Vorter - kjerringråd

Potetsaft kan kurere vorter. Del en godt vasket potet i to, lag en grop i den ene halvdelen og legg den andre halvdelen oppå. La dette ligge til det har sevet potetsaft ut i innhulingen. Bruk potet- saften til å smøre på vortene. Gjenta flere ganger daglig. Etter en tid forsvinner vortene

Vorte på huden
Vorte på huden : Foto : kjerringrad.com

Vortedreperen skrev:

Ta en potet og skjær en tynn skive med kniv. Bruk så den fuktige siden av potetskiven, gni den over vorten i 20 sekunder. Gjenta dette 2 til 3 ganger daglig, så vil vortene forsvinne. Skjær bare en ny potetskive for hver gang du gnir på vortene. Følg denne oppskriften og vortene forsvinner garantert innen 14 dager.

Gjest skrev:

Jeg har 18 vorter på hendene og de vil ikke bort. Ingenting funker. Jer er ganske sint.

Anonym skrev:

Det er bare vorta som har trukket til seg all væsken som gjør at den blir større. Det funker faktisk med eplecidereddik, man må bare være tålmodig. Jeg prøvde i sommer og det gikk kjempebra, men så ga jeg meg. Jeg har hatt vorta i over 1 år nå og er kjempelei. Det har gått en del plaster også, for jeg vil skjule den. Jeg synes det er så flaut og ekkelt.

Heisann skrev:

Jeg prøvde dette med eddik på vorten og sove med det om natten. Den ble mye større og helt hvit. Hjelp meg, hva er det som skjer?

Ella skrev:

Jeg fjernet vorter med gråpapir. Lagde et kremmerhus av det ,satt det på en asjett og satte fyr på toppen. Den brune væska som ble på asjetten smurte jeg på vorta hver dag i en uke. Vips. borte.

Alexandra skrev:

Jeg har en vorte på den ene hånden min, og jeg brukte et middel om ble kjøpt på apoteket, det middelt gjode så den ble enda større og fikk mye verk. ANBEFALES IKKE ! Men kan noen fortelle litt nøyere hvordan man skjærer opp potetgreiene? Jeg skjønte ikke helt, skal man putte poteten i jorden etter du har tatt potetsaften på vorten?

Maya skrev:

Prøv Laser,det fungerer meget bra.

Astrid skrev:

Jeg har en gigantisk vorte på foten, og den har jeg hatt i tre år. Har vært hos legen an gang i måneden og fryst den nå i et halv år, men den er forsatt der. Har prøvd verucid, potetsaft, grovsalt, ja nesten alt, men den forsvinner ikke. Noen som kan hjelpe meg hvordan jeg kan få den vekk med faktisk noe som virker?

Meggg skrev:

Jeg hadde en stor vorte i 3 år som senere ble til 5. Brukte alle slags midler, men de hjalp ikke. Prøvde å gni potetskallet et par ganger og gjett om de forsvant etter 1 uke! Anbefales.

Anonym skrev:

Det funker bare tilen viss grad! Spørs hvor mange vorter man har!

J20 skrev:

Jeg fikk vekk vortene med å bruke grovsalt.

Olga skrev:

Det er meget mange som får vorter og alle disse tingene som står virker!

Rune skrev:

Dette med potet kan bekreftes at fungerer. Men en sjaman lærte meg at poteten skal som beskrevet over deles i to, så smøre på potetens saft der vortene er, og så skal man grave ned poteten i jord. Om dette blir noen forskjell fra å kaste den i søppeldunken vites ikke. Men vi gjorde som beskrevet og vortene var borte på ei uke, og ikke kommet fram siden. Det var en god del vorter denne lille hadde.

Ei jente skrev:

Jeg har hatt en vorte før, men jeg tok på noe som heter molkosan, og det hjalp. Legg på molkosan og sett et plaster over, så blir den borte etter noen dager (den løser seg opp) Hvis du har plasteret på for kort tid så kommer vorta bare tilbake igjen. Så pass på å ha på plasteret helt til den er HELT borte. Dette hjalp meg hvertfall.

Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...