Vorter - kjerringråd

Plages du med mange vorter på hendene? Vi har fått sendt inn et lite tips som kan være med på å få fjernet bort vortene dine. Vi garanterer ikke at det fungerer, men innsenderen sier at det skal fungere. Hun sier at gipsstøv kan hjelpe mot vorter. For å få bort og bli kvitt vortene skal du smøre støvet på dem og de vil forsvinne. Gips kan man kjøpe hos de fleste fargehandlere.

Gipsstøv mot vorter
Gipsstøv mot vorter : Foto : kjerringrad.com

Jan skrev:

Det er rktig som Karoline skriver. Jeg hadde også en stor vorte i leddet på langefingere. Jeg surra på en rå fleskebit og lå med den på en hel natt. Dagen etter la jeg fleskebiten under en stor Stein bak hytta vår. Jeg tror det tok 2-3 dager så var vorten borte. Og da mener jeg helt borte. Dette er ca 30 år siden og den har ikke dukket opp enda. Denne sleit jeg med i flere år før jeg fikk det geniale tipset. Det som skjer er vel at vorten drikker og blir full av fett. Dette går ned til nerverøttene og vorten dør. De som vil prøve husk å gni fettet godt inn i vorten og surr den godt på fingeren og teip den fast slik den ikke faller av. Ligg gjerne med fingeren/hånden uten for sengen.

Meg skrev:

Bad lenge i klorvann (basseng) da går vorta i oppløsning. Det har fungert for meg før.

Vortefri skrev:

Jeg har vært plaget av vorter i alle år, men etter at jeg startet med Vortefri har alle gått bort. Jeg hadde ca.20 av dem. Vortefri får du kjøpt på apoteket.

13 skrev:

Jeg hadde en vorte på tommelen og gikk til legen og frøs den 3-4 ganger, men det funket ikke. Siden det ikke funket prøvde jeg et kjerringråd om å legge på eddik på vorten, det funket etter et par netter med eddik på vorten. Nå er vorten tilbake, og jeg skal prøve å ta eddik på igjen.

Ulykkelig skrev:

Jeg er 14 år og har en vorte på hånden, nær neglen. Jeg har vært til legen og fryst den bort, den falt av, men kom tilbake igjen. Jeg har også prøvd neggelakk, vartner og baconsvor, men ingen ting fungerer. Jeg synes det er flaut på skolen, så jeg gjemmer fingeren for vennene mine, og trekker til meg hånden. Nå prøver jeg bananskall med salt, håper det fungerer.

Meg skrev:

Jeg prøvde å fryse fotvorten min bort med salt og en isbit, og det gikk.

Bjørg skrev:

Fyll opp et eggeglass el. og hold fingeren med vorta oppi der en time.

15 åring skrev:

Det klør. Jeg klarer ikke slutte å klø, noen somhar tips til å få de ordentlig vekk?

Homeopaten skrev:

Gå til en dyktig Homeopat. Vær tålmodig.

Fisk skrev:

Jeg synes at hvis du tar veldig mye negllakk på og rundt vorten, vil det hjelpe. Det gjorde jeg.

Karoline skrev:

Få noen til å smøre fettet fra en fleskbit på vortene dine, for så at den personen graver den ned et sted du ikke vet. Når denne råtner, forsvinner vortene. Funka på meg når mormora mi gjorde det. Jeg hadde rundt 20 votter, og alle ble borte og er det fortsatt etter mange år.

Jadda skrev:

Vorter er et virus. Om ikke immunforsvaret har fått med seg at vorteviruset er kommet i kroppen, gjør den heller ingenting med det. Å bite / skjære et lite hull i vorten og så få i seg litt av blodet gjør kroppen oppmerksom på viruset og vortene forsvinner. Jeg hr sett dette bli prøvd mange ganger og alltid med hell.

AA skrev:

Jeg har hatt 1 vorte på fingeren, vanskelig plassert mot neglen. Har prøvd å fryse den flere ganger uten hell. Så kjøpte jeg et naturprodukt på nettet fra Danmark, Mellisa Vortemælksalve. Koster ca 90 kr + porto. La på en klatt 3 ganger om dagen så plaster over. Det svir litt etter første dagen. Skrapte litt forsiktig dødt vev uten å ta i for hardt (til sammen 2 ganger i dusjen). Holdt på 1-1,5 uke. Så sluttet det å svi. Etter det falt hele vorten av i dusjen. Det samme sjedde med mannen min som hadde vorte på fingeren: borte nå. For bruk på hendene anbefalles på det sterkeste. Skal nå prøve på foten.

E. H skrev:

Hvor er det en kan få kjøpt iseddikk? Var på apoteket, men der hadde de det ikke nå. Det var noe de hadde før.

Jensemann skrev:

Jeg hadde problemer med en kjempe vorte på min langefinger i 17 år. Gikk til spesialister og leger. Jeg gjorde det enkleste : Kjøpte rått flesk og smurte og surret vorten inn i flesk og lå med dette om natten. Dvs kun 1 natt. La så flesket under en stein. 3 dager etterpå var HELE vorta borte. Den har aldri kommet opp i gjen og ikke merker etter den heller. Jeg tror vortens nerverøtter drukner i fett og dør ut. Det er min mening . Men husk å gni vorten godt inn med flesket før du surrer vorten inn.

Madde skrev:

Wartner har jeg prøvd, men det funket ikke. Jeg skal prøve salt og bananskall.

Maja b skrev:

For vanlige vorter på fingre hjelper det å surre rundt bandasjeteip eller plaster litt hardere enn ellers, gå med det i 1-4 dager og vips, vorta er borte. Det som skjer er at vorta ikke får puste og løsner derfor. Høres kanskje veldig ekkelt ut, men min vorte lå faktisk i plasteret da jeg tok av. Jeg ble iallefall kvitt den. Lykke til, jeg vil tro det kan hjelpe på de fleste.

Mamma skrev:

Prøvde ulike prosjekt for å få fjernet plagsomme vorter hos eldstemann: Verucid, frysing hos hudlege. Det var tidkrevende, smertefullt og hadde liten virkning. Løsningen ble, utrolig nok: bananskall. Jeg tapet den hvite siden av banaskallet over vorten, hver kveld, i en periode. Vips var vorten borte smertefritt.

12 åring skrev:

Jeg er en gutt på 12 år og sliter med mange vorter. Jeg har prøvd å fryse, fleskbit og neglelakk, men det hjalp ikke. Hvis dere har gode råd si i fra.

Anita skrev:

Gå ganske enkelt på apoteket og kjøp iseddikk. Dette er et meget effektivt middel mot vorter. Den brenner bort roten på vorten og de blir borte for alltid. Min mor brukte det på meg og min søster da vi hadde vorter i barndommen og de har vært borte i 30 år nå.

Jeg kjøpte noe for 2 år siden da min sønn var ille plaget med fotvorter og vorter på hendene. Jeg smurte på iseddikk med en q-tips kun en gang og glemte det i noen uker. Neste gang jeg tittet fantes det ikke en eneste vorte igjen. Det er ikke smertefullt. Det kiler/klør bare litt når det trekker ned i vorten. Vi var hos legen og prøvde å fryse de vekk, men det var vondt og lite effektivt. Garanterer at dette virker. Bare husk at det er etsende så ikke la barn holde på med dette alene.

Flere kommentarer:
0 1
Diskuter vorter

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...