SMS tommel - kjerringråd

SMS tommel kommer av at man trykker for mye på mobil telefonen. Den store bruken av mobiltelefoner gjør det vanskelig for vår tommelfinger. Sms (Short Message Service) kan føre til en ny folkesykdom som kalles sms tommel.

Sms tommel kan føles som en stikkende smerte som begynner i tommelfingeren og går opp gjennom underarmen. Nordmenn er et av de folkene i verden som skriver mest sms. Derfor mener mange eksperter at dette kan bli en ny folkesykdom i likhet med musearm, tennisalbue senebetennelse.

Behandling av SMS tommel

I og med at behandling for SMS-tommel profesjonelt sett er den samme som ved senebetennelse, så går vi sterkt ut fra at kjerringrådet for det er det samme også. I og med at redaksjonen ikke har hatt problemet selv, så må vi kun anta dette, men kålblader skulle ha samme virkning på SMS-tommel som på senebetennelse. Dette er det jo full anledning til å diskutere i kommentarfeltet.

Det finnes sikkert flere tips mot sms tommel så da kan du jo kanskje kommentere det?

Mobiltelefon
Mobiltelefon : Foto : kjerringrad.com

Rasjonell fyr skrev:

Du syns det er rart FORDI du har en iPhone? Jaha? Hva er det med iPhone som gjør at man ikke kan få betennelser ved ensidig bruk? Sender tlf ekstracellulære beskjeder til vevet og blodkarene som gjør at leukocytter og lignende ikke vil skape betennelser? For en fantastisk telefon. Jeg vil også ha en sånn. Ta deg en bolle.

Bolle Gitte skrev:

Jeg våknet her om dagen med veldig vondt i tommelen. Skjønte ikke helt hvorfor, men så skulle jeg skrive en sms, og da rykket det skikkelig til. Og da tenkte jeg kanskje det kunne være sms ene jeg hadde skrevet. Men syns det er litt rart siden jeg har en iphone. Disse kjærringrådene hjelper ialefall mot utålmodigheten.

Silje. skrev:

Jeg lurte på om det går ann å få samme symtomer av at du bruker fingrene dine til andre ting. For eksempel, jeg er baker og bruker hendene mye i det jeg gjør, men nå for tiden har jeg veldig vondt i tommelen på venste arm. Jeg tekster også en god del SMS.

Katrine skrev:

Akkurat når det gjelder personer som er plaget av SMS tommel tror jeg det aller beste hadde vært et opphold i hele skrivinga. Det kan jo overholdet ikke være bra for vedkommende å være så avhengig av å skrive tekstmeldinger hele dagen, ja så mye at han/hun får fysiske plager av det. Legg mobilen bort, og ring hvis det er noen du vil ha kontakt med. Det er hyggeligere og bedre for kroppen din.

Sms-berta skrev:

Jeg bruker begge tomlene til å skrive sms. Holder mobilen mellom begge hender og trykker tastene på høyre side med høyre tommel, og likeledes tastene på venstre side med venstre tommel. ved å gjøre det slik bruker jeg tuppen av tommelen istedenfor siden av den, og belastningen blir også fordelt på begge tomler. Det tar nok litt tid å lære seg teknikken, men tror det er bra med avlastning.

Diskuter sms tommel

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...