Hovne mandler - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om hovne mandler.

Håvard tveit skrev 21. januar:

Jeg har også hovne mandler. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Varer dette lange eller er det bare et par dager? Jeg har hvitt belegg og jeg lurer på om det er farlig?

Marius skrev 14. januar:

Jeg har hovne mandler jeg også og skal fjerne de snart. Det er et kvitt belegg som legger seg i groper på mandlene. De stinker hvis du skviser dem. Det eneste som funker er å fjerne mandlene.

Erika skrev 12. januar:

Jeg har sånn hvite prikker på å er skikkelig irritert, venninner merker at jeg har dårlig ånde og selv merker jeg det på slimet. Og har bare betennelse i den ene mandelen.

MrGjendem skrev 31. juli:

Jeg prøvde denne blandinga for omtrent 1 og 1/2 døgn siden, og det funket ikke. Jeg tror leseren har tatt denne blandingen da han allerede holdt på å bli frisk og at det dermed kunne virke som det funket.

Weronica skrev 25. juli:

Jeg har vært plaget med hovne mandler i årevis. Jeg har vært til legen for å få dem fjernet, men den tufsen sa at det ville han ikke at jeg skulle siden jeg kunne få bruk for dem senere. Ærlig talt, er man så plaget som meg, har man jo ikke bruk for dem. Jeg mener, jeg har nettopp gått på en medisinkur og ble helt frisk, men dagen etter at kuren var ferdig så våknet jeg av at mandlene var så såre at jeg ikke kunne svelge. Dette er en pine, men jeg skal straks komme meg på butikken å få kjøpt disse urtene. For funker dem er det jo supert.

Tonje skrev 03. juli:

Hvitt belegg på mandlene kan likesågodt være stener som legger seg og hoper opp bakterier. Disse er enkle å pirke ut selv. De lukter helt forferdelig og gir ekstremt dårlig ånde. Så å pirke bort anbefales. Eller enda bedre: ta bort mandlene, spesielt om det blir et problem.

Lise skrev 21. juni:

Salvie er vel en urt, og brukes ofte i enkelte typer matlaging som krydder :)

Deilen skrev 25. mars:

Hva er salvie?

Dina skrev 07. mars:

Jeg har så veldig vondt i mandlene. Har litt ofte det. Skal prøve dette tipset.

Kristina skrev 14. februar:

Hei, jeg har også problemer med ekstremt hovne mandler. Jeg har prøvd mye for å få de ned, men de vil ikke bli mindre. Så dette tipset må jeg prøve.

Mosatiar skrev 20. desember:

Hvitt belegg på tungen eller i munnen må ikke nødvendigvis behandles med skikkelig medisin men kan like gjerne være feil kosthold.

Sykepleiestudent skrev 02. november:

Hvitt belegg skyldes bakterie, og må behandles med skikkelig medisin.

Bente skrev 07. oktober:

Sliter med dårlig ånde, men ligger ikke i tennene, har aldri hatt hull og skyller me munnskyllevann morgen og kveld. Har mye vondt i mandlene og problemer med at det akkurat er som nesa er for liten til å puste med. Er det en sammenheng med mandlene?

Martine skrev 12. august:

Hjelper det mot hvitt belegg på mandlene? Gir så sinnsykt dårlig ånde.

Mikkel skrev 05. juni:

Hei, fungerer dette? Noen som har prøvd? Har kyssesyken, ikke morro hehe.

Elisabeth skrev 22. desember:

Sliter med ekstremt hovne mandler (okei, hvertfall ganske hovne, da) hver gang en forkjølelse rammer meg, så dette tipset skal jeg prøve. Jeg har hørt at både timian og salvie - uavhengige av hverandre - skal virke lindrende og være godt for sår hals, så en blanding må da være dobbelt så bra? Skal ihvertfall teste det ut med en gang!

Eldre kommentarer: 1

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...