Dott i øret - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om dott i øret.

Zahra skrev:

Dott i øret?

Dersom jeg gjør alle de, pleier jeg vanligvis å bli kvitt det.

Rolf skrev:

Nå har jeg hatt dotter i begge øra i snart 2 uker. Men i dag gikk den ene dotten vekk. Så kan hende det bsare tar litt tid, så går det over? Men det funker å gjespe ved vanlige dotter.

Tor skrev:

Ehh, nei i nesa. Det er en grunn for at det er kalt nesespray.

Villyman skrev:

Skal jeg putte nesespray i øret?

Sara skrev:

Prøv og sette deg i ei basstue, hvis det er vann fordamper det.

Marion skrev:

Hei, jeg har hatt en dott i mitt venstre øre i et par tre uker nå, og har prøvd følgende uten hell:

Nå er jeg drittlei av denne dotten og jeg går og gaper hele tiden for å prøve å få den vekk. Da er den borte helt frem til jeg snufser igjen. Jeg har aldri prøvd øreskyll og er 24 år. Må dette utføres av lege eller kan man kjøpe det på apoteket?

Lana83 skrev:

Jeg har en stor dott i høyre øre og en liten i venstre som jeg har hatt siden jeg var liten. Legen finner ikke ut hvorfor jeg har dott i venstre øre hele tiden. Nå har høyre øret mitt fått dott i øret også og jeg har prøvd alle rådene folk kan gi meg, noen som har forslag? Jeg har prøvd å skylle ørene, men det hjelper heller ikke. Jeg har prøvd å holde meg for nesen og blåst ut men da får jeg en enda større dott. Har prøvd og holde for nesen og svelge men det hjelper heller ikke. Jeg har ligget med olje i øret mitt til dagen etterpå uten at det funka og det hjelper heller ikke å gå til legen. Da blir jeg døv i 1 mnd etter de har skyllt øret mitt. Hjelp meg.

Remi skrev:

Man kan også holde for nesen og holde igjen munnen og blåse. Funker knallbra, men tror ikke det er bra å gjøre mye. Man blir litt svimmel.

Tor skrev:

Prøv nesespray!

Camilla skrev:

Dott i øre suger, akuratt som jeg trengte dette etter ei uke me sår hals å hoste, bronkitt.

Momarori skrev:

Jeg å har en dott i øret og det er relativt plagsomt nå. Har hatt bakterieinfeksjon i halsen og en kraftig forkjølelse samtiig, så det kommer av det, men hjelpes, man må jo få bli kvitt dotten? Musikken høres så svak ut når jeg har på max :p

Ane skrev:

Jeg er forkjølet og har hatt dott i venstre øret siden i går kveld.

Annedine skrev:

Gå til legen din. Det kan være en vanlig dott i forbindelse med feks forkjølelse. Det kan være virus, krystallsyka, meniere eller rett og slett en vanlig ørebetennelse. Jeg bruker å putte en bomullsdott i øret når jeg plages. Da forsvinner plagene og smertene raskt, men du må ha bomullsdotten der hele tiden i 3-4 dager.

Daniel skrev:

Jeg har hatt dott i øret i 3 dager nå. Har også veldig vondt i øret hele tiden, men når jeg utligner gjør det utrolig vondt og dotter forsvinner i 2 sekunder og kommer deretter tilbake. Noen som kan hjelpe?

AWE skrev:

Når jeg får dott i øret (på fly, kjøring opp/ned i fjell etc.) hjelper det ofte å gjespe. Hvis du legger merke til når du gjesper blir det åpnet opp noe i øret som gjevner ut trykkforskjellen. Dette skjer også noen ganger når du tygger, noe som er bakgrunnen for rådet om å tygge tyggegummi når du flyr, men det er mer praktisk om du får det til bare ved å provosere frem en gjesp eller to. Det var vanskeligere å få til dette da jeg nylig var forkjølet under en flytur.

Bear skrev:

Jeg har en dott! Og den ville ikke ut av dette.

Idi Amin skrev:

Taddis: Oppsøk legen din du.

Petrus skrev:

Jeg plages også med dott i høyre øret, har også mye øresus. Jeg opplever også at jeg er mye svimmel, kan det komme av dette? Har plagdes med dette i mange år , hjelp!

Taddis skrev:

Jeg har en alvorlig dott i høyre øret som jeg ikke får vekk i det hele tatt. Det begynner å bli veldig plagsomt og det går ikke over, har prøvd alt. Jeg trenger råd.

Minnie skrev:

Dott i øret med tinnitus og lydforvrengning - hva kan det være? Hvordan bli kvitt det?

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...