Kattepiss - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kattepiss.

Susan katte eier skrev:

Dere må ikke bruke salmiak, da kommer katten tilbake. Da kan katten tro det har vært andre katter og merkert hans territorium og det blir som regel pissekamp. Bruk klorin.

Iselin skrev:

Har noen katter som har tisset på stuegulvet flere ganger. Har hatt det til rensing for å fjerne lukten, og vi (menneskene) kjenner ingenting, men kattene går stadig og lukter på teppet og tisser på det av og til. Begge er steriliserte og begge er damer.

Hva skal man gjøre for at de ikke skal gjøre det igjen? Er litt travelt og unødvendig, hjelp!

Irritert skrev:

Vi bruker klorin rundt omkring der kattene tisser, funker i noen dager, men så må man ut å spraye nytt. Har også satt ut en katteskremmer. Den registrerer bevegelser og hyler. Kattene har i alle fall holdt seg unna der den står.

Nittedals skrev:

Siden folk ikke klarer å kasterere kreka, er det eneste som stopper problemet en Remington og 1 stk Nittedals Ekspress til kr 4,50

Lei skrev:

Hvor kan man få tak i dette vindundermiddelet (Bio-stalfris) i Trondheim?

Katteeier skrev:

Har prøvd det meste av det som kan kjøpes når det gjelder å fjerne den ekle lukten av kattepiss uten det hjalp noe særlig, helt til jeg prøvde noe som het Bio-stalfris. Det kan anbefales.

Det er meg her skrev:

Kan prøve katt deg vekk. Det selges på FK butikken og sikkert flere andre steder. Har ikke prøvd det men har hørt det er bra og skal prøve det i løpet av uken. Lykke til i krigen mot kattene ;)

Helene89 skrev:

Jeg tok ansvar og valgte derfor å kastrere katta mi idag. Problemet er jo at lukten sitter i katta enda og den har begynt å pisse inne i senga mi. Jeg vil gjerna ha katta senga, meg jeg vil ikke ha kattepiss der. Noe tips om hva jeg kan gjøre? Jeg har satt ut 3 skåler med eddik i hele leiligheten, men det lukter stadig. Hjelp meg!

Radikal skrev:

Jeg har laget en felle av hønsenetting med bare inngang for katter. De markerer aldri mer etter å ha vært på besøk hos meg.

Mariela skrev:

En av mine katter har pissa på nye teppet mitt. Hva kan jeg gjøre?

Knut skrev:

Sliter med 2 hannkatter i nabolaget. Disse 2 tror de er eiere av min tomt. Har prøvd å sprute ren salmiak på markerings stedene med blandet resultat. Det beste rådet er nok om katteeiere tar ansvar selv og kastrerer hannkattene sine.

Kjell skrev:

Har sett at noen har prøvd et middel osm heter Bio-stalfris. skal visst være et brukandes middel mot f.eks. kattepiss. Fjerner lukt og flekk.

Katteeier skrev:

Sett ut ei flaske halvfull med vann. Flasken kan være av plast men må være blank så væskespeilet vises. Du kan sette ut noe som er finere enn en flaske om du vil, bare væskespeilet vises. Prøv, så får du se at kattene ikke markerer der.

Mallde skrev:

Hei er det noen som har et råd til meg anngående kattepiss på terassen min. Har overbygg på terassen min på baksiden av huset og der pisser kattene. I går da jeg skulle på terassen så oppdaget jeg at de også har skiti den rukua på terassen også. Dette er ikke mye koselig da jeg har 2 unger som er en del ute og leker på terassen og ute ellers. Hjelp meg vær så snill. Hilsen en katteelsker som ikke tåler katter.

PellarJo skrev:

Hva skal man gjøre når det lukter kattepiss i bilen? Jeg har en mistanke om at den katta har pissa i varmeapparatet i bilen og ellers kanskje rundt omkring. Jeg er helt desperat! Er veldig glad i katter, har to selv men vet det ikke er dem. Har sett beistet som reker rundt her.

Naboen skrev:

Naboen pleide å legge ut apelsinskall rundt der kattene pleide å pisse, de holdt seg unna..

Katteeiger skrev:

Det virker å spraye med sitronsaft for å holde katten borte.

Dr. Dyregod skrev:

Dersom skaden først har skjedd pleier jeg å bruke appelsinskall etter å ha spylt området godt med høytrykken... Appelsinskallet hindrer ihvertfall at katten kommer tilbake der for å re-markere området sitt

Frode skrev:

Har brukt hvitløks-båter, legges rundt om der hvor katten ferdes, det fungerer meget bra, den skyr lukten av hvitløk.....

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Malingsflekker

Ja, jeg malte akkurat et klesstativ i tre, og så var det ingen whitesprite i hu...

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...