Kløe i halsen - kjerringråd

Kløe i halsen er veldig irriterende. Det kan holde deg våken om natta. Når det klør i halsen føles det som at du må hoste hele tiden, men det er ingenting som hjelper.

Ofte kommer kløe i halsen i etterkant av influensa eller en forkjølelse. Resultatet blir som oftest tørrhoste og dårlig søvn. Men det kan også være andre årsaker slik som for eksempel tørr luft.

Det sies at honning skal være en god kur mot kløe i halsen. Honning er et naturprodukt og har en rekke gode egenskaper. Hvis du søker etter honning her på kjerringrad.com så vil du finne ut at det er en god del som honning kan brukes som et middel mot.

Bli kvitt kløe i halsen med honning.

Honning som medisin mot kløe i halsen brukes på følgende måte. Bruk en teskje og fyll den med honning for så å spise den. Vanlig hostemedisin er ganske tyntflytende, men honningen skal lege kløe i halsen ganske effektivt i og med at det tar en stund før den går gjennom systemet.

Kløe i hals
Kløe i hals : Foto : kjerringrad.com

Nyikola skrev:

Jeg har hatt kløe i halsen min i 2 år. Jeg kan nesten ikke sove om natta. Jeg trenger help fra noen om hva jeg skal gjøre.

Gutt skrev:

Kløe i halsen er sykt irriterende og dette går veldig ut over hverdagen min.

Mina_khan skrev:

Ta en teskje honnning med nykvernet sort pepper. La det smelte i tunga også vil du se den positive forskjellen. Og ja heis puta di opp og ikke sov vannrett det det plager luftveiene. God bedring

Gutt skrev:

Kløe i halsen er så irriterende. Jeg har det nesten hver dag.

Ketil skrev:

Skal prøve det når jeg kommer hjem. jeg er kvitt den verste tunghosten nå, mest tørrhoste igjen. Tror jeg skal avvente lenger enn 10 min. uten hoste før jeg jubler da.

Nina skrev:

Prøv å smør mentholatum salve under fotbuene når du legger deg. Det funker bra.

Johanna skrev:

Prøv varm solbærsaft mot tørrhoste, det hjelper. Du trenger bare varmt vann og solbærsaft.

Mr. forkjølelse skrev:

Her kommer det ett råd til her etter 1 uke med influensa og hoste. Ingefær-te med sitron og chilli, da går hosten og kløe bort. Du koker opp ca 1 liter vann, ta så oppi ca 1 cm. med ingwfærrot, en halv sitron og opphakkede chilli. La dette småkoke I 10-15 minutter. Dette kan drikkes både kaldt og varmt og fungerer utmerket.

Mart skrev:

Ja, så var det akkurat honningen samboeren min kastet ut av huset fordi ingen av oss spiste det. Har Absinthe med 70% da, mon tro om det hjelper. Jeg hoster så fælt at halsen snører seg igjen og det blir tyngre å puste.

Solveig skrev:

En kopp kokt vann, 3 ss sitronsaft og 2 ss honning gav mye mindre hoste og noen timer søvn, og smakte dessuten utrolig godt.

Pål skrev:

Jeg trodde aldri jeg skulle skrive noe her, men det fungerer veldig godt med honning for tørrhoste. Jeg har en sønn på 2 år som har hostet veldig i det siste. Det høres jo så vondt ut når disse små barna ligger der og ikke kan gjøre noe. Honning er å anbefale.

Lise skrev:

Jeg er stemmeløs og hoster. Jeg forsøkte med honning og olivenolje, men det var ikke noe hjelp i det for meg.

Nina skrev:

Når det er vanskelig å få sove når en har tørrhoste og bare hoster og hoster, som oftes når en skal legge seg om kvelden, så smør mentholatumsalve/kamfersalve under føttene, i fotbuen og hvis du vil. Ta litt på brystet også, men dekk med noe ull eller lignende der. Jeg sover iallefall bedre da, uten alle de hostekulene.

Nina skrev:

Tenk på kløen som en form for smerte og ta 2 paracet. Da roer det seg etter en halvtimes tid, hosten forsvinner og du får sove.

Rolf skrev:

Honning på skje funker som bare det. Det har ikke veldig lang effekt, men det funker.

Sondre skrev:

Ja, jeg skulle ønske at jeg hadde honning nå.

Victoria skrev:

Jeg har tørrhosta i en uke. Det er værst om natta og hjelper ikke med honning. Halspastiller har absolutt ingen effekt. Gjør ikke så vondt i halsen, men hadde halsbetennelse for to uker siden. Hosten kom gradevis med at halsen ble bedre, og nå vil den ikke forsvinne.

Marianne skrev:

Jeg prøver alt, blir gal på natta.Fikk et råd av min farmor og det hjelper litt hvertfall. Nypeekstrakt og honning i varmt vann (som te). Det får man kjøpt alle matvarebutikker som Meny, Kiwi etc. Bruk to teskjeer nype som søtnes med honning. Det gir masse C vitaminer og smøring for halsen.

Martine skrev:

Hvis jeg hadde hatt honning, så. Hoster meg ihjel her.

Osloensk skrev:

Dette kan være veldig ekkelt i virkeligheten. Det beste er å ikke drikke veldig mye i denne tilstanden, særlig hvis det begynner plutselig å klø veldig mye. Det sikkereste er å gurgle med et skje vademacum blandet med to skjeer vann, og hoste ut slimet som kommer. Drikk gjerne alt som er anbefalt her litt etterpå, men ikke vann fra vannkranet.

Flere kommentarer:
0 1 2
Diskuter kløe i halsen

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...