Vorter - kjerringråd

Plages du med mange vorter på hendene? Vi har fått sendt inn et lite tips som kan være med på å få fjernet bort vortene dine. Vi garanterer ikke at det fungerer, men innsenderen sier at det skal fungere. Hun sier at gipsstøv kan hjelpe mot vorter. For å få bort og bli kvitt vortene skal du smøre støvet på dem og de vil forsvinne. Gips kan man kjøpe hos de fleste fargehandlere.

Gipsstøv mot vorter
Gipsstøv mot vorter : Foto : kjerringrad.com

Bjørg skrev 23. januar:

Fyll opp et eggeglass el. og hold fingeren med vorta oppi der en time.

15 åring skrev 11. januar:

Det klør. Jeg klarer ikke slutte å klø, noen somhar tips til å få de ordentlig vekk?

Homeopaten skrev 31. desember:

Gå til en dyktig Homeopat. Vær tålmodig.

Fisk skrev 31. desember:

Jeg synes at hvis du tar veldig mye negllakk på og rundt vorten, vil det hjelpe. Det gjorde jeg.

Karoline skrev 29. desember:

Få noen til å smøre fettet fra en fleskbit på vortene dine, for så at den personen graver den ned et sted du ikke vet. Når denne råtner, forsvinner vortene. Funka på meg når mormora mi gjorde det. Jeg hadde rundt 20 votter, og alle ble borte og er det fortsatt etter mange år.

Jadda skrev 09. november:

Vorter er et virus. Om ikke immunforsvaret har fått med seg at vorteviruset er kommet i kroppen, gjør den heller ingenting med det. Å bite / skjære et lite hull i vorten og så få i seg litt av blodet gjør kroppen oppmerksom på viruset og vortene forsvinner. Jeg hr sett dette bli prøvd mange ganger og alltid med hell.

AA skrev 13. juni:

Jeg har hatt 1 vorte på fingeren, vanskelig plassert mot neglen. Har prøvd å fryse den flere ganger uten hell. Så kjøpte jeg et naturprodukt på nettet fra Danmark, Mellisa Vortemælksalve. Koster ca 90 kr + porto. La på en klatt 3 ganger om dagen så plaster over. Det svir litt etter første dagen. Skrapte litt forsiktig dødt vev uten å ta i for hardt (til sammen 2 ganger i dusjen). Holdt på 1-1,5 uke. Så sluttet det å svi. Etter det falt hele vorten av i dusjen. Det samme sjedde med mannen min som hadde vorte på fingeren: borte nå. For bruk på hendene anbefalles på det sterkeste. Skal nå prøve på foten.

E. H skrev 07. juni:

Hvor er det en kan få kjøpt iseddikk? Var på apoteket, men der hadde de det ikke nå. Det var noe de hadde før.

Jensemann skrev 07. juni:

Jeg hadde problemer med en kjempe vorte på min langefinger i 17 år. Gikk til spesialister og leger. Jeg gjorde det enkleste : Kjøpte rått flesk og smurte og surret vorten inn i flesk og lå med dette om natten. Dvs kun 1 natt. La så flesket under en stein. 3 dager etterpå var HELE vorta borte. Den har aldri kommet opp i gjen og ikke merker etter den heller. Jeg tror vortens nerverøtter drukner i fett og dør ut. Det er min mening . Men husk å gni vorten godt inn med flesket før du surrer vorten inn.

Madde skrev 26. april:

Wartner har jeg prøvd, men det funket ikke. Jeg skal prøve salt og bananskall.

Maja b skrev 05. januar:

For vanlige vorter på fingre hjelper det å surre rundt bandasjeteip eller plaster litt hardere enn ellers, gå med det i 1-4 dager og vips, vorta er borte. Det som skjer er at vorta ikke får puste og løsner derfor. Høres kanskje veldig ekkelt ut, men min vorte lå faktisk i plasteret da jeg tok av. Jeg ble iallefall kvitt den. Lykke til, jeg vil tro det kan hjelpe på de fleste.

Mamma skrev 04. januar:

Prøvde ulike prosjekt for å få fjernet plagsomme vorter hos eldstemann: Verucid, frysing hos hudlege. Det var tidkrevende, smertefullt og hadde liten virkning. Løsningen ble, utrolig nok: bananskall. Jeg tapet den hvite siden av banaskallet over vorten, hver kveld, i en periode. Vips var vorten borte smertefritt.

12 åring skrev 31. oktober:

Jeg er en gutt på 12 år og sliter med mange vorter. Jeg har prøvd å fryse, fleskbit og neglelakk, men det hjalp ikke. Hvis dere har gode råd si i fra.

Anita skrev 05. august:

Gå ganske enkelt på apoteket og kjøp iseddikk. Dette er et meget effektivt middel mot vorter. Den brenner bort roten på vorten og de blir borte for alltid. Min mor brukte det på meg og min søster da vi hadde vorter i barndommen og de har vært borte i 30 år nå.

Jeg kjøpte noe for 2 år siden da min sønn var ille plaget med fotvorter og vorter på hendene. Jeg smurte på iseddikk med en q-tips kun en gang og glemte det i noen uker. Neste gang jeg tittet fantes det ikke en eneste vorte igjen. Det er ikke smertefullt. Det kiler/klør bare litt når det trekker ned i vorten. Vi var hos legen og prøvde å fryse de vekk, men det var vondt og lite effektivt. Garanterer at dette virker. Bare husk at det er etsende så ikke la barn holde på med dette alene.

Frossen/ kald Gulrot skrev 31. mai:

Hvis en tar en skive kald gulrot (fra kjøleskapet) og plastrer på vorten/ vortene, forsvant de på meg etter ei ukes tid.

Karri skrev 24. mai:

Frysemiddel fra apoteket (Wartner) hjelper i vært fall ikke!

Kjerringa skrev 01. januar:

Tror også det kan være saltet som er det virksomme her. Tok salt på min datters vorter, og de begynte å tørke ut. Filte de vekk og de er borte. Skal nå prøve salt og bananskall på min andre datters større vorter. Krysser fingrene for at saltet skal tørke de ut. Lykke til dere andre også.

Linn skrev 22. desember:

Jeg har slitt med fotvorter i årevis. Som Bananskall har jeg prøvd alt av produkter fra apoteket og andre kjerringråd opp igjennom årene, uten resultat. Men så prøvde jeg bananskall, uten salt da, teipa de under føttene og hadde de på om natta, og etter en ukes tid var de helt borte.

? skrev 30. november:

Hjelper bananskall mot vorter på fingernene også??

CH skrev 09. november:

Jeg har hørt at det hjelpe å gni vorta opp etter en svett hest.

Eldre kommentarer: 1

Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...