Bleking av hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om bleking av hår.

Ali skrev:

Hva mener dere med å ta sol? Jeg har tenkt til å prøve det nå. Jeg har blondt hår, men vil ha lysere. Jeg sier hvordan det gikk så snart jeg er ferdig.

Sara skrev:

Det funket på meg. Jeg hadde brunt hår. Honningen gjør håret bare mykere. Du trenger egentlig å tillsette litt mer salt jo blekere du vil ha det.

Marit skrev:

Det funket faktisk, selv om jeg har brunt hår.

Gjest skrev:

Jeg hadde mørkebrunt hår, brukte to pakker avfarging, og to pakker blekemiddel igår, og to pakker blekemiddel igjen på morgenen idag. Likevel var det oransj. Så jeg dro til frisøren og bleket det idag. Det er fortsatt ikke helt lyst. Bortsett fra i toppen, pågrunn av etterveksten, men skal liksom sitron hjelpe? Eller kan det ødlegge håret mitt, nå som jeg har bleika det så mye?

Silje skrev:

Jeg belika håret mitt 4 gsnger på en dag. og nå er det kjempeslitt. Vet noen om noe jeg kan gjøre for og få det fint igjen?

Thea Marie skrev:

På meg funka det kjempe bra, men jeg hadde det i håret i 4 timer da ble det lyst. Kjempe fornøyd. Men jeg brukte bare en sitron, salt , 4 dl varmt vann og honning.

Gjest skrev:

Skal man ha vått hår når man gjør dette?

Lisa skrev:

Dette funker bedre om du blander vann og sitron på en sprayflaske, eventuelt med litt eplecider eddik, rist/blande det sammen, også spraye det jevnt i håret, og gå ut i sola 30 min.

Sadie skrev:

Bruk Depend bleking, si farvel til gult, hår og velkommen til digg bleket hår. Loreal, garnier og de funker ikke, dessuten har Depend den blå blekingen som er best for håret, og resultater.

Sessa skrev:

Frisøren kan dette, farger det der jeg. Sitron er sterkere enn bleking.

Odaa skrev:

Dette funket ikke på meg, men håret ble ganske så mykt etterpå.

Therese skrev:

Sitron er Syre. Det ødelegger håret. Jeg har ødelagt det. Eneste gangen du skal bruke sitron i håret er hvis du har bleket det masse og det kjennes ut som myk tyggis, da kan du ta sitron i håret en gang får å få opp igjen bindingene i håret. Jeg er frisør, skal love deg jeg har eksperimentert i min tid, ikke gjør det.

Frisør skrev:

dette høres rart ut. Håret kan bli ganske lyst av sitron, men da bør en bruke det mange dager i solen. En kan ikke være så mørk i håret, maks mellomblond, men håret blir ganske tørt. Det bør ikke brukes på allerede behandlet hår. JEG skjønner ikke det med honning og salt. Det virker helt ulogisk.

Jeanette skrev:

Jeg har dette i håret nå. Det bare drysser salt av meg. Har blondt hår fra før. Har ikke trua på at dette kommer til å funke akkurat.

Hannah skrev:

Jenter, det er overhodet ikke sånn at du har salt og avocado i håret så blir du en blond babe. Det funker på samme måte som solbleking. thats it.

Gjest 2 skrev:

Når man bleker håret har det litt å si hvilken hårfarge man har. Viss man har en lys hårfarge går det nok ,men viss man har en mørk hårfarge går det nok ikke.

Gjest skrev:

Jeg har hatt det i håret, men det funker ikke i det hele tatt. Er det noen som har et bedre tips?

Lise skrev:

Jenter, bruk heller en avokado i stedet for honning, men pass på og mos den ordentlig. Og antall citroner og vann må man se an, ellers blir det bare rennende. Grunnen til honningen og avokadoen er at da blir ikke håret så tørt og slitt, men pleier det i stedet. Noe som jo er mye bedre, eller hva?

Ine skrev:

Blir ikke håret alt for tørt? Men jeg skjønte liksom ikke dette. Skal man bare kjøpe en sitron, presse ut all safta og tømme over håret, gni litt innimellom, ut i solen i 30 minutter inn og skylle ut, og så er man blond liksom?

Hjemmebleking skrev:

Tips fra min vennine: Kjøp den lysete blekingen. Kjøp en renseshampoo og en balsam hos frisøren. Bland blekingen med shampooen og balsamen og sitt med det i 15-25 min, skyll ut, og voilla. Ikke bruk balsammen som er med i pakka. Prøv og gi meg tilbakemelding.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...