Søvnløshet - kjerringråd

Søvnløshet er et stort problem for den som lider av det. Som hjelp mot søvnløshet kan man prøve å drikke godt med vann før man legger seg til å sove. Dette vil gi magen noe å arbeide med som ikke er for tungt.

Å ligge å se på klokka som går mens man ikke får sove er svært frustrerende. Derfor bør man også snu klokka slik at man ikke ser den. Hvis man ligger og er søvnløs vil i alle fall ikke dette være med på å stresse kroppen. Hvis man ser på klokka hele tiden vil man kanskje tenke at: Nei nå må jeg soveDersom man ikke har mulighet til å se på klokka vil ikke dette være et stressmoment i søvnløsheten. Det finnes flere innkomne tips om søvnløshet så bare søk etter andre hvis disse ikke hjelper.

Sjerneklar Andromeda
Sjerneklar Andromeda : Foto : kjerringrad.com

Kallenavn skrev:

Prøv å tenke inni dere at: Høyre arm slapper helt av, venstre arm slapper helt av, høyre fot slapper helt av, osv. Det funker for meg.

Ruben skrev:

Helt enig med miss: hvis man drikker for mye vann før man legger seg, så må man jo bare på do.

Hanne skrev:

Jeg bruker en pille som man kan få kjøpt på helsekost som jeg ikke husker hva heter i farta, men den funker utrolig bra og jeg føler meg uthvilt om morgenen.

Master Disaster skrev:

Jeg får nesten aldri sove, men det finnes noen ting som hjelper. Først må du pase på at du ligger behahgelig. Har du problemer med å sove kan du prøve å telle sauer, eller se for deg noen skrive 100 på en tavle og nedover, og hviske ut tallene. Det hjelper, noen ganger.

Anonym skrev:

Varm melk hjelper.

Har vært våken i 35 timer skrev:

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er helt ødelagt. Jeg har prøvd varm melk, har prøvd å ligge med lyset av å tvinge bilder inni hodet mitt for å begynne å drømme, men ingenting funker for meg. Jeg skal ringe legen i morgen å ty til sovetabletter, tror jeg. Jeg begynner å bli skikkelig frustrert.

Miss skrev:

Hvis man drikker mye vann før man legger seg må man bare på do!

Får ikke sove skrev:

Det er en ting som har fungert for meg. Jeg ser ikke på TV eller bruker ikke Internett i en time før jeg legger meg. Dette får hjernen til å roe seg ned på grunn av at den ikke mottar masse intrykk fra verden rundt meg. Så ta fri en time fra Internett og TV før du legger deg så skal du se at du får sove.

Jenny skrev:

Det kan hjelpe å telle baklengs fra 100 til man sovner. Dette er veldig kjedelig, å virker avslappende på kroppen:)

Diskuter søvnløshet

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Fellesnevneren for mat man med urinsyregikt bør unngå er alt som inneholder pu...

Halsbrann

Etter å ha lest mange av kjerringrådene og i tillegg rådene til Dr. Fedon Lin...

Tørre øyne

Jeg leste rådet om Dove creme eller Spenol-krem. Jeg har vært plaget noen dage...

Flis i fingeren

Er det noen som har tips for en som har fått en liten liten glassflis i fingere...

Halsbrann

For meg har banan som oftest hjulpet, men en sjelden gang nytter det ikke uanset...