Lengre hår - kjerringråd

Lengre hår på kort tid er det mange som ønsker seg. Ifølge flere innsendere så går det an å påvirke hastigheten håret vokser på slik at man kan få lengre hår på kortere tid enn normalt. Noen tips går på å få det til å se ut som man har det, mens andre går på hvordan man skal få håret til å SE langt ut.

Hvordan få lengre hår på kort tid

Hvordan få håret til å se lengre ut

  1. Legg håret på den ene siden av halsen og framover ned langs den ene skulderen.
  2. Bruk en rettetang og ta bort alle bølger og krøller.
  3. Sett opp en flette som går skeivt fremover, dette vil få det til å se ut som du har lengre hår.

Har du andre tips til hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Del dine erfaringer slik at det kan hjelpe andre.

Hår
Hår : Foto : kjerringrad.com

Meg skrev:

Jeg hadde hår til litt over skuldrene sist år. Nå har det gått ett år og det har bare vokst ca 5 cm. Har noen tips til lengre hår?

Linda skrev:

Spis B vitaminer, det er hår- og neglevitamin nr 1. Masser hodebunnen i 5 minutter når du dusjer. Bruk Olaplex 3 en gang i uken, så slipper du med å klippe håret en gang i halvåret, for håret blir ikke flisete. Bruk Nisim sjampo og balsam, det er det eneste som fungerer utenfra på meg for lengre hårvekst.

Til anonym skrev:

Det er en grunn til at det blir fett da. Det er for å passe på at det ikke blir slitt. Det er en overlevelsesmekanisme fra dyrene. Ikke vask det bare fordi det blir fett, bare pass på å ha det i flette og skyll gjerne luggen litt. Det får resten av håret til å se fint ut. Ofte blir man fetest oppe ved hodebunnen, så skyll kun der og ikke hele håret, dersom du vasker det mer enn to ganger i uken.

Anonym skrev:

Hei jeg har tjukt hår til litt over skuldrene og håret mitt blir fett etter en dag. Nå er det lenge siden jeg har dusjet håret fordi en nettside sa at man ikke skal vaske håret hver gang man dusjer. Det føles som om håret er vått hele tiden. Før vokste håret mitt superfort, men nå har det gått to år og håret mitt har bare vokst ca. 6 cm. Jeg hadde litt lengre før, men jeg klippet det for et halvt år siden. Jeg ønsker å ha hår til litt lengre en rompa. Jeg er desperat. Jeg klarer faktisk ikke å gå en dag uten å tenke på lengre hår. Jeg vil ha lengst hår i klassen til jeg begynner på ungdomsskolen og jeg har bare et halvår på meg.

Anonyme meg skrev:

Hei. Jeg stusset håret mitt i dag og frisøren min klippet veldig mye av håret. Jeg har egentlig litt hårklippeskrekk og når frisøren klipper av mye mer en det som jeg har sagt at hun skulle, ble det ikke så mye bedre. Men det som er ok med det er at håret mitt føles veldig fint å ta i. Jeg er en jente som alltid har håret mitt i en hestehale eller flette, men hadde sett fram til å ha håret ned etter å fått trimmet tuppene. Virker som jeg kommer til å fremdeles ha det i en hestehale siden det er kortere enn planlagt.

Andrine skrev:

Jeg har hår til skuldrene akkurat. Mitt hår har ikke vokst siden jeg gikk i 7. klasse og nå går jeg i niende. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har lyst på mer og lengre hår. Har noen flere tips?

Andrea skrev:

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til litt over skuldrene, men håret var så skjevt at jeg måtte klippe det igjen. Så da gjorde jeg det, det ble cirka opp til ørene, og det stikker inn i nakken siden det er nesten bolleklipp. Jeg må få det til å vokse fortere siden håret mitt er så tykt vokser det kjempe seint, trenger hjelp.

Noen skrev:

Jeg hadde langt og tykkt hår og det ble for varmt så jeg klippet det til skuldrene og jeg tynnet det. Jeg skjønner ikke hvorfor dere vil ha tykkt hår det er vanskelig å børste, det blir fort fettet, det blir fort klussete og du må liksom børste det hvert andre minutt.

Fortvilet jente skrev:

Jeg har veldig kort hår, til skuldrene. Jeg vil ha langt, tykt og naturlig hår. Jeg bruker sjeldent rettetang og har aldri farget håret. Jeg spiser et variert kosthold. Jeg klippet meg sist i august og nå er det mars. Jeg føler ikke at jeg har fått noe langt hår. Har noen tips til hva jeg kan gjøre, for jeg er ganske desperat.

Viktoria skrev:

Jeg har ikke prøvd, men skal prøve. Kom gjerne med flere råd som kan hjelpe.

Anonym skrev:

Jeg vil veldig gjerne ha langt hår. Jeg har prøvd alt mulig rart for å få det langt og sunt. Jeg skal prøve det du sa Vivian.

Rej skrev:

Jeg var hos frisøren for å slippe å bleke håret selv. Jeg endte opp med at håret mitt knakk av. Nå er det kjempekort på toppen og skulderlangt ellers. Jeg må ha noe tips som viker fordi jeg vil ikke klippe meg kort. Jeg er desperat.

Celine skrev:

Jeg har lest mange kommentarer og gleder meg til å prøve det dere har sagt her og de andre rådene.

Hjelper skrev:

Som mange har sagt tidligere, øker talgmassen når du masserer håret hver dag. Da må man dusje hele tiden for at det skal se fint ut. Venninnen min har hår ned og forbi rumpa, det er langt og utrolig fint. Jeg spurte henne om hun hadde noen tips og det hadde hun. Vask håret Max 2-3 ganger uken, klipp det ca. hvert halvår. Hun hadde også funnet en hårkur på nettet. Det er jo noe alle har mulighet til å søke på. Jeg ble anbefalt en hårkur av frisøren min, den tar jeg en gang i måneden og da blir håret mitt gyllent, og jeg har ikke flisete tupper. Håper dette var til hjelp.

Anonym skrev:

Det eneste som hjelper er å leve og spise sunt, få nok søvn, ta a, b og c vitaminer og jern. Vask håret maks 3 ganger i uken, bruk balsam, hårkurer med fukt og næring så håret ikke brekker. Masser og skyll hodebunnen i kaldt vann. Kutt ut røyk og alkohol og unngå stress, det er det verste for kroppen også for hud og hår. Vær glad, tenk positivt så får du kjempefint, tykt, lang hår, alltid.

Dina skrev:

Jeg har nå håret litt over rompa, men vil gjerne det skal vokse enda lenger. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Anna skrev:

Håret mitt har vokst omtrent 2 cm på en måned. Jeg har dusja bare når jeg må, tatt tilskudd av B-vitaminer, massert hodebunnen hver kveld. Jeg har drukket masse vann, spist grønt og sunt og unngått rettetanga i noen uker.

Maline skrev:

Jeg trenger også hjelp. Håret mitt har dessverre alltid vokst utrolig tregt. Jeg har aldri hatt lengre hår enn til rett under skuldrene og det har ødelagt selvtilliten min mye også. Jeg bruker håkurer hver gang jeg vasker håret mitt. Jeg tar b-vitaminer og jeg har alltid vasket håret mitt i kaldt vann da jeg hater varm dusj.

Tips skrev:

Vask håret med kaldt vann, maser hodebunnen og spis en d-vitamin tablett hver dag. Ikke bruk varme gjenstander i håret og stå på hodet. Hvis du vil ha krøller prøv sokke-krøller. Ikke hør på rådet om å klippe håret hver uke, det hjelper ikke. Jeg hadde hår ned til skuldrene, men nå har jeg helt ned til rompa. Dette gjorde jeg hver dag i ett år, håper det hjelper til andre også, lykke til.

Erika skrev:

Kjøp tørr shampoo. Det bruker du i håret for å få vekk fett og olje.

Flere kommentarer:
0 1 2
Diskuter lengre hår

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...