Lengre hår - kjerringråd

Lengre hår på kort tid er det mange som ønsker seg. Ifølge flere innsendere så går det an å påvirke hastigheten håret vokser på slik at man kan få lengre hår på kortere tid enn normalt. Noen tips går på å få det til å se ut som man har det, mens andre går på hvordan man skal få håret til å SE langt ut.

Hvordan få lengre hår på kort tid

Hvordan få håret til å se lengre ut

  1. Legg håret på den ene siden av halsen og framover ned langs den ene skulderen.
  2. Bruk en rettetang og ta bort alle bølger og krøller.
  3. Sett opp en flette som går skeivt fremover, dette vil få det til å se ut som du har lengre hår.

Har du andre tips til hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Del dine erfaringer slik at det kan hjelpe andre.

Hår
Hår : Foto : kjerringrad.com

Andrine skrev:

Jeg har hår til skuldrene akkurat. Mitt hår har ikke vokst siden jeg gikk i 7. klasse og nå går jeg i niende. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har lyst på mer og lengre hår. Har noen flere tips?

Andrea skrev:

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til litt over skuldrene, men håret var så skjevt at jeg måtte klippe det igjen. Så da gjorde jeg det, det ble cirka opp til ørene, og det stikker inn i nakken siden det er nesten bolleklipp. Jeg må få det til å vokse fortere siden håret mitt er så tykt vokser det kjempe seint, trenger hjelp.

Noen skrev:

Jeg hadde langt og tykkt hår og det ble for varmt så jeg klippet det til skuldrene og jeg tynnet det. Jeg skjønner ikke hvorfor dere vil ha tykkt hår det er vanskelig å børste, det blir fort fettet, det blir fort klussete og du må liksom børste det hvert andre minutt.

Fortvilet jente skrev:

Jeg har veldig kort hår, til skuldrene. Jeg vil ha langt, tykt og naturlig hår. Jeg bruker sjeldent rettetang og har aldri farget håret. Jeg spiser et variert kosthold. Jeg klippet meg sist i august og nå er det mars. Jeg føler ikke at jeg har fått noe langt hår. Har noen tips til hva jeg kan gjøre, for jeg er ganske desperat.

Viktoria skrev:

Jeg har ikke prøvd, men skal prøve. Kom gjerne med flere råd som kan hjelpe.

Anonym skrev:

Jeg vil veldig gjerne ha langt hår. Jeg har prøvd alt mulig rart for å få det langt og sunt. Jeg skal prøve det du sa Vivian.

Rej skrev:

Jeg var hos frisøren for å slippe å bleke håret selv. Jeg endte opp med at håret mitt knakk av. Nå er det kjempekort på toppen og skulderlangt ellers. Jeg må ha noe tips som viker fordi jeg vil ikke klippe meg kort. Jeg er desperat.

Celine skrev:

Jeg har lest mange kommentarer og gleder meg til å prøve det dere har sagt her og de andre rådene.

Hjelper skrev:

Som mange har sagt tidligere, øker talgmassen når du masserer håret hver dag. Da må man dusje hele tiden for at det skal se fint ut. Venninnen min har hår ned og forbi rumpa, det er langt og utrolig fint. Jeg spurte henne om hun hadde noen tips og det hadde hun. Vask håret Max 2-3 ganger uken, klipp det ca. hvert halvår. Hun hadde også funnet en hårkur på nettet. Det er jo noe alle har mulighet til å søke på. Jeg ble anbefalt en hårkur av frisøren min, den tar jeg en gang i måneden og da blir håret mitt gyllent, og jeg har ikke flisete tupper. Håper dette var til hjelp.

Anonym skrev:

Det eneste som hjelper er å leve og spise sunt, få nok søvn, ta a, b og c vitaminer og jern. Vask håret maks 3 ganger i uken, bruk balsam, hårkurer med fukt og næring så håret ikke brekker. Masser og skyll hodebunnen i kaldt vann. Kutt ut røyk og alkohol og unngå stress, det er det verste for kroppen også for hud og hår. Vær glad, tenk positivt så får du kjempefint, tykt, lang hår, alltid.

Dina skrev:

Jeg har nå håret litt over rompa, men vil gjerne det skal vokse enda lenger. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Anna skrev:

Håret mitt har vokst omtrent 2 cm på en måned. Jeg har dusja bare når jeg må, tatt tilskudd av B-vitaminer, massert hodebunnen hver kveld. Jeg har drukket masse vann, spist grønt og sunt og unngått rettetanga i noen uker.

Maline skrev:

Jeg trenger også hjelp. Håret mitt har dessverre alltid vokst utrolig tregt. Jeg har aldri hatt lengre hår enn til rett under skuldrene og det har ødelagt selvtilliten min mye også. Jeg bruker håkurer hver gang jeg vasker håret mitt. Jeg tar b-vitaminer og jeg har alltid vasket håret mitt i kaldt vann da jeg hater varm dusj.

Tips skrev:

Vask håret med kaldt vann, maser hodebunnen og spis en d-vitamin tablett hver dag. Ikke bruk varme gjenstander i håret og stå på hodet. Hvis du vil ha krøller prøv sokke-krøller. Ikke hør på rådet om å klippe håret hver uke, det hjelper ikke. Jeg hadde hår ned til skuldrene, men nå har jeg helt ned til rompa. Dette gjorde jeg hver dag i ett år, håper det hjelper til andre også, lykke til.

Erika skrev:

Kjøp tørr shampoo. Det bruker du i håret for å få vekk fett og olje.

Ida skrev:

Du kan bruke fast shampoo og balsam som skal brukes hver dag. Jeg bruker også den røde shampooen og balsamen fra bed head.

Anonym skrev:

Jeg har hår til litt over skuldrede, men jeg vil ha langt hår. Jeg har veldig tykkt og tett får, altså det blir veldig fort fett. Å vaske det lite blir vanskelig når håret mitt faktisk blir fett etter en dag. Det blir da også veldig fort slitt. Hva kan hjelpe så jeg får langt hår fort? Jeg trenger virkelig hjelp, er rett og slett desperat.

Håvbjø skrev:

Dusj håret hver dag, eller mer. Du masserer håret, under veldig varmt vann, så dusjer du i kaldt vann når du såper deg inn, så dusjer du i varmt vann og masserer håret når du tar ut sjampoen.

Uff skrev:

Jeg har tjukt og langt hår. Jeg ønsker meg virkelig tynnere hår. Hvorfor vil dere ha tjukt og langt hår?

Cez skrev:

Jeg fikk til og få håret mitt til og vokse 4 cm på ganske kort tid. Jeg sa hva jeg gjorde til en venn av meg,og det virker på henne også. Jeg dusjer annen hver dag, skylder det i kaldt vann etter dusjen. Når du tørker det med handuk så har du hodet opp ned, og når du børster håret, så tar du vann det.

Flere kommentarer:
0 1
Diskuter lengre hår

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flueplage

Hva gjør man når de allerede er inne? De setter seg på meg hele tiden, noe so...

Øreverk

Oppskjært løk inni en sokk, inntil øret, med pannebånd rundt funket supert p...

Bananfluer

Elektrisk fluesmekker funker som fjell. Ha en sitron kuttet i 2 som lokkemat så...

Kalde føtter

Jeg fryser på begge føttene, spesielt på høyre. De er konstant kalde. Jeg f...

Halsbrann

Ta 1 ts. med potetmel rørt ut i et glass vann. Det virker øyeblikket på halsb...