 dager men siste ikke noe annet heller da. Og hvis man starter dagen med å trene forbrenner man mye fortere gjennom hele dagen. Hvis du starter dagen med en kopp kaffe er det nesten som avføringspiller. Har gått ned 30 kg.

Bh skrev:

Gå til en hypnotisør og be ham om få deg til og spise sunt og mindre.

Glis skrev:

Aner ikke hva ingridiensene i denne drikken er.

Sunni skrev:

Ikke spis pasta eller korn, spis kjøtt, egg og fisk, så går du ned kjapt, drikk masse vann.

Lisa skrev:

Spise må man jo uansett, kroppen må jo ha næring, fungerer ikke ordentlig uten det vettu, Toril.

Toril skrev:

Hvis poenget er å bli tynn er det jo dødsbra å ikke spise, da raser man jo ned i vekt. Om det er så sunt er jo noe helt annet.

Jane skrev:

Det er ingen god løsning å la vær å spise. Løsningen er å spise sunt, og trimme.

Iren skrev:

Væskekur er ikke bra for kroppen, det er sulteforing.

Matrix skrev:

En kollega av meg gikk på væskekur i 2 uker, og gikk ned 7 kg. Etter det begynte han å spise salat og pasta, og nå har han tatt av 10 kg. De første 2 ukene spiste han ingenting, bare drakk. Og etter det begynte han å spise igjen, uten å gå opp igjen, ved å spise lite, siden kroppen hadde vent seg til minimalt med næring.

Jannicke skrev:

Skal man drikke dette før hvert måltid, eller bare på morgen?

Magika skrev:

Det som har gitt meg litt mer motivasjon til å bevege kroppen litt er noe så enkelt som. Det har fått meg litt mer opp av godstolen og sofaen.

Malle skrev:

Tror nok de hadde skreve druejuice hvis det var det de mente. Så de mener nok grapefruktjuice ;)

Kalleanka skrev:

Er det snakk om druejuice her eller grapefruktjuice?

Diskuter slanking

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...