Lengre hår - kjerringråd

Lengre hår på kort tid er det mange som ønsker seg. Ifølge flere innsendere så går det an å påvirke hastigheten håret vokser på slik at man kan få lengre hår på kortere tid enn normalt. Noen tips går på å få det til å se ut som man har det, mens andre går på hvordan man skal få håret til å SE langt ut.

Hvordan få lengre hår på kort tid

Hvordan få håret til å se lengre ut

  1. Legg håret på den ene siden av halsen og framover ned langs den ene skulderen.
  2. Bruk en rettetang og ta bort alle bølger og krøller.
  3. Sett opp en flette som går skeivt fremover, dette vil få det til å se ut som du har lengre hår.

Har du andre tips til hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Del dine erfaringer slik at det kan hjelpe andre.

Hår
Hår : Foto : kjerringrad.com

Andrea skrev:

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til litt over skuldrene, men håret var så skjevt at jeg måtte klippe det igjen. Så da gjorde jeg det, det ble cirka opp til ørene, og det stikker inn i nakken siden det er nesten bolleklipp. Jeg må få det til å vokse fortere siden håret mitt er så tykt vokser det kjempe seint, trenger hjelp.

Noen skrev:

Jeg hadde langt og tykkt hår og det ble for varmt så jeg klippet det til skuldrene og jeg tynnet det. Jeg skjønner ikke hvorfor dere vil ha tykkt hår det er vanskelig å børste, det blir fort fettet, det blir fort klussete og du må liksom børste det hvert andre minutt.

Fortvilet jente skrev:

Jeg har veldig kort hår, til skuldrene. Jeg vil ha langt, tykt og naturlig hår. Jeg bruker sjeldent rettetang og har aldri farget håret. Jeg spiser et variert kosthold. Jeg klippet meg sist i august og nå er det mars. Jeg føler ikke at jeg har fått noe langt hår. Har noen tips til hva jeg kan gjøre, for jeg er ganske desperat.

Viktoria skrev:

Jeg har ikke prøvd, men skal prøve. Kom gjerne med flere råd som kan hjelpe.

Anonym skrev:

Jeg vil veldig gjerne ha langt hår. Jeg har prøvd alt mulig rart for å få det langt og sunt. Jeg skal prøve det du sa Vivian.

Rej skrev:

Jeg var hos frisøren for å slippe å bleke håret selv. Jeg endte opp med at håret mitt knakk av. Nå er det kjempekort på toppen og skulderlangt ellers. Jeg må ha noe tips som viker fordi jeg vil ikke klippe meg kort. Jeg er desperat.

Celine skrev:

Jeg har lest mange kommentarer og gleder meg til å prøve det dere har sagt her og de andre rådene.

Hjelper skrev:

Som mange har sagt tidligere, øker talgmassen når du masserer håret hver dag. Da må man dusje hele tiden for at det skal se fint ut. Venninnen min har hår ned og forbi rumpa, det er langt og utrolig fint. Jeg spurte henne om hun hadde noen tips og det hadde hun. Vask håret Max 2-3 ganger uken, klipp det ca. hvert halvår. Hun hadde også funnet en hårkur på nettet. Det er jo noe alle har mulighet til å søke på. Jeg ble anbefalt en hårkur av frisøren min, den tar jeg en gang i måneden og da blir håret mitt gyllent, og jeg har ikke flisete tupper. Håper dette var til hjelp.

Anonym skrev:

Det eneste som hjelper er å leve og spise sunt, få nok søvn, ta a, b og c vitaminer og jern. Vask håret maks 3 ganger i uken, bruk balsam, hårkurer med fukt og næring så håret ikke brekker. Masser og skyll hodebunnen i kaldt vann. Kutt ut røyk og alkohol og unngå stress, det er det verste for kroppen også for hud og hår. Vær glad, tenk positivt så får du kjempefint, tykt, lang hår, alltid.

Dina skrev:

Jeg har nå håret litt over rompa, men vil gjerne det skal vokse enda lenger. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Anna skrev:

Håret mitt har vokst omtrent 2 cm på en måned. Jeg har dusja bare når jeg må, tatt tilskudd av B-vitaminer, massert hodebunnen hver kveld. Jeg har drukket masse vann, spist grønt og sunt og unngått rettetanga i noen uker.

Maline skrev:

Jeg trenger også hjelp. Håret mitt har dessverre alltid vokst utrolig tregt. Jeg har aldri hatt lengre hår enn til rett under skuldrene og det har ødelagt selvtilliten min mye også. Jeg bruker håkurer hver gang jeg vasker håret mitt. Jeg tar b-vitaminer og jeg har alltid vasket håret mitt i kaldt vann da jeg hater varm dusj.

Erika skrev:

Kjøp tørr shampoo. Det bruker du i håret for å få vekk fett og olje.

Ida skrev:

Du kan bruke fast shampoo og balsam som skal brukes hver dag. Jeg bruker også den røde shampooen og balsamen fra bed head.

Anonym skrev:

Jeg har hår til litt over skuldrede, men jeg vil ha langt hår. Jeg har veldig tykkt og tett får, altså det blir veldig fort fett. Å vaske det lite blir vanskelig når håret mitt faktisk blir fett etter en dag. Det blir da også veldig fort slitt. Hva kan hjelpe så jeg får langt hår fort? Jeg trenger virkelig hjelp, er rett og slett desperat.

Håvbjø skrev:

Dusj håret hver dag, eller mer. Du masserer håret, under veldig varmt vann, så dusjer du i kaldt vann når du såper deg inn, så dusjer du i varmt vann og masserer håret når du tar ut sjampoen.

Uff skrev:

Jeg har tjukt og langt hår. Jeg ønsker meg virkelig tynnere hår. Hvorfor vil dere ha tjukt og langt hår?

Cez skrev:

Jeg fikk til og få håret mitt til og vokse 4 cm på ganske kort tid. Jeg sa hva jeg gjorde til en venn av meg,og det virker på henne også. Jeg dusjer annen hver dag, skylder det i kaldt vann etter dusjen. Når du tørker det med handuk så har du hodet opp ned, og når du børster håret, så tar du vann det.

Vicky skrev:

Jeg syns det høres kjempebra ut. Jeg skal prøve det. Jeg har hår til under ørene og jeg vil ha like langt som før da jeg hadde ned til rompa.

Anonym2 skrev:

Det hjelper å ikke bruke varmeprodukter å være snill mot håret sitt. Klarer du å la være sånne ting og klippe tupper ofte, vokser det mye fortere.

Flere kommentarer:
0 1
Diskuter lengre hår

Fornavn/Kallenavn:

Kommentar:

Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kvalme og omgangssyke

Min mor lærte meg for mange år siden å ta ei teskje med hel karve og en klunk...

Tynt hår

Vi med sånt hår men langt, får ofte noen sinnssyke floker som er nesten umuli...

Slanking

Jeg vil gjerne gå ned 10 kg i vekt. Jeg kan ikke hardtrene, men gå turer bare,...

Neglesopp

Jeg har brukt Nalox I 3-4 mnd og ser tydelig nå at det kommer ut frisk negl. Me...

Tette bihuler

Jeg kjenner meg godt igjen her. Jeg fikk påvist støvmidtallergi som 10 åring,...