Elveblest - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om elveblest.

THH skrev:

Jeg er en jente på 21 år. For ca 4mnd siden begynte jeg å bli plaget av elveblest over hele kroppen. Jeg fikk allergi tabletter, sprøyter osv. Dette hjalp i 4 uker. Men så dukket det like sterkt tilbake igjen. Jeg begynner å bli veldig fortvilet ettersom det er ingen leger som kan hjelpe meg. Så jeg skal prøve te og krysser fingrene for at det hjelper.

Lm skrev:

Har også fått elveblest nå. Hvorfor vet jeg ikke, kan ikke huske å ha vært i nærheten av eller spist noe uvanlig. Jeg er også allergisk mot aleo vera, har vært det siden jeg var 6-7 år. Har i ettertid prøvd å bruke aleo vera på både solbrenthet og små brannskader, noe som har svidd og gitt meg stort utslett.

Advarsel mot aloe vera skrev:

Jeg har etter å ha inntatt aloe vera gel, en juice, blitt hyper allergisk mot aloe vera og har fått elveblest over hele kroppen som en reaksjon. Er godt inne i en heftig kur på 25 dager, men elveblesten kommer tilbake så fort tablettvirkningen avtar. Syns det er helt krise å ha blitt så allergisk mot en plante som er så mye brukt i alle mulige produkter, og ikke minst siden jeg jobber som kokk og stadig må ty til planten for å lindre brannskader. Er det andre som har lignende erfaring med aloe vera?

Hallo skrev:

Jeg har fått nettopp elveblest. Var på legevakta og fikk en kur. Men det hjelper også mot rødhet og kløe å smøre utslett med vitaminkrem (finnes på apoteket) og ta vitamin-C til 3 gr daglig (til 4-6 dager til voksen person).

Bergen skrev:

Min kjære nabo fikk også elveblest her i forrige uke. Noe som hjalp veldig med å lindre kløen var å smøre huden inn med en blanding av rømme og sukker. Deretter skylle godt og smøre huden inn med fuktighetskrem. Prøv dette folkens.

Bodø skrev:

Min datter på 9 år fikk elveblest her om dagen, rundt håndleddene. Leste en plass av man skulle ta safta av en sitron å smøre på. Dette gjorde jeg, men det begynte å svi noe voldsomt. Det viste seg at det hadde klødd sånn at hun hadde nok klort hull på huden, uten at jeg så det før jeg skviset sitronen over huden. Hun ville selv ta seg en varm dusj, og i etter kant smurte jeg aloe vera på håndleddene. Og vips - var alt borte!!! Om det var det ene eller det andre eller tredje som hjalp, vet jeg ikke. Men varmvannet lidret, syns 9 åringen i allefall. Og aloe vera hjelper jo mot det meste.

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Tørre øyne

Jeg har samme problem. Jeg kan ikke sove mer enn 2 timer så klistrer øyelokket...

Hikke

Å drikke fra feil side av glasset fungerer suverent. Jeg har testet ut det fler...

Fregner

Jeg har mye fregner i ansiktet og er ganske lei av de nå, har noen noen tips ti...

Kviser

Min vidundermedisin er Vademekum som du får kjøpt på apoteket. Den bruker jeg...

Nysing

Hvis jeg nyser lukker jeg nesa og munnen og presser ut....