Hovne mandler - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hovne mandler.

Engstelig skrev:

Jeg har en svert hoven mandel på den ene siden. Jeg oppdaget det nå for noen timer siden at det er store hvite flekker på den. Prøvde å fjerne de med en Qtips, men når jeg gjorde det var det nesten et hull under og det begynnte å blø. Er dette vanlig? Er det andre som har opplevd dette? Hilsen en som er litt engstelig.

Sterkesaker skrev:

Det funker å gurgle med Listerine munnvann. det er supersterkt og det er alkohol i det.

Ajbolit skrev:

Virus går over av seg selv, har du bakterier må man ofte ty til antibiotika. i begge tilfeller hjelper det å gurgle saltvannsløsning, det tar bort mye dritt og oppsamlet hvitt belegg.

Martin skrev:

Jeg har en hoven mandel, som gjør at jeg såvidt kan svelge, og plages med å sove. Har ingen halsbetennelse, eller feber, og føler meg helt frisk ellers. Dette kommer og går med et par mnd. mellomrom. Har ingen ide om hva det kan være.

Håvard tveit skrev:

Jeg har også hovne mandler. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Varer dette lange eller er det bare et par dager? Jeg har hvitt belegg og jeg lurer på om det er farlig?

Marius skrev:

Jeg har hovne mandler jeg også og skal fjerne de snart. Det er et kvitt belegg som legger seg i groper på mandlene. De stinker hvis du skviser dem. Det eneste som funker er å fjerne mandlene.

Erika skrev:

Jeg har sånn hvite prikker på å er skikkelig irritert, venninner merker at jeg har dårlig ånde og selv merker jeg det på slimet. Og har bare betennelse i den ene mandelen.

MrGjendem skrev:

Jeg prøvde denne blandinga for omtrent 1 og 1/2 døgn siden, og det funket ikke. Jeg tror leseren har tatt denne blandingen da han allerede holdt på å bli frisk og at det dermed kunne virke som det funket.

Weronica skrev:

Jeg har vært plaget med hovne mandler i årevis. Jeg har vært til legen for å få dem fjernet, men den tufsen sa at det ville han ikke at jeg skulle siden jeg kunne få bruk for dem senere. Ærlig talt, er man så plaget som meg, har man jo ikke bruk for dem. Jeg mener, jeg har nettopp gått på en medisinkur og ble helt frisk, men dagen etter at kuren var ferdig så våknet jeg av at mandlene var så såre at jeg ikke kunne svelge. Dette er en pine, men jeg skal straks komme meg på butikken å få kjøpt disse urtene. For funker dem er det jo supert.

Tonje skrev:

Hvitt belegg på mandlene kan likesågodt være stener som legger seg og hoper opp bakterier. Disse er enkle å pirke ut selv. De lukter helt forferdelig og gir ekstremt dårlig ånde. Så å pirke bort anbefales. Eller enda bedre: ta bort mandlene, spesielt om det blir et problem.

Lise skrev:

Salvie er vel en urt, og brukes ofte i enkelte typer matlaging som krydder :)

Deilen skrev:

Hva er salvie?

Dina skrev:

Jeg har så veldig vondt i mandlene. Har litt ofte det. Skal prøve dette tipset.

Kristina skrev:

Hei, jeg har også problemer med ekstremt hovne mandler. Jeg har prøvd mye for å få de ned, men de vil ikke bli mindre. Så dette tipset må jeg prøve.

Mosatiar skrev:

Hvitt belegg på tungen eller i munnen må ikke nødvendigvis behandles med skikkelig medisin men kan like gjerne være feil kosthold.

Sykepleiestudent skrev:

Hvitt belegg skyldes bakterie, og må behandles med skikkelig medisin.

Bente skrev:

Sliter med dårlig ånde, men ligger ikke i tennene, har aldri hatt hull og skyller me munnskyllevann morgen og kveld. Har mye vondt i mandlene og problemer med at det akkurat er som nesa er for liten til å puste med. Er det en sammenheng med mandlene?

Martine skrev:

Hjelper det mot hvitt belegg på mandlene? Gir så sinnsykt dårlig ånde.

Mikkel skrev:

Hei, fungerer dette? Noen som har prøvd? Har kyssesyken, ikke morro hehe.

Elisabeth skrev:

Sliter med ekstremt hovne mandler (okei, hvertfall ganske hovne, da) hver gang en forkjølelse rammer meg, så dette tipset skal jeg prøve. Jeg har hørt at både timian og salvie - uavhengige av hverandre - skal virke lindrende og være godt for sår hals, så en blanding må da være dobbelt så bra? Skal ihvertfall teste det ut med en gang!

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...