Håravfall - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om håravfall.

Bh skrev:

Ta 3 rå egg og 1 og en halv neve med brake bær. Knus bæra og visp dem sammen med eggene. Masser hår og hodebunn. Sitt cirka en time eller mer. Skyll dette ut. Gjør det en gang i uken, så mister du ikke håret.

Kini skrev:

Jeg har lavt stoffskifte og mister mye hår, vet at ølgjær kan hjelpe men har lidelse som gjør at jeg ikke tåler det. Fikk råd om å prøve silicea som de har på kostholds butikk, funker flott på meg iallfall men virket ikke før etter 2 -3 mnd. bruk.

C skrev:

Jeg mistet masse hår daglig, en liten dott hver gang jeg gredde håret. Begynte å trene 3 ganger i uken og har ikke mistet et hårstrå siden.

Htt skrev:

Alle er forskjellige, så tipset med bruk av ølgjær vil nok ikke fungere på alle. Det er bedre å oppsøke lege eller for den saks skyld hudlege. De kan sette igang kur og slikt. Jeg f.eks. fant ut at jeg hadde hodebunnseksem etter å ha brukt 5år på forskjellige produkter.

Carmen skrev:

Jeg er allergisk mot ølgjær og har nå sluttet med den en stund nå. Sliter fortsatt med håravfall. Skal ta en jerntest på om jeg mangler den.

Ikke 30 engang skrev:

Jeg mister hår/skjegg på halsen. Det er ikke gøy. Jeg får flekker uten hår, noen hissige tips?

Carmen skrev:

Har kjøpt engelske ølgjær og håper at det vil hjelpe.

Skallen skrev:

Luer? Hvorfor finnes det skallede sydlender egentlig? Jeg har prøvd en medisin men siden jeg brukte sporadisk kan jeg ikke si om det hjelper. Min teori er at håret sklir bakover mot ryggen så eneste terapi er å transplantere håret med laser, men det gidder nå ikke jeg å gjøre.

Cristiano skrev:

Jeg mister hår, det er ikke gøy.

Langtlysthår skrev:

Enig, fleece er et behagelig stoff, som regulerer bra.

Ja skrev:

Helt enig, bruk hodeplagg eller luer som puster, eller enda bedre: Ikke bruk hodeplagg i det hele tatt.

Jeg skrev:

Bruk luer eller hodeplagg som puster.

Muttern skrev:

Jeg har hatt betydelig håravfall etter å ha gjenomgått 36 cellegiftkurer. Nå bruker jeg Engelsk Ølgjær med druesukker hver dag, og håret er like fint igjen. Jeg mistet aldri håret helt, og det tror jeg skyldes øljæret som jeg brukte. Prøv det. Du får det hos Meny og Rema blant annet.

Justme skrev:

Jeg hadde en god del håravfall etter fødsel, i tillegg var jeg ganske tynn i håret ved pannelugg pga dette. Jeg gikk til helsekosten å kjøpte flere pakker med det kjente hårproduktet Arcon Tisane. Jeg mister mye mindre hår nå, jeg vet jo ikke med sikkerhet om dette har noe med produktet å gjøre (liker ikke å gi andre folk falske forhåpninger heller) men det er fullt mulig at dette har hjulpet meg, i tillegg kan jeg nå se små nye hår som har kommet visse steder hvor jeg har vært tynnere før fødselen. Dette er et ganske dyrt produkt så det koster jo litt å gå på det og det sies at man må gå på det i et halvt år for å i det hele tatt kunne se noen resultater. Jeg kommer til å forsette med disse tablettene, jeg håper jo det er dem som har gjort at jeg ikke mister så mye hår nå lengre og at jeg har fått noen nye babyhår. :)

Mr. Hår skrev:

Det hadde kanskje vært en fordel om bare de som har gode erfaringer skriver inn råd heretter?

Frisøren skrev:

Prøv serien fra nisim. Den har hjelpet mange. Men ikke alle er like heldige. Det burde testes av alle. Det eneste som er viktig er at man følger den riktig.

Akuaku skrev:

Prøv akupunktur. Sørg for at det er en NAFO-akupunktør - de har god utdannelse.

Harry skrev:

Ta 1 mg finasterid om dagen oralt. 1 ml 5% minoxidil 2 ganger daglig topikalt hårvask med 20% ketokonazol 2 ganger i uken.

Anette skrev:

Jeg gikk på ølgjær før, og dette gjør at hår og negler vokser vesentlig fortere. Men på meg førte det også til at håret datt lettere av.

Kjell skrev:

Begynte selv å miste hår i 19-års alderen. Prøvde alt fra ølgjær, alt av det som anbefales av hårprodukter både billige og dyre, men ingenting hjalp meg. Til og med sprøyter med ren B-vitamin. Så eneste som jeg ikke gadd å prøve og som jeg ikke kan avskrive er daglig hodebunnsmassasje slik at man får blodsirkulasjon til hårrøttene.

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...