Hårtap - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hårtap.

Kim skrev:

Propecia er nok det eneste midlet for hårtap, men det er ikke kommet til Norge ennå.

Lei hårtap skrev:

Er det noen som faktisk har fått tilbake hår? Når man har mistet hår i vikene? Isåfall, hva har du gjort? Kunne trengt litt tips.

Meg skrev:

Jeg har et stort problem. Jeg har gått på ølgjær pluss b-vitaminer før, og jeg merka ikke at det gjorde noe for håret mitt. Jeg glattet håret nesten hver dag før, men har skjerpa meg på det skikkelig i en periode nå. Nå går jeg bare på b-vitamin, og jeg glatter håret bare i helgene, jeg går også på en frisørsalong-hårkur for slitt og tørt hår. Jeg masserer hodebunnen min hver gang jeg dusjer også, og avslutter hver hårvask med kaldt vann. Men uansett, så har jeg fått enda tynnere hår. Det vil si at jeg mister masse hår, og det er tynnere og mere slitt også. Jeg fårstår virkelig ikke hva jeg gjør galt og blir utrolig frustrert. Noen råd?

Siljeee skrev:

Huff, det er så masse delte meninger om dette, hvordan skal man vite hva å tro på? Jeg har i allefall vaska håret mitt med øl den siste tiden, i tillegg til F.A.S.T shampoen + balsamen. Det vokser, men vet ikke hvor mye fortere. Setter desperat pris på tips.

Christer skrev:

Laserbehadling mot håravfall kan være en veldig god behandling dere bør prøve.

Marii skrev:

Jeg bruker en hårkur kjøpt på frisør. Den hjelper ufattelig og håret mitt er blitt reparert veldig bra siden jeg bleika det. Spør frisøren om råd om hva som passer for ditt hår. B-vitaminer har gjort at håret mitt vokser fortere og virker sterkere. Hårkur gjør også at fargen blir jevnere fordelt når du farger det, og fargen setter seg bedre.

Ove skrev:

Unngå varmt vann i hodebunnen. Jeg har vasket håret uten såpe og med kaldt vann i over 10 år og opplever gjenvekst av håret som var på vikende front.

Sissel skrev:

For kvinner er det spesiellt ille å miste håret. Stress eller hormoner er visst den vanligste årsaken til håravfall. Til menn som mister håret: Vi kvinner bryr oss lite om det, bare dere har vett til å ikke lage hentesveis.

Lillenøste skrev:

Det finnes ølgjær tabletter også.

Anne skrev:

Laila: hvor mye har håre ditt vokst på 3 måneder med bruk av ølgjæra?

Nigga skrev:

Hei alle sammen, bruk egg i håret når dere dusjer så mister dere aldri håret. Altså før dere begynner å miste hår.

Laila skrev:

Hei, jeg har drukket Ølgjær i ca 3 månder, merker at håret vokser fortere men håret er ikke tykkere. Jeg blir så lei meg :(

Håkon skrev:

En teskje ølgjær blir nok for lite, på boksen står det at man skal ta 2 spiseskjeer om dagen. Og ja det smaker ikke godt, men man venner seg til det.

Lass erum skrev:

Har prøvd en del hårprodukter, og bruker nå ølgjær sammen med noe som kjøpes på apoteket. Det hjelper ganske lite i forhold til pris, men det er det nærmeste jeg har kommet et produkt mot håravfall.

Iris skrev:

Jeg har utrolig slitt hår, bruker strittetang hver dag og mister mye hår. Håret mitt er også ganske tynt. Hjelper det virkelig å drikke ølgjær? Hvor mye koster det egentlig?

Brian skrev:

Hei Ola :) Kan du gi meg navnene på noen av hårkurene du bruker?

Ola skrev:

Jeg hadde begynt å få store viker og mistet mye hår. Nå har alt stoppet opp og det fylles igjen til min store glede. Mitt forslag er å bruke mange av de forskjellige hårkurene sammen for supert resultat. Alle virker på forskjellige måter og dermed får en resultat. Dyrt men verdt det.

Chris skrev:

Jeg har brukt ølgjær ei lita stund, har ikke merka en noe. Hvilke andre ting er mulig å bruke, desperat!

Linda skrev:

Hei, jeg er 13 år og vil ha langt hår. Da jeg var 10 klippet jeg det til skuldrene og det vil ikke vokse lenger nesten. Plis har dere noen tips som kan hjelpe? Jeg trenger det virkelig!

Mot hårtapet skrev:

Ja, det finnes en måte som får håret til å gro mye raskere og bli fyldigere. Jeg har prøvd et produkt som heter det fungerer utrolig bra. Jeg vil anbefale alle med hårtap å prøve det.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...

Urolige bein

Jeg har kjøpt noe som heter perozin, everyday pain reliever på helsekosten. De...

Kattepiss

Fotballsko med kattepiss lukt. Det er dessverre fotballskoene i kunstskinn som l...