Lange øyevipper - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om lange øyevipper.

Banan skrev:

Fokus på lange fyldige øyevipper og store fyldige bryster ødelegger livet mitt. Jeg har smurt på vaselin og klippet vippene, uten hell, det er medfødt. Løse øyevipper og silikon blir for dumt eller for risikabelt. Jeg får bare være stygg og til glede for andre som forhåpentligvis vil føle seg penere enn meg.

Blunk skrev:

Når øyevippene vokser ut igjen etter de gamle har vokst ut. Blir de nye lange da?

Ina skrev:

Jeg syntes ingen av disse tipsene funker. Jeg har brukt vaselin nå i ca 3 uker, men ingen forandring. Jeg er virkelig desperat etter noe som faktisk funker og som ikke bare er tull. Samme med håret på hodet. Jeg vil ha det langt men finner ingenting som hjelper. Det eneste man kan gjøre er og rette det og la det vokse. Prøv og maser hodebunnen 2-3 minutter i timen hver dag i 3 uker. Det har noe med blodsikulasjonen eller noe å gjøre.

Gina G skrev:

Jeg er superforsiktig med hvordan jeg behandler vippene mine. Jeg brukte nemlig The Colossal Volum Express Mascara fra Maybelline. Mange av vippene mine falt av, og jeg ble helt rød rundt øyet. Siden den gangen bruker jeg kun mild sminke uten tvilsomme ingrendienser som parabener. I tilleg er jeg nøye på å gå uten sminke når jeg er hjemme, og smører vippene med vaselig om kvelden. Det hjelper.

June skrev:

Til Gina: Jeg bruker kløver vaselin og det virker bra.

Gina skrev:

Hvordan vaselin skal vi bruke? kløver vaselin? funker det?

Anne skrev:

Til Sofie: Nei, håret i øyenvippene er "programmert" til ikke å bli så veldig lange. Når de blir for lange så faller de av og det vokser ut nye.

Sofie skrev:

Jeg har brukt vaselin en god stund, syntes nesten ikke noe forskjell. Men når jeg bruker vaselin, er det sånn at jo lengre jeg bruker vaselin, jo lengre blir de? Blir de lengre og lengre osv osv? Så, f.eks. hvis jeg bruker vaselin i 4 månder, så forsetter de å vokse?

Lovise skrev:

På vita selger de også en vippebalsam som funker greit og som ikke er hvit. Jeg har ganske lange vipper og har egentlig ikke lyst til å bruke maskara for mye (vil ikke slite på vippene). Men problemet er om sommeren når håret blir lyst.

Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/kjøpe for å solbeskytte vippene mine. Vanlig solkrem er ofte for flytende så det renner ned i øynene og svir.

Lisa skrev:

Ikke bruk vippetang, og ikke bruk produkter med kjemikalier som lancome. Prøv heller extra virgin coconut, eller oliven olje. Det som også er bra er å fjerne all sminken med olivenolje. Ja, det høres grisete ut men det er ikke det. Vippene blir velpleide og superfine.

Andrea skrev:

Det du gjør er å vakse ansiktet godt og fjærne sminken før du leggerdeg. Det er viktig at man får fjærnet sminken ordentelig. Smør vaselinpå øynevippene og sov med det over natten. Gjør dette i en uke. Da erdet viktig at man går uten maskara fordi da vil effekten av vaselinenbli ødelagdt. Maskara gjør at man får kortere øyenvipper så det erlurt og gå uten innemellom.

Christine og Sara skrev:

Nå skal vi prøve dette. Skriver om det hjelper.

Emma skrev:

Bruk vippetang. Det er viktig å bruke vippebalsam også, vipper er som hår, og hår trenger å kures i blant.

Ann kristin skrev:

Jeg får ikke noen fine øyevipper. Når jeg bruker maskara så blir de klompete eller står rett opp eller ut på side. Hvordan kan jeg få dem perfekte og vippende som man skal få når man bruker maskara? Det sier de jo på alle sånne reklamer. Det klumper seg og gjør ikke vippene lenger.

Ingrid skrev:

Jeg har gjort dette lenge og det anbefales på det sterkeste, det funker og vippene blir lengre, fyldigere og mer delte.

Ventende skrev:

Gjør dette nesten hver kveld, føler ikke at det hjelper så særlig. Har lest om andre som holdt på i 2-3 uker, så jeg får bare stå på.

Bambi skrev:

Lakserolje, også kjent som ricinusolje er det beste. Jeg har prøvd selv. Det funker så fort da.

Anonym 2 skrev:

Jeg skal prøve dette nå i kveld, så får vi se om det funker. Håper det gjør det.

Anonym skrev:

Øyevipper blir som hår, også skadet og slitt. vaselinen gir næring til øyevippene så de blir fine igjen.

Tina skrev:

Jeg har prøvd dette og det hjalp meg. Jeg og ei venninde tenkte at vi skulle teste det, men hun merket ingen forandring. Nå har hun veldig fyldige øyevipper fra før, mens jeg har bare stubber. Nå bruker jeg maskara hver dag bare for å se hvor fine og fyldige vippene blir. Bra tips!

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...