Lengre hår - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om lengre hår.

Uff skrev:

Jeg har tjukt og langt hår. Jeg ønsker meg virkelig tynnere hår. Hvorfor vil dere ha tjukt og langt hår?

Cez skrev:

Jeg fikk til og få håret mitt til og vokse 4 cm på ganske kort tid. Jeg sa hva jeg gjorde til en venn av meg,og det virker på henne også. Jeg dusjer annen hver dag, skylder det i kaldt vann etter dusjen. Når du tørker det med handuk så har du hodet opp ned, og når du børster håret, så tar du vann det.

Vicky skrev:

Jeg syns det høres kjempebra ut. Jeg skal prøve det. Jeg har hår til under ørene og jeg vil ha like langt som før da jeg hadde ned til rompa.

Anonym2 skrev:

Det hjelper å ikke bruke varmeprodukter å være snill mot håret sitt. Klarer du å la være sånne ting og klippe tupper ofte, vokser det mye fortere.

Anonym skrev:

Gå på en frisør salong og spør etter FAST shampoo + conditioner.

Elise skrev:

Jeg også ønsker meg langt hår før skolestart. Jeg hadde litt lengre enn skuldrene, og nå er det kanskje 10 cm lengre. Jeg har stått på hodet, tatt b-vitamin, skyllt ut balsamen i kaldt vann etter at den har vært i i 3 min, og prøvd å unngå rettetanga i 1 mnd. Kjempefornøyd!

Anonym skrev:

Vivian: Den kuren har jeg også. Føler den hjelper en god del faktisk. Men husk dette: Alle hårprodukter som inneholder alkohol kan skade tynt hår.

Vivian skrev:

Lett, du bare går på en Vita butikk og kjøper deg Lee Stafford hårkuren som heter For hair that never grows past a certain length, en knall rosa boks med masse proteiner til 100 spenn. Håret mitt vokser (endelig) som bare det, og det er blitt kjempe langt etter 6 måneder. Får også håret til å se tykkere ut.

Ane skrev:

Ølgjærtabletter er det beste for å få håret til å gro raskere. Fungerer kjempebra. Både jeg og flere venninner bruker det og er kjempefornøyd.

Farlig skrev:

Ikke eksperimenter med håret ditt. Dette er noe kanskje du kommer til å huske senere i livet ditt. Dette prøvde en gammel venninne av meg og hun mista det meste. Følg kjerringrad, det er bra bare massere hodebunnen, ikke så farlig men ikke gjør det for mye.

Meg skrev:

Drikk mye vann og spis sunt, det hjelper!

Gjest skrev:

Jeg har hørt at håret vokser forters hvis du lager små fletter i håret. Du må lage fletter av hele håret, så du trenger nok mange strikk.

Anonym skrev:

La håret vokse i sitt eget tempo, bare ha tolmodighet. Det er ikke noe av det der som hjelper stort. Dessuten øker massasje talgproduksjonen som gjør håret fettere og da dusjer man det jo oftere. Så bare vær tolmodig som sagt. Gå til frisør hver 2/3 måned. Det gjør jeg og håret mitt vokste 2 cm på 1 måned. Det har aldri vokst så fort før. Egentlig vokser mitt hår 10 cm i året.

:p skrev:

Hvis du har veldig tykt hår, blir det tynt det som kommer ut da etter å massere 5 min. hver dag? Det er lite kipt å bare ha tykt på bunnen og helt flatt på toppen liksom.

Jeg kan hjelpe deg skrev:

Massere hodebunnen 2-3 ganger om dagen ca. 10 min. Det er det beste eller det fungerte for meg, da. Prøv det du også.

Heihei skrev:

Masser hodebunnen i 5 minutter hver dag slik at man får fart på blodomløpet. Håper du er klar over at om du masserer hodebunnen 5 minutter hver dag setter det også igang talgproduksjonen som gjør til at du får fortere fett hår. Da ender du opp med og vaske det hver dag til slutt. Vært der, gjort det!

Jippi skrev:

Etter cellegift ble alt håret borte. Her har jeg lest råd, gleder meg til å prøve.

Me skrev:

Hvor langt vokser håret på et halvt år hvis du gjør alt det der?

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Lange øyevipper

Jeg krøller vippene mine og tar på vaselin på kvelden før jeg legger meg. De...

Kvae

Jeg hadde ikke neglelakkfjerner, men plasterfjerner. Det funka like bra på båd...

Kvalme

Jeg våknet opp i dag alene hjemme fordi søstera mi er på overnatting og mamma...

Kalde føtter

Sokker (ikke trange) på føttene om natta hjelper, samt å holde føttene i bev...

Myggstikk

jeg har fått 20 myggstikk på ryggen og det går meg på nervene fordi det klø...