Kviser - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om kviser.

Dorisiee skrev:

Det høres litt funny ut da, men jeg kommer evt til å prøve det siden jeg er i en stor kvise-krise.

Anne1963 skrev:

Jeg plages med kviser eller børder rundt området der trusestrikken går. Dette skjer spesielt før mens. Klarer jeg å få ut all gørra, så ser de ut som blåmerker til slutt. Det ser ut som jeg er mishandla, ikke pent. Noen gode råd om dette? Vet av flere med samme problem. Det kommer også under armene noen ganger. Legen sa at det er talgproduksjonen som ikke fungerer som den skal. Vonde og stygge er de.

Irene skrev:

Burdoc funker mot kviser. Det kan kjøpes hos naturkost. Det renser kroppen innenfra. Har sett resultat på min datter.

Jente, som vet hva hun snakker om! skrev:

Vær så snille å ikke bruk alle sånne kjerringråd. Få heller inn gode rensevaner, som skrevet over, og hvis du har kviser som er veldig ille, så gå til legen din å spør om en kvisekrem.

Har ikke mange kviser selv, men jeg fikk anbefalt en krem av legen. For meg er dette en mirakelkrem som jeg smører på kviser med en gang jeg ser eller kjenner at de snart kommer. Da forsvinner de omtrent over natten.

Og som jeg sa: Vær så snill, vær snill mot huden din, og ikke utsett den for en rekke håpløse kjerringråd. For det har den virkelig ikke godt av.

Meg skrev:

Dere bør prøve det. Alle smører jo annsiktet inn i alt mulig. Vet dere hva sminken inneholder eller? Det lukter dårlig, men dere kan jo dusje etterpå.

Lilly skrev:

Jeg hadde konstant kviser rundt munn før. Jeg sluttet med fluor tankrem, og etter et par uker forsvant kvisene. Nå har jeg vært kvisefri i flere år, men hver gang jeg prøver tannkrem med fluor kommer kvisene tilbake. Så jeg er ganske sikker på at det er fluoren som gjør det. Jeg har ikke fått noe mere hull itennene heller.

Karoline skrev:

Jeg hadde mye kviser før, men jeg ble anbefalt å bruke basiron. Det virket som bare det. Merket forbedring i huden etter hver dag som gikk. Kan bli litt tørr i huden av basiron så jeg tok en mild fuktighetskrem etter behandlinga.

Kamillete er også utrolig bra for kviser. Det burde dere som har kviser prøve. Lager te som vanlig, så smører du det i fjeset etterpå. Skal love deg kvisene dine går vekk.

Teite kviser skrev:

Hei, jeg er 15 år og har kviser, jeg har prøvd å vaske ansiktet hver dag og holde huden ren med fuktighetskrem, men det virker ikke. Nylig prøvde jeg active pure roll on: Jeg anbefaler å ikke kjøpe det. Jeg fikk tør hud, mer kviser. Gardiner hadde ikke produkter som virket på meg. Kan noen hjelpe meg? Jeg er lei av kviser.

Dyrebutikkhandler skrev:

Prøv heller rent vann med litt sitron, og god samvittighet oppi.

Vårin skrev:

Fikk elveblest av basiron. Jeg kunne ikke bevege meg utendørs på to dager. Hele fjeset var rødt og svulmet opp. Og dette selges på apoteket.

Emilie skrev:

Jaja, jeg sliter med det også. Jeg håper noen har noen tips. Har prøvd absolutt alt, ingenting hjelper. Mange reklamerer for Proactiv, men det hjelper ikke noe.

Gosupermodel-eksperten skrev:

Vet ikke om det funker,haha. Vil heller ikke bruke det, for det kan hende de bli verre. Dessutten lukter det så fælt etterpå. Jeg har mange arr fordi jeg har pressa dem ut.

Helene skrev:

Jeg bruker gjær og litt melk som ansiktsmaske to ganger i uken, og jeg er blitt utrolig mye bedre i ansiktet mitt enn jeg var;) Jeg tror jeg har prøvd det meste av kremmer osv. uten hell, selv legemidler. Det lukter ille ja, men om du tar på deg masken 15-20 min før du går i dusjen er det ikke noe problem. Lykke til.

Drittlei!!! skrev:

Har prøvd proactiv, div. legemidler osv. Ingenting hjelper. Tør så vidt gå i butikken på jobb osv. Trenger Alo vera for tykk hud har hjulpet mest.

Pandy skrev:

Det med at man skal spise mer frukt og grønt, enn søtsaker som sjokolade, tror jeg ikke har noe som helst betydning på kviser. Selv så spiser jeg omtrent aldri sjokolade og drikker ikke brus, men fortsatt så er jeg plaget med kviser.

Hudpleier skrev:

Mye som kan virke bra, men det er mye dårlige produkter på markedet. Jeg anbefaler rensing av huden morgen og kveld og en tilpasset fuktighets krem. Huden er som oftest noe irritabel ved akne/kviser, så det er viktig å ikke bruke for sterke produkter. Jeg har god erfaring med Exuviense som selges hos hudpleie salonger. Lykke til!

Ren hud skrev:

Til alle dere som sliter med kviser. Kviser popper opp når du spiser mye fet mat feks. chips, sjokolade, brus, snop, dipp, og andre fete og sukkerrike produkter. Men hvis du absolutt må spise dette minst en gang i uken, så er det utrolig viktig at du vasker fjeset ditt hver kveld og morgen.

  1. Vask av deg alt sminken (ingenting i fjeset ditt).
  2. Ta lunket/varmt vann på en klut og vask ansiktet ditt godt, bruk gjerne en face peeling.
  3. Deretter dekker du hele ansiktet med en rensekrem eller en ansiktsmaske som renser (slike produkter kan kjøpes på apotek).
  4. Vask av dette med rennende vann. Du skal ikke vaske bakteriene rundt i hele ansiktet igjen. Bøy deg over vasken, og fyll hendene dine med lunket/varmt vann og få vekk alt i sammen.
  5. Til slutt tørker du deg helt tørr og smører på en god fuktighets krem.

Gjør du dette til en vane, så skal jeg love deg at du får en utrolig ren å pen hud etter noen vasker. Håper dere lykkes.

Lattas skrev:

Dynk på med vademecum, slik at de(n) sveller ut raskt, og du kan klemme ut ormen(e). Ellers kan du ta bomull og dynke med clerasil og smøre på.

Amanda skrev:

Det hjalp, seriøst.

Victoria skrev:

Her er et tips: knus et egg og skill eggehvite og plommen ta eggehvite i en skål. Drypp litt sitronsaft i skallet. Så tar du en skje honning. Rører det godt sammen. Fordel bomull i tynne lapper. Ta røra på lappene og fest det på der du har kviser. Du trenger: honning, sitron, skje (kanskje en gaffel) , egg og skål.

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...