Vorter - kjerringråd

Potetsaft kan kurere vorter. Del en godt vasket potet i to, lag en grop i den ene halvdelen og legg den andre halvdelen oppå. La dette ligge til det har sevet potetsaft ut i innhulingen. Bruk potet- saften til å smøre på vortene. Gjenta flere ganger daglig. Etter en tid forsvinner vortene

Vorte på huden
Vorte på huden : Foto : kjerringrad.com

AA skrev 16. juni:

Jeg har hatt 1 vorte på fingeren, vanskelig plassert mot neglen. Har prøvd å fryse den flere ganger uten hell. Så kjøpte jeg et naturprodukt på nettet fra Danmark, Mellisa Vortemælksalve. Koster ca 90 kr + porto. La på en klatt 3 ganger om dagen så plaster over. Det svir litt etter første dagen. Skrapte litt forsiktig dødt vev uten å ta i for hardt (til sammen 2 ganger i dusjen). Holdt på 1-1,5 uke. Så sluttet det å svi. Etter det falt hele vorten av i dusjen. Det samme sjedde med mannen min som hadde vorte på fingeren: borte nå. For bruk på hendene anbefalles på det sterkeste. Skal nå prøve på foten.

Gjest skrev 25. april:

Jeg har 18 vorter på hendene og de vil ikke bort. Ingenting funker. Jer er ganske sint.

Anonym skrev 03. november:

Det er bare vorta som har trukket til seg all væsken som gjør at den blir større. Det funker faktisk med eplecidereddik, man må bare være tålmodig. Jeg prøvde i sommer og det gikk kjempebra, men så ga jeg meg. Jeg har hatt vorta i over 1 år nå og er kjempelei. Det har gått en del plaster også, for jeg vil skjule den. Jeg synes det er så flaut og ekkelt.

Heisann skrev 21. august:

Jeg prøvde dette med eddik på vorten og sove med det om natten. Den ble mye større og helt hvit. Hjelp meg, hva er det som skjer?

Ella skrev 08. august:

Jeg fjernet vorter med gråpapir. Lagde et kremmerhus av det ,satt det på en asjett og satte fyr på toppen. Den brune væska som ble på asjetten smurte jeg på vorta hver dag i en uke. Vips. borte.

Alexandra skrev 06. juli:

Jeg har en vorte på den ene hånden min, og jeg brukte et middel om ble kjøpt på apoteket, det middelt gjode så den ble enda større og fikk mye verk. ANBEFALES IKKE ! Men kan noen fortelle litt nøyere hvordan man skjærer opp potetgreiene? Jeg skjønte ikke helt, skal man putte poteten i jorden etter du har tatt potetsaften på vorten?

Maya skrev 18. april:

Prøv Laser,det fungerer meget bra.

Astrid skrev 07. mars:

Jeg har en gigantisk vorte på foten, og den har jeg hatt i tre år. Har vært hos legen an gang i måneden og fryst den nå i et halv år, men den er forsatt der. Har prøvd verucid, potetsaft, grovsalt, ja nesten alt, men den forsvinner ikke. Noen som kan hjelpe meg hvordan jeg kan få den vekk med faktisk noe som virker?

Meggg skrev 20. juni:

Jeg hadde en stor vorte i 3 år som senere ble til 5. Brukte alle slags midler, men de hjalp ikke. Prøvde å gni potetskallet et par ganger og gjett om de forsvant etter 1 uke! Anbefales.

Anonym skrev 19. juli:

Det funker bare tilen viss grad! Spørs hvor mange vorter man har!

J20 skrev 07. juli:

Jeg fikk vekk vortene med å bruke grovsalt.

Olga skrev 08. juni:

Det er meget mange som får vorter og alle disse tingene som står virker!

Rune skrev 16. januar:

Dette med potet kan bekreftes at fungerer. Men en sjaman lærte meg at poteten skal som beskrevet over deles i to, så smøre på potetens saft der vortene er, og så skal man grave ned poteten i jord. Om dette blir noen forskjell fra å kaste den i søppeldunken vites ikke. Men vi gjorde som beskrevet og vortene var borte på ei uke, og ikke kommet fram siden. Det var en god del vorter denne lille hadde.

Ei jente skrev 15. desember:

Jeg har hatt en vorte før, men jeg tok på noe som heter molkosan, og det hjalp. Legg på molkosan og sett et plaster over, så blir den borte etter noen dager (den løser seg opp) Hvis du har plasteret på for kort tid så kommer vorta bare tilbake igjen. Så pass på å ha på plasteret helt til den er HELT borte. Dette hjalp meg hvertfall.

Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...