Lange øyevipper - kjerringråd

Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet (for eksempel et insekt). Av og til mister man noen av dem, men de vokser som regel ut igjen.

En rask måte å få lengre øyenvipper på er jo selvfølgelig å bruke løse fake øyevipper. Falske øyevipper kan man få i forskjellige farger, og da slipper man å tenke på farging selv. Men en innsender har sendt inn et tips om hva hun gjør.

Hvordan få lange øyevipper

Mange ønsker å få lange øyevipper og det er nettopp det hun har skrevet til oss om. Hun har veldig korte vipper og sier at hun har hørt at vaselin hjelper hårveksten. Det hun gjør er at hun bruker en gammel maskarakost på øyevippene og dette har resultert i at hun har fått lengre og fyldigere øyenvipper.

Framgangsmåten er at hun smører øyevippene om kvelden og vasker vaselinen av om morgenen. Har du flere tips og råd til hvordan man skal få lange øyevipper?

Øyenvipper
Øyenvipper : Foto : kjerringrad.com

Thea skrev:

Jeg bruker olivenolje til å fjerne sminken med, og det funker kjempebra. Pluss at det gir næring og fuktighet til vippene akkurat som vaselin. Jeg har fått mye lengre og fyldigere vipper av det.

Vippe tips skrev:

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. Det har funket kjempebra. Vippene mine har vokst mye, jeg har også tatt en pause fra vaselin og maskara og det fortsetter å vokse uansett.

Selma skrev:

For å få lengre vipper hjelper baby olje veldig godt etter min erfaring. Jeg har holdt på i en måned nå og jeg ser bra resultat.

Anonym skrev:

Hvis man absolutt vil ha lengre øyenvipper, så kan man bruke øyenvippe-extension. Det ser bare fint ut på noen få stykker. De fleste synes jeg det bare ser bustete og rart ut på. Bare som et lite tips, altså. Vær deg selv naturlig, det er det fineste.

Anonymen skrev:

Vet noen om olivenolje funker på vipper og bryn?

Malene skrev:

Kløvervaselin hjelper veldig godt. Jeg har merket det selv, venninnen min også. Jeg vil på det sterkeste anbefale bare mascara som er varsom og vennlig mot øyenvippene. Og gjerne bruk kløvervaselin i minst 2 til 4 måneder. Jeg har merket en god stor forandring

Sire skrev:

Du er da ikke stygg fordi du ikke har lange øyevipper. Det er gløden i øynene som gjør deg vakker. Og hvis du bruker vaselin over lang tid kan du risikere å få tette hårsekker som kan bli en plage med tiden.

Celine skrev:

Hvis man tar vaselin blir de lengre, men de blir lysere.

Korte øyenvipper skrev:

Jeg brukte en mascara som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, men kosten var som en slags kniv så den kuttet av øyenvippene mine nesten helt av. Nå har jeg veldig korte øyevipper. Hva skal jeg gjøre?

Snømannen kalle skrev:

Jeg bruker aloevera og det funker greit. Jeg har ikke prøvd vaselin enda men jeg får vel prøve det også. For å bruke aloe vera på den beste måten: ta en tom maskara flaske og fyll den med aloevera gel. Deretter tar du og bruker aloe maskaraen hver kveld før du legger deg og sover med det. Det trenger ikke vaskes av siden det trekker inn i vippene dine og gjør dem sterkere og lengre.

Maria skrev:

Hei, jeg har selv aldri prøvd dette tipset, og jeg er generelt veldig kritisk med øyenbryn og øyevipper. Har dette tipset funket bra? Får man liksom mye lengre vipper enn det man har fra før av? Og vil vaselin gjøre slik at vippene faller av liksom?

Castor skrev:

Jeg anbefaler å bruke Castor olje. Det hjelper håret å vokse ut. Det kan kjøpes på utenlandske butikker og kan brukes på øyevipper, øyebryn og håret. Det er det beste tipse jeg har fulgt. Man merker stor forskjell.

A skrev:

Jeg har en venninne som brukte vippetang og maskara en del for en stund siden, hun mistet de fleste øyenvippene sine og nå er de ganske små. Nå skal jeg prøve meg på vaselintrikset, får se om det funker. Det passer jo perfekt å gjøre det i sommeren med tanke på at jeg går uten sminke hele tiden.

Anonyme skrev:

Jeg har en jente som har fått som uvane å nappe bort øyevippene sine. Har noen tips på hva som kan hjelpe for at de skal vokse ut igjen?

Vippelover skrev:

Tips: bruk vaselin så tar du på maskaraen og ta vaselin etter der igjen, så grer du dem. Da ser de veldig nøytrale ut.

Ingrid skrev:

Banan: Fy! Du er nok rettere sagt pen enn stygg. Slutt å finne feil ved deg selv! Jeg er helt sikker på at du er nydelig.

Ano skrev:

Hvis man er så desperat etter å få lengre og fyldigere vipper, så finnes det steder der man kan få vippeextensions.

Apelsin skrev:

Må jeg virkelig gå uten sminke?

Amaice skrev:

Hvor får en kjøpt vippebalsam?

Jeg som trenger hjelp skrev:

Jeg er en jente på 13 år og har nesten ikke vipper. Jeg lurer på hva jeg kan bruke til å få lengere og fyldigere vipper så fort så mulig. Hvis det er et produkt vil jeg gjerne vite hvor jeg får kjøpt det. Jeg skal snart besøke kjæresten min i sommer og vil ikke at han skal se meg sånn. Dere er mitt siste håp.

Flere kommentarer:
0 1 2
Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...

Urolige bein

Jeg har kjøpt noe som heter perozin, everyday pain reliever på helsekosten. De...

Kattepiss

Fotballsko med kattepiss lukt. Det er dessverre fotballskoene i kunstskinn som l...