Lange øyevipper - kjerringråd

Lange øyevipper har alltid vært sett på som et tegn på femininitet og skjønnhet i de fleste kulturer. Naturlig sett er de ment til å beskytte øynene fra avfall og til og brukes som en sensor om at noe kommer for nært øyet (for eksempel et insekt). Av og til mister man noen av dem, men de vokser som regel ut igjen.

En rask måte å få lengre øyenvipper på er jo selvfølgelig å bruke løse fake øyevipper. Falske øyevipper kan man få i forskjellige farger, og da slipper man å tenke på farging selv. Men en innsender har sendt inn et tips om hva hun gjør.

Hvordan få lange øyevipper

Mange ønsker å få lange øyevipper og det er nettopp det hun har skrevet til oss om. Hun har veldig korte vipper og sier at hun har hørt at vaselin hjelper hårveksten. Det hun gjør er at hun bruker en gammel maskarakost på øyevippene og dette har resultert i at hun har fått lengre og fyldigere øyenvipper.

Framgangsmåten er at hun smører øyevippene om kvelden og vasker vaselinen av om morgenen. Har du flere tips og råd til hvordan man skal få lange øyevipper?

Øyenvipper
Øyenvipper : Foto : kjerringrad.com

Anonymen skrev:

Vet noen om olivenolje funker på vipper og bryn?

Malene skrev:

Kløvervaselin hjelper veldig godt. Jeg har merket det selv, venninnen min også. Jeg vil på det sterkeste anbefale bare mascara som er varsom og vennlig mot øyenvippene. Og gjerne bruk kløvervaselin i minst 2 til 4 måneder. Jeg har merket en god stor forandring

Sire skrev:

Du er da ikke stygg fordi du ikke har lange øyevipper. Det er gløden i øynene som gjør deg vakker. Og hvis du bruker vaselin over lang tid kan du risikere å få tette hårsekker som kan bli en plage med tiden.

Celine skrev:

Hvis man tar vaselin blir de lengre, men de blir lysere.

Korte øyenvipper skrev:

Jeg brukte en mascara som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, men kosten var som en slags kniv så den kuttet av øyenvippene mine nesten helt av. Nå har jeg veldig korte øyevipper. Hva skal jeg gjøre?

Snømannen kalle skrev:

Jeg bruker aloevera og det funker greit. Jeg har ikke prøvd vaselin enda men jeg får vel prøve det også. For å bruke aloe vera på den beste måten: ta en tom maskara flaske og fyll den med aloevera gel. Deretter tar du og bruker aloe maskaraen hver kveld før du legger deg og sover med det. Det trenger ikke vaskes av siden det trekker inn i vippene dine og gjør dem sterkere og lengre.

Maria skrev:

Hei, jeg har selv aldri prøvd dette tipset, og jeg er generelt veldig kritisk med øyenbryn og øyevipper. Har dette tipset funket bra? Får man liksom mye lengre vipper enn det man har fra før av? Og vil vaselin gjøre slik at vippene faller av liksom?

Castor skrev:

Jeg anbefaler å bruke Castor olje. Det hjelper håret å vokse ut. Det kan kjøpes på utenlandske butikker og kan brukes på øyevipper, øyebryn og håret. Det er det beste tipse jeg har fulgt. Man merker stor forskjell.

A skrev:

Jeg har en venninne som brukte vippetang og maskara en del for en stund siden, hun mistet de fleste øyenvippene sine og nå er de ganske små. Nå skal jeg prøve meg på vaselintrikset, får se om det funker. Det passer jo perfekt å gjøre det i sommeren med tanke på at jeg går uten sminke hele tiden.

Anonyme skrev:

Jeg har en jente som har fått som uvane å nappe bort øyevippene sine. Har noen tips på hva som kan hjelpe for at de skal vokse ut igjen?

Ingrid skrev:

Banan: Fy! Du er nok rettere sagt pen enn stygg. Slutt å finne feil ved deg selv! Jeg er helt sikker på at du er nydelig.

Ano skrev:

Hvis man er så desperat etter å få lengre og fyldigere vipper, så finnes det steder der man kan få vippeextensions.

Apelsin skrev:

Må jeg virkelig gå uten sminke?

Amaice skrev:

Hvor får en kjøpt vippebalsam?

Jeg som trenger hjelp skrev:

Jeg er en jente på 13 år og har nesten ikke vipper. Jeg lurer på hva jeg kan bruke til å få lengere og fyldigere vipper så fort så mulig. Hvis det er et produkt vil jeg gjerne vite hvor jeg får kjøpt det. Jeg skal snart besøke kjæresten min i sommer og vil ikke at han skal se meg sånn. Dere er mitt siste håp.

Mia skrev:

Veldig bra innlegg fra Banan. Alle råd slår hverandre ihjel. Det nytter ikke å tro på julenissen. Gjør det beste ut av den du er og aksepter at slik er du skapt. Hvor mange menn hadde giddet å rette fokus på vipper og hår? Og bruke så mye tid og krefter på noe så banalt? Er vi kvinner litt dummere og usikre og veldig selvopptatte på utseende? Vil vi ha det sånn? Dette tar fra oss indre sikkerhet. Vi er kommet litt lengre i 2011. Bruk tiden til noe mer nyttig.

Eva skrev:

Vaselin gjør ingenting for vippene deres. De føles kanskje myke og gode akkuratt der og da, men vaselin trekker ikke inn i noe. Verken hud eller hår. Hovedingrediensen i Vaselin er Petrolatum, altså bio olje, som ikke hjelper for noe, og bare tetter porer. Prøv heller et eller annet vekstmiddel som de selger så mye av for tiden. Søk litt rundt, og finn ut hvilket merke andre liker.

SP skrev:

Til hår så er det veldig lurt å være litt tålmodig. Jeg har for første gang fått langt hår selv og det kommer av at jeg kurer det godt og passer på å klippe typpene i mellom. En kur som er knall god dersom du har slitt hår er Joico (Kåret best i test 10 år på rad) eller John freade frizz easy fra Vita. Når du har tynt hår vil det også vokse. DHC sin eyetoner er god for å få litt tykkere vipper har nå brukt den selv i 5 uker og syns den gir litt tykke vipper men ikke sånn woow, jeg ser forskjell.

Christiana Randi skrev:

Bruk olivenolje og kokosolje sammen. Smør de godt inn.

Bananeple skrev:

Jeg buker maskara hver dag, vasker aldri bort smike på kvelden. Jeg mister ikke så mange vipper og blir ikke rød. Er det krise og ikke vaske bort sminka?

Flere kommentarer:
0 1 2
Diskuter lange øyevipper

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...

Skjærer

Jeg har også mange skjærer og synes de er kjempefine. Jeg forer dem også med ...

Flekker av blåbær

Jeg sølte blåbærsmoothie på den gule genseren til vennina mi, hva skal jeg g...

Magekatarr

Jeg er 50 år og har slitt periodevis med gastritt siden 20-årene. Jeg har vær...

Tyggegummi i håret

Jeg håper dette funker, jeg skal nemlig prøve....