Søvnproblemer - kjerringråd

Har du søvnproblemer? En kopp ingefær- te like før sengetid er et godt råd mot søvnproblemer. Dersom du har problemer med å sovne på kvelden, kan det hjelpe å drikke en kopp ingefær- te like før sengetid. Skjær 2-3 tynne skiver fersk ingefær (ca. 2 millimeter tykke) og legg i en tekopp. Hell på med kokende vann og la dette trekke under lokk i ca. 20 minutter. Nå er te-en drikkeklar og du slipper kanskje søvnproblemer.

Søvnproblemer

Lollo skrev 17. november:

Jeg sliter med det samme. Jeg har maks fire timer søvn pr. natt med en halv sovetablett. Jeg blir veldig deprimert av dette. Kanskje det har noe med overgangsalder å gjøre? Jeg skal prøve kinosologi.

Bellis skrev 14. august:

Jeg har selv slitt mye med søvnproblemer, men har blitt veldig mye bedre. Det har tatt mye tid, men hvis man er innstilt på å virkelig finne ut av problemene og ikke la seg avfeie av fastlegen som ofte kun gir resept på sovemidler, så er man på rett vei. Det kan være veldig mange årsaker til at man ikke sovner/sover godt og årsaken(e) må finnes før man kan behandle søvnproblemer vellykket.

Skrulla skrev 10. april:

Finn: jeg er helt lik deg, holdt på sånn over ett år, hvor jeg ikke får sove annet enn sovetabletter eller om jeg er full. Nå skal det sies at jeg har hatt problemer med å sovne hele livet. Men med åra har det blitt værre. Myye værre. Sovner gjerne på morran etter sola har stått opp. Og sover hele dagen. Spiser sundt og variert, lite karbo, sukker og sånn. Trener ofte. Jeg gjør mye som liksom skal hjelpe, men det funker jo ikke. Har prøvd å stå opp tidlig og sånn, men da sovner jeg bare eenda seinere. Da kan jeg være våken i 24 timer uten problemer. Jeg er råd-løs.

Finn skrev 03. april:

Jeg sliter enormt med mangel på søvn. Det er helt umulig å få sove. Eneste mulighet for litt søvn er å ta sovemedisin. Har ikke sovnet naturlig inn en eneste gang på over et år. Hvis jeg ikke tar sovemedisin ligger jeg helt våken hele natten og er helt utslått neste dag. Kan noen hjelpe?

Bailey1 skrev 16. februar:

Jeg sliter med og sovne. Jeg sovner aldri før i 3 tiden. Jeg er ikke så glad i te, liker bare frukt-te med masse sukker i. Jeg prøvde med varm melk og honning, det hjalp. Bare la meg ned i sengen med en bok/blad og drakk. Men honning er dyrt så jeg lurte på om noen andre måter. Mange sier at det hjælper og sove i et kaldt rom, men jeg kan ikke det fordi jeg har hamster.

Dagf skrev 07. februar:

Ja. Har hatt de samme problemene. Forsøk å kutte ut sukker i maten. Spis siste måltidet før klokka 19.00 og spis gjerne salat til kvelds. Det vil gi deg mer sammenhengende søvn. Gi gjerne en tilbakemelding om det virker på deg.

Ing. skrev 25. januar:

Jeg sovner når jeg legger meg, men våkner etter 2-3 timer. Jeg er da våken noen timer før jeg sovner igjen,f or så å våkne etter en times tid. Er det noen som har tips om hvordan jeg kan sove litt tyngere og lengere i et strekk?

Kinis skrev 07. desember:

Takk for rådet. Det hjalp veldig. Jeg sovner som en stein om kvelden.

Diskuter søvnproblemer

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...