Magekatarr - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om magekatarr.

Eva skrev:

Jeg har magekatarr i snart 20 år. Det som må gjøres er å spise lett mat med lite krydder, brus-kun helgen. Unngå mat stekt i panne og helst bruke olje. Kjøp en god gresk olivenolje og ta en skje hver morgen før frokost. Jeg gjorde det i 2mnd. Etter det ble det bra.

Jens skrev:

Jeg har prøvd det meste, har hatt mage og tarmkatarr i 7 år. Det er kroniske smerter konstant. Jeg har hatt alle legeundersøkelser 2-3 ganger. Det er ikke alt som leger kan hjelpe med. Jeg tar akupunktur som smertebehandling.

Lindis skrev:

Jeg har slitt med magen siden jeg gikk på barneskolen. Nå er jeg 25 år. Jeg har hatt alle undersøkelser untatt gastroskopi. Jeg var hos hømopat. Han fortalte meg om candida-soppen som er et utbredt problem og blitt den nye folkesykdommen som hemmer fordøyelsen og får følgene av oppblåst mage, irritabel tarm og forstoppelse. Det å unngå gjær og sukker har forandret livskvaliteten utrolig og fungerer i større grad. Men det er vasnkelig å bli kvitt den. Jeg sliter også med magekattar. Jeg prøvde potetvann som jeg leste her og som jeg aldri har hørt om før, og det fungerer faktisk veldig bra på meg også.

Lotta skrev:

Jeg har for første gang prøvd potetvann. Det hjelper.

Meg. skrev:

Jeg er ikke så ofte sjuk men nå har jeg fått magekatarr. Jeg er egentlig redd for og bli sjuk, og dette var ekstremt. Jeg vrir meg og skriker om natta pga. magesmerter. Når jeg leser at flere har hatt det i flere måneder/år blir jeg redd. Vær så snill, hjelp?

Espen skrev:

Jeg har slitt med magekatarr i ca 1år nå. Det kom og gikk etter å ha brukt somac ett par ganger. En gang gikk det bort av seg selv uten at jeg brukte noe. Men i desember nå kom det tilbake og har slitt med det siden da. Potetvann har jeg prøvd, det hjalp ikke, somac hjalp heller ikke denne gangen. Skal til legen om 1 time så håper hun har noen løsninger for meg.

BB skrev:

Har hatt en søvnløs natt med magekramper. Fikk magekatarr for ca 20 år siden og fikk da beskjed om at det kunne bli kronisk. Legen jeg har i dag vil ikke behandle meg siden jeg ikke vil ha noen slange i halsen. Finnes det ingen annen måte å sjekke dette på?

Nette skrev:

Potetvann er supert og kutt kullsyreholdige drikker.

Embiro skrev:

Siler man bort poteten av vannet og drikker bare vannet?

Frisk skrev:

Potetvann, potetvann og potetvann.

Bedringens vei skrev:

Potetvann kan jeg si hjelper etter bare 1 dag, gleder meg for hver dag som går nå.

Ellinor skrev:

Jeg har nå hatt min første smertefrie natt på 8 år etter å ha drukket potetvann (rå potet i biter som ligger i vann over natten) i to dager. Mirakel!

Janne skrev:

Prøv Slippery Elm. Det fås på helsekost butikken. Det virker i løpet av få minutter, tabletten tas i forbindelse med måltid. Det eneste som har hjulpet meg så langt.

Kristine skrev:

Kjøp deg aloevera juice på helsekost. Den jeg har brukt heter SASCO. Det er det eneste som hjelper for meg.

Torbj skrev:

Jeg blir snart gal av denne magen min. Har hatt vondt i 7 mnd nå. Har slukt slangen, fått medisiner for helicobakter, men har like vondt fortsatt. Har vært i tykktarmsrøntgen der alt var ok. Har nå vondt nederst i magen. Syns ikke at jeg blir tatt på alvor av legen. Hva skal jeg gjøre?

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Forstoppelse

Drikk 1 kopp med lyreco-kaffe om morgenen etter du har spist. Det fungerer som d...

Skjærer

Jeg har også mange skjærer og synes de er kjempefine. Jeg forer dem også med ...

Flekker av blåbær

Jeg sølte blåbærsmoothie på den gule genseren til vennina mi, hva skal jeg g...

Magekatarr

Jeg er 50 år og har slitt periodevis med gastritt siden 20-årene. Jeg har vær...

Tyggegummi i håret

Jeg håper dette funker, jeg skal nemlig prøve....