Lange øyevipper - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om lange øyevipper.

Mia skrev:

Veldig bra innlegg fra Banan. Alle råd slår hverandre ihjel. Det nytter ikke å tro på julenissen. Gjør det beste ut av den du er og aksepter at slik er du skapt. Hvor mange menn hadde giddet å rette fokus på vipper og hår? Og bruke så mye tid og krefter på noe så banalt? Er vi kvinner litt dummere og usikre og veldig selvopptatte på utseende? Vil vi ha det sånn? Dette tar fra oss indre sikkerhet. Vi er kommet litt lengre i 2011. Bruk tiden til noe mer nyttig.

Eva skrev:

Vaselin gjør ingenting for vippene deres. De føles kanskje myke og gode akkuratt der og da, men vaselin trekker ikke inn i noe. Verken hud eller hår. Hovedingrediensen i Vaselin er Petrolatum, altså bio olje, som ikke hjelper for noe, og bare tetter porer. Prøv heller et eller annet vekstmiddel som de selger så mye av for tiden. Søk litt rundt, og finn ut hvilket merke andre liker.

SP skrev:

Til hår så er det veldig lurt å være litt tålmodig. Jeg har for første gang fått langt hår selv og det kommer av at jeg kurer det godt og passer på å klippe typpene i mellom. En kur som er knall god dersom du har slitt hår er Joico (Kåret best i test 10 år på rad) eller John freade frizz easy fra Vita. Når du har tynt hår vil det også vokse. DHC sin eyetoner er god for å få litt tykkere vipper har nå brukt den selv i 5 uker og syns den gir litt tykke vipper men ikke sånn woow, jeg ser forskjell.

Christiana Randi skrev:

Bruk olivenolje og kokosolje sammen. Smør de godt inn.

Bananeple skrev:

Jeg buker maskara hver dag, vasker aldri bort smike på kvelden. Jeg mister ikke så mange vipper og blir ikke rød. Er det krise og ikke vaske bort sminka?

Sykepleierstudent skrev:

Jeg har ingen tro for at vaselin hjelper. Eneste logiske grunnen jeg ser for at det føles som det hjelper, er at det legger seg som et lag rundt vippene, og de da føles litt tykkere og lengre.

Om du har korte øyevipper ville jeg investert i en vippetang. Det gir ikke lengre øyevipper, men de ser lengre ut. Jeg ville også investert i en volum mascara. Selv liker jeg godt de fra Dior, men dette er jo valgfritt. Prøv deg litt fram.

Jeg bruker selv mascara hver dag, gjort det siden jeg var 12. Har ikke vært plaget med at vippene faller av i større grad enn ellers, så ikke vær redd for dette så lenge du fjerner sminken om natten med en mild sminkefjerner (helst uten olje, evt naturlig olje).

Nasra skrev:

Jeg tok det på meg nå, jeg. Men det jeg lurer på er at kan BARN også gjøre dette tipset her. Jeg er 12 og jeg har LITT lange øyenvipper, men har lyst på lengre.

Lalalaa skrev:

Jeg har pleid å bruke almond olje, og jeg syns det har fungert veldig bra. Vippene ble fyldige og litt lengere, men det varierer fra person til person.

Eirin skrev:

Hvit vaselin? Vaselin bør ikke brukes i nesen da den kan ødelegge de små hårene som naturlig finnes der (wikepedia). Jeg tror ikke jeg ville hatt på mine øyevipper om det skal så lite til å ødlegge nesehår. Men som sagt er ikke dette sikre kilder.

Til Hmmm: Dine øyevipper vil vokse ut igjen, men det kan ta lang tid. Det er derfor det ikke er anbefalt å nuppe øyenbryn der veldi mange nupper ut hårrøtene gang på gang til de er helt tynne. Da kan du risikere at de aldri vokser ut igjen.

Hmmm skrev:

Tror jeg ville anbefalt å kjøpe hvit vaselin på apoteket, da kløvervaselin ikke er bra å bruke i ansiktet. Det finnes på tube. Jeg vet ikke om dette er gammel overtro, men husker min mor fikk meg til å bruke hvit vaselin på vippene når jeg begynte med mascara, men jeg merket ingen effekt.

Jenta skrev:

Jeg skal prøve dette i noen uker framover så jeg håper det virker. Men jeg har ett lite problem. I går mistet jeg flere øyevipper, og på noen kom hele hårsekken med. Kommer jeg til å få nye øyevipper, eller er de borte for godt?

Banan skrev:

Fokus på lange fyldige øyevipper og store fyldige bryster ødelegger livet mitt. Jeg har smurt på vaselin og klippet vippene, uten hell, det er medfødt. Løse øyevipper og silikon blir for dumt eller for risikabelt. Jeg får bare være stygg og til glede for andre som forhåpentligvis vil føle seg penere enn meg.

Blunk skrev:

Når øyevippene vokser ut igjen etter de gamle har vokst ut. Blir de nye lange da?

Ina skrev:

Jeg syntes ingen av disse tipsene funker. Jeg har brukt vaselin nå i ca 3 uker, men ingen forandring. Jeg er virkelig desperat etter noe som faktisk funker og som ikke bare er tull. Samme med håret på hodet. Jeg vil ha det langt men finner ingenting som hjelper. Det eneste man kan gjøre er og rette det og la det vokse. Prøv og maser hodebunnen 2-3 minutter i timen hver dag i 3 uker. Det har noe med blodsikulasjonen eller noe å gjøre.

Gina G skrev:

Jeg er superforsiktig med hvordan jeg behandler vippene mine. Jeg brukte nemlig The Colossal Volum Express Mascara fra Maybelline. Mange av vippene mine falt av, og jeg ble helt rød rundt øyet. Siden den gangen bruker jeg kun mild sminke uten tvilsomme ingrendienser som parabener. I tilleg er jeg nøye på å gå uten sminke når jeg er hjemme, og smører vippene med vaselig om kvelden. Det hjelper.

June skrev:

Til Gina: Jeg bruker kløver vaselin og det virker bra.

Gina skrev:

Hvordan vaselin skal vi bruke? kløver vaselin? funker det?

Anne skrev:

Til Sofie: Nei, håret i øyenvippene er "programmert" til ikke å bli så veldig lange. Når de blir for lange så faller de av og det vokser ut nye.

Sofie skrev:

Jeg har brukt vaselin en god stund, syntes nesten ikke noe forskjell. Men når jeg bruker vaselin, er det sånn at jo lengre jeg bruker vaselin, jo lengre blir de? Blir de lengre og lengre osv osv? Så, f.eks. hvis jeg bruker vaselin i 4 månder, så forsetter de å vokse?

Lovise skrev:

På vita selger de også en vippebalsam som funker greit og som ikke er hvit. Jeg har ganske lange vipper og har egentlig ikke lyst til å bruke maskara for mye (vil ikke slite på vippene). Men problemet er om sommeren når håret blir lyst.

Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre/kjøpe for å solbeskytte vippene mine. Vanlig solkrem er ofte for flytende så det renner ned i øynene og svir.

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...