Lengre hår - kjerringråd

Lengre hår på kort tid er det mange som ønsker seg. Ifølge flere innsendere så går det an å påvirke hastigheten håret vokser på slik at man kan få lengre hår på kortere tid enn normalt. Noen tips går på å få det til å se ut som man har det, mens andre går på hvordan man skal få håret til å SE langt ut.

Hvordan få lengre hår på kort tid

Hvordan få håret til å se lengre ut

  1. Legg håret på den ene siden av halsen og framover ned langs den ene skulderen.
  2. Bruk en rettetang og ta bort alle bølger og krøller.
  3. Sett opp en flette som går skeivt fremover, dette vil få det til å se ut som du har lengre hår.

Har du andre tips til hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Del dine erfaringer slik at det kan hjelpe andre.

Hår
Hår : Foto : kjerringrad.com

Andrea skrev:

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til litt over skuldrene, men håret var så skjevt at jeg måtte klippe det igjen. Så da gjorde jeg det, det ble cirka opp til ørene, og det stikker inn i nakken siden det er nesten bolleklipp. Jeg må få det til å vokse fortere siden håret mitt er så tykt vokser det kjempe seint, trenger hjelp.

Noen skrev:

Jeg hadde langt og tykkt hår og det ble for varmt så jeg klippet det til skuldrene og jeg tynnet det. Jeg skjønner ikke hvorfor dere vil ha tykkt hår det er vanskelig å børste, det blir fort fettet, det blir fort klussete og du må liksom børste det hvert andre minutt.

Erika skrev:

Kjøp tørr shampoo. Det bruker du i håret for å få vekk fett og olje.

Ida skrev:

Du kan bruke fast shampoo og balsam som skal brukes hver dag. Jeg bruker også den røde shampooen og balsamen fra bed head.

Anonym skrev:

Jeg har hår til litt over skuldrede, men jeg vil ha langt hår. Jeg har veldig tykkt og tett får, altså det blir veldig fort fett. Å vaske det lite blir vanskelig når håret mitt faktisk blir fett etter en dag. Det blir da også veldig fort slitt. Hva kan hjelpe så jeg får langt hår fort? Jeg trenger virkelig hjelp, er rett og slett desperat.

Håvbjø skrev:

Dusj håret hver dag, eller mer. Du masserer håret, under veldig varmt vann, så dusjer du i kaldt vann når du såper deg inn, så dusjer du i varmt vann og masserer håret når du tar ut sjampoen.

Uff skrev:

Jeg har tjukt og langt hår. Jeg ønsker meg virkelig tynnere hår. Hvorfor vil dere ha tjukt og langt hår?

Cez skrev:

Jeg fikk til og få håret mitt til og vokse 4 cm på ganske kort tid. Jeg sa hva jeg gjorde til en venn av meg,og det virker på henne også. Jeg dusjer annen hver dag, skylder det i kaldt vann etter dusjen. Når du tørker det med handuk så har du hodet opp ned, og når du børster håret, så tar du vann det.

Vicky skrev:

Jeg syns det høres kjempebra ut. Jeg skal prøve det. Jeg har hår til under ørene og jeg vil ha like langt som før da jeg hadde ned til rompa.

Anonym2 skrev:

Det hjelper å ikke bruke varmeprodukter å være snill mot håret sitt. Klarer du å la være sånne ting og klippe tupper ofte, vokser det mye fortere.

Anonym skrev:

Gå på en frisør salong og spør etter FAST shampoo + conditioner.

Elise skrev:

Jeg også ønsker meg langt hår før skolestart. Jeg hadde litt lengre enn skuldrene, og nå er det kanskje 10 cm lengre. Jeg har stått på hodet, tatt b-vitamin, skyllt ut balsamen i kaldt vann etter at den har vært i i 3 min, og prøvd å unngå rettetanga i 1 mnd. Kjempefornøyd!

Anonym skrev:

Vivian: Den kuren har jeg også. Føler den hjelper en god del faktisk. Men husk dette: Alle hårprodukter som inneholder alkohol kan skade tynt hår.

Vivian skrev:

Lett, du bare går på en Vita butikk og kjøper deg Lee Stafford hårkuren som heter For hair that never grows past a certain length, en knall rosa boks med masse proteiner til 100 spenn. Håret mitt vokser (endelig) som bare det, og det er blitt kjempe langt etter 6 måneder. Får også håret til å se tykkere ut.

Ane skrev:

Ølgjærtabletter er det beste for å få håret til å gro raskere. Fungerer kjempebra. Både jeg og flere venninner bruker det og er kjempefornøyd.

Farlig skrev:

Ikke eksperimenter med håret ditt. Dette er noe kanskje du kommer til å huske senere i livet ditt. Dette prøvde en gammel venninne av meg og hun mista det meste. Følg kjerringrad, det er bra bare massere hodebunnen, ikke så farlig men ikke gjør det for mye.

Meg skrev:

Drikk mye vann og spis sunt, det hjelper!

Gjest skrev:

Jeg har hørt at håret vokser forters hvis du lager små fletter i håret. Du må lage fletter av hele håret, så du trenger nok mange strikk.

Anonym skrev:

La håret vokse i sitt eget tempo, bare ha tolmodighet. Det er ikke noe av det der som hjelper stort. Dessuten øker massasje talgproduksjonen som gjør håret fettere og da dusjer man det jo oftere. Så bare vær tolmodig som sagt. Gå til frisør hver 2/3 måned. Det gjør jeg og håret mitt vokste 2 cm på 1 måned. Det har aldri vokst så fort før. Egentlig vokser mitt hår 10 cm i året.

:p skrev:

Hvis du har veldig tykt hår, blir det tynt det som kommer ut da etter å massere 5 min. hver dag? Det er lite kipt å bare ha tykt på bunnen og helt flatt på toppen liksom.

Flere kommentarer:
0 1
Diskuter lengre hår

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Blåbærflekker

Er det noen som vet hvordan man kan få fjernet blåbærflekker fra benkeplater ...

Stearinflekker

Jeg har sølt stearin i stoffsofaen min. Hva gjør jeg?...

Uønsket hårvekst

Gå til kosmetolog, en utdannet fagperson og ta hårfjerning. En tynn nål sette...

Hemorider

Jeg ligger strak ut på sofaen og får ikke gjort noe særlig. jeg har innvendig...

Munnsår

General løs (snus) fungerer hos meg....