Lange øyevipper - kjerringråd

Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet (for eksempel et insekt). Av og til mister man noen av dem, men de vokser som regel ut igjen.

En rask måte å få lengre øyenvipper på er jo selvfølgelig å bruke løse fake øyevipper. Falske øyevipper kan man få i forskjellige farger, og da slipper man å tenke på farging selv. Men en innsender har sendt inn et tips om hva hun gjør.

Hvordan få lange øyevipper

Mange ønsker å få lange øyevipper og det er nettopp det hun har skrevet til oss om. Hun har veldig korte vipper og sier at hun har hørt at vaselin hjelper hårveksten. Det hun gjør er at hun bruker en gammel maskarakost på øyevippene og dette har resultert i at hun har fått lengre og fyldigere øyenvipper.

Framgangsmåten er at hun smører øyevippene om kvelden og vasker vaselinen av om morgenen. Har du flere tips og råd til hvordan man skal få lange øyevipper?

Øyenvipper
Øyenvipper : Foto : kjerringrad.com

Ingrid skrev 05. august:

Banan: Fy! Du er nok rettere sagt pen enn stygg. Slutt å finne feil ved deg selv! Jeg er helt sikker på at du er nydelig.

Ano skrev 08. januar:

Hvis man er så desperat etter å få lengre og fyldigere vipper, så finnes det steder der man kan få vippeextensions.

Apelsin skrev 12. desember:

Må jeg virkelig gå uten sminke?

Amaice skrev 30. november:

Hvor får en kjøpt vippebalsam?

Jeg som trenger hjelp skrev 24. november:

Jeg er en jente på 13 år og har nesten ikke vipper. Jeg lurer på hva jeg kan bruke til å få lengere og fyldigere vipper så fort så mulig. Hvis det er et produkt vil jeg gjerne vite hvor jeg får kjøpt det. Jeg skal snart besøke kjæresten min i sommer og vil ikke at han skal se meg sånn. Dere er mitt siste håp.

Mia skrev 29. september:

Veldig bra innlegg fra Banan. Alle råd slår hverandre ihjel. Det nytter ikke å tro på julenissen. Gjør det beste ut av den du er og aksepter at slik er du skapt. Hvor mange menn hadde giddet å rette fokus på vipper og hår? Og bruke så mye tid og krefter på noe så banalt? Er vi kvinner litt dummere og usikre og veldig selvopptatte på utseende? Vil vi ha det sånn? Dette tar fra oss indre sikkerhet. Vi er kommet litt lengre i 2011. Bruk tiden til noe mer nyttig.

Eva skrev 29. september:

Vaselin gjør ingenting for vippene deres. De føles kanskje myke og gode akkuratt der og da, men vaselin trekker ikke inn i noe. Verken hud eller hår. Hovedingrediensen i Vaselin er Petrolatum, altså bio olje, som ikke hjelper for noe, og bare tetter porer. Prøv heller et eller annet vekstmiddel som de selger så mye av for tiden. Søk litt rundt, og finn ut hvilket merke andre liker.

SP skrev 20. april:

Til hår så er det veldig lurt å være litt tålmodig. Jeg har for første gang fått langt hår selv og det kommer av at jeg kurer det godt og passer på å klippe typpene i mellom. En kur som er knall god dersom du har slitt hår er Joico (Kåret best i test 10 år på rad) eller John freade frizz easy fra Vita. Når du har tynt hår vil det også vokse. DHC sin eyetoner er god for å få litt tykkere vipper har nå brukt den selv i 5 uker og syns den gir litt tykke vipper men ikke sånn woow, jeg ser forskjell.

Christiana Randi skrev 16. april:

Bruk olivenolje og kokosolje sammen. Smør de godt inn.

Bananeple skrev 12. januar:

Jeg buker maskara hver dag, vasker aldri bort smike på kvelden. Jeg mister ikke så mange vipper og blir ikke rød. Er det krise og ikke vaske bort sminka?

Sykepleierstudent skrev 11. januar:

Jeg har ingen tro for at vaselin hjelper. Eneste logiske grunnen jeg ser for at det føles som det hjelper, er at det legger seg som et lag rundt vippene, og de da føles litt tykkere og lengre.

Om du har korte øyevipper ville jeg investert i en vippetang. Det gir ikke lengre øyevipper, men de ser lengre ut. Jeg ville også investert i en volum mascara. Selv liker jeg godt de fra Dior, men dette er jo valgfritt. Prøv deg litt fram.

Jeg bruker selv mascara hver dag, gjort det siden jeg var 12. Har ikke vært plaget med at vippene faller av i større grad enn ellers, så ikke vær redd for dette så lenge du fjerner sminken om natten med en mild sminkefjerner (helst uten olje, evt naturlig olje).

Nasra skrev 20. desember:

Jeg tok det på meg nå, jeg. Men det jeg lurer på er at kan BARN også gjøre dette tipset her. Jeg er 12 og jeg har LITT lange øyenvipper, men har lyst på lengre.

Lalalaa skrev 29. oktober:

Jeg har pleid å bruke almond olje, og jeg syns det har fungert veldig bra. Vippene ble fyldige og litt lengere, men det varierer fra person til person.

Eirin skrev 28. oktober:

Hvit vaselin? Vaselin bør ikke brukes i nesen da den kan ødelegge de små hårene som naturlig finnes der (wikepedia). Jeg tror ikke jeg ville hatt på mine øyevipper om det skal så lite til å ødlegge nesehår. Men som sagt er ikke dette sikre kilder.

Til Hmmm: Dine øyevipper vil vokse ut igjen, men det kan ta lang tid. Det er derfor det ikke er anbefalt å nuppe øyenbryn der veldi mange nupper ut hårrøtene gang på gang til de er helt tynne. Da kan du risikere at de aldri vokser ut igjen.

Hmmm skrev 11. oktober:

Tror jeg ville anbefalt å kjøpe hvit vaselin på apoteket, da kløvervaselin ikke er bra å bruke i ansiktet. Det finnes på tube. Jeg vet ikke om dette er gammel overtro, men husker min mor fikk meg til å bruke hvit vaselin på vippene når jeg begynte med mascara, men jeg merket ingen effekt.

Jenta skrev 10. oktober:

Jeg skal prøve dette i noen uker framover så jeg håper det virker. Men jeg har ett lite problem. I går mistet jeg flere øyevipper, og på noen kom hele hårsekken med. Kommer jeg til å få nye øyevipper, eller er de borte for godt?

Banan skrev 02. oktober:

Fokus på lange fyldige øyevipper og store fyldige bryster ødelegger livet mitt. Jeg har smurt på vaselin og klippet vippene, uten hell, det er medfødt. Løse øyevipper og silikon blir for dumt eller for risikabelt. Jeg får bare være stygg og til glede for andre som forhåpentligvis vil føle seg penere enn meg.

Blunk skrev 27. september:

Når øyevippene vokser ut igjen etter de gamle har vokst ut. Blir de nye lange da?

Ina skrev 06. september:

Jeg syntes ingen av disse tipsene funker. Jeg har brukt vaselin nå i ca 3 uker, men ingen forandring. Jeg er virkelig desperat etter noe som faktisk funker og som ikke bare er tull. Samme med håret på hodet. Jeg vil ha det langt men finner ingenting som hjelper. Det eneste man kan gjøre er og rette det og la det vokse. Prøv og maser hodebunnen 2-3 minutter i timen hver dag i 3 uker. Det har noe med blodsikulasjonen eller noe å gjøre.

Gina G skrev 02. september:

Jeg er superforsiktig med hvordan jeg behandler vippene mine. Jeg brukte nemlig The Colossal Volum Express Mascara fra Maybelline. Mange av vippene mine falt av, og jeg ble helt rød rundt øyet. Siden den gangen bruker jeg kun mild sminke uten tvilsomme ingrendienser som parabener. I tilleg er jeg nøye på å gå uten sminke når jeg er hjemme, og smører vippene med vaselig om kvelden. Det hjelper.

Eldre kommentarer: 1

Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Sjøsyke

Jeg er veldig plaget av sjøsyke/reisesyke. Jeg bruker å ta en liten propp som ...

Kattepiss

Har katten har gjort fra seg inne, så ta fatt i den og dytt hodet, og helst mun...

Trykk i øret

Jeg trodde dette bare var tull, men det funket. Jeg får tette ører for tiden p...

Leddgikt

Hvor kan en få kjøpt musliekstrakt?...

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...