Lange øyevipper - kjerringråd

Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet (for eksempel et insekt). Av og til mister man noen av dem, men de vokser som regel ut igjen.

En rask måte å få lengre øyenvipper på er jo selvfølgelig å bruke løse fake øyevipper. Falske øyevipper kan man få i forskjellige farger, og da slipper man å tenke på farging selv. Men en innsender har sendt inn et tips om hva hun gjør.

Hvordan få lange øyevipper

Mange ønsker å få lange øyevipper og det er nettopp det hun har skrevet til oss om. Hun har veldig korte vipper og sier at hun har hørt at vaselin hjelper hårveksten. Det hun gjør er at hun bruker en gammel maskarakost på øyevippene og dette har resultert i at hun har fått lengre og fyldigere øyenvipper.

Framgangsmåten er at hun smører øyevippene om kvelden og vasker vaselinen av om morgenen. Har du flere tips og råd til hvordan man skal få lange øyevipper?

Øyenvipper
Øyenvipper : Foto : kjerringrad.com

Sire skrev:

Du er da ikke stygg fordi du ikke har lange øyevipper. Det er gløden i øynene som gjør deg vakker. Og hvis du bruker vaselin over lang tid kan du risikere å få tette hårsekker som kan bli en plage med tiden.

Celine skrev:

Hvis man tar vaselin blir de lengre, men de blir lysere.

Korte øyenvipper skrev:

Jeg brukte en mascara som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, men kosten var som en slags kniv så den kuttet av øyenvippene mine nesten helt av. Nå har jeg veldig korte øyevipper. Hva skal jeg gjøre?

Snømannen kalle skrev:

Jeg bruker aloevera og det funker greit. Jeg har ikke prøvd vaselin enda men jeg får vel prøve det også. For å bruke aloe vera på den beste måten: ta en tom maskara flaske og fyll den med aloevera gel. Deretter tar du og bruker aloe maskaraen hver kveld før du legger deg og sover med det. Det trenger ikke vaskes av siden det trekker inn i vippene dine og gjør dem sterkere og lengre.

Ingrid skrev:

Banan: Fy! Du er nok rettere sagt pen enn stygg. Slutt å finne feil ved deg selv! Jeg er helt sikker på at du er nydelig.

Ano skrev:

Hvis man er så desperat etter å få lengre og fyldigere vipper, så finnes det steder der man kan få vippeextensions.

Apelsin skrev:

Må jeg virkelig gå uten sminke?

Amaice skrev:

Hvor får en kjøpt vippebalsam?

Jeg som trenger hjelp skrev:

Jeg er en jente på 13 år og har nesten ikke vipper. Jeg lurer på hva jeg kan bruke til å få lengere og fyldigere vipper så fort så mulig. Hvis det er et produkt vil jeg gjerne vite hvor jeg får kjøpt det. Jeg skal snart besøke kjæresten min i sommer og vil ikke at han skal se meg sånn. Dere er mitt siste håp.

Mia skrev:

Veldig bra innlegg fra Banan. Alle råd slår hverandre ihjel. Det nytter ikke å tro på julenissen. Gjør det beste ut av den du er og aksepter at slik er du skapt. Hvor mange menn hadde giddet å rette fokus på vipper og hår? Og bruke så mye tid og krefter på noe så banalt? Er vi kvinner litt dummere og usikre og veldig selvopptatte på utseende? Vil vi ha det sånn? Dette tar fra oss indre sikkerhet. Vi er kommet litt lengre i 2011. Bruk tiden til noe mer nyttig.

Eva skrev:

Vaselin gjør ingenting for vippene deres. De føles kanskje myke og gode akkuratt der og da, men vaselin trekker ikke inn i noe. Verken hud eller hår. Hovedingrediensen i Vaselin er Petrolatum, altså bio olje, som ikke hjelper for noe, og bare tetter porer. Prøv heller et eller annet vekstmiddel som de selger så mye av for tiden. Søk litt rundt, og finn ut hvilket merke andre liker.

SP skrev:

Til hår så er det veldig lurt å være litt tålmodig. Jeg har for første gang fått langt hår selv og det kommer av at jeg kurer det godt og passer på å klippe typpene i mellom. En kur som er knall god dersom du har slitt hår er Joico (Kåret best i test 10 år på rad) eller John freade frizz easy fra Vita. Når du har tynt hår vil det også vokse. DHC sin eyetoner er god for å få litt tykkere vipper har nå brukt den selv i 5 uker og syns den gir litt tykke vipper men ikke sånn woow, jeg ser forskjell.

Christiana Randi skrev:

Bruk olivenolje og kokosolje sammen. Smør de godt inn.

Bananeple skrev:

Jeg buker maskara hver dag, vasker aldri bort smike på kvelden. Jeg mister ikke så mange vipper og blir ikke rød. Er det krise og ikke vaske bort sminka?

Sykepleierstudent skrev:

Jeg har ingen tro for at vaselin hjelper. Eneste logiske grunnen jeg ser for at det føles som det hjelper, er at det legger seg som et lag rundt vippene, og de da føles litt tykkere og lengre.

Om du har korte øyevipper ville jeg investert i en vippetang. Det gir ikke lengre øyevipper, men de ser lengre ut. Jeg ville også investert i en volum mascara. Selv liker jeg godt de fra Dior, men dette er jo valgfritt. Prøv deg litt fram.

Jeg bruker selv mascara hver dag, gjort det siden jeg var 12. Har ikke vært plaget med at vippene faller av i større grad enn ellers, så ikke vær redd for dette så lenge du fjerner sminken om natten med en mild sminkefjerner (helst uten olje, evt naturlig olje).

Nasra skrev:

Jeg tok det på meg nå, jeg. Men det jeg lurer på er at kan BARN også gjøre dette tipset her. Jeg er 12 og jeg har LITT lange øyenvipper, men har lyst på lengre.

Lalalaa skrev:

Jeg har pleid å bruke almond olje, og jeg syns det har fungert veldig bra. Vippene ble fyldige og litt lengere, men det varierer fra person til person.

Eirin skrev:

Hvit vaselin? Vaselin bør ikke brukes i nesen da den kan ødelegge de små hårene som naturlig finnes der (wikepedia). Jeg tror ikke jeg ville hatt på mine øyevipper om det skal så lite til å ødlegge nesehår. Men som sagt er ikke dette sikre kilder.

Til Hmmm: Dine øyevipper vil vokse ut igjen, men det kan ta lang tid. Det er derfor det ikke er anbefalt å nuppe øyenbryn der veldi mange nupper ut hårrøtene gang på gang til de er helt tynne. Da kan du risikere at de aldri vokser ut igjen.

Hmmm skrev:

Tror jeg ville anbefalt å kjøpe hvit vaselin på apoteket, da kløvervaselin ikke er bra å bruke i ansiktet. Det finnes på tube. Jeg vet ikke om dette er gammel overtro, men husker min mor fikk meg til å bruke hvit vaselin på vippene når jeg begynte med mascara, men jeg merket ingen effekt.

Jenta skrev:

Jeg skal prøve dette i noen uker framover så jeg håper det virker. Men jeg har ett lite problem. I går mistet jeg flere øyevipper, og på noen kom hele hårsekken med. Kommer jeg til å få nye øyevipper, eller er de borte for godt?

Flere kommentarer:
0 1
Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Malingsflekker

Ja, jeg malte akkurat et klesstativ i tre, og så var det ingen whitesprite i hu...

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...