Ringer under øynene - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om ringer under øynene.

AnonoymX1 skrev:

Bea kan du si oss hvordan det har gått etter at de 5 ukene har gått? Takk.

Bea skrev:

Kjemisk peeling er også en mulighet. Jeg har selv slitt med genetisk arvet svarte ringer under øynene siden barndom (midt i 40 nå). Og har slitt mye med det sånn utseendemessig. Jeg har lært meg å legge makeup som gjør at en ser litt friskere ut. Men jeg er svært lei av å hele tiden må kamuflere.

For en stund siden ble jeg kjent med en som driver en SPA salong. Hun anbefalte meg å prøve kjemisk peeling. Bestemte meg for å teste det ut. Det mørke er ikke blitt mindre slik jeg ser det, men er strammere. Vurdere å ta en runde til senere. Hun sa at at etter 5 uker kan man få endelig resultat. Jeg er spent på å se videre og kanskje plusse på med en behandling til.

Men hvis vi ser oss litt rundt så ser vi at f.eks indere er kullsvart rundt øynene. Kan vi stamme fra dem sånn langt uti?

Sykepleieren skrev:

Det kan nok hjelpe å sove og å få veskebalansen i orden, men noen har blodårer som er veldig nærme overflaten i huden under øynene og da kreves en behandling for å skape mer rom mellom disse blodårene og overflatehuden. Det er mulig å injisere (med sprøyte) restylane eller teosyal i huden og dermed bygge volum. Da vil det bli større avstand mellom blodårene og overflatehuden og de mørke ringene vil forsvinne eller bli mye mindre tydelige. Jeg vet at for eksempel Klinikk Oslo tilbyr slik behandling. Tror det er flere som gjør det. Finn noen som kan Botox og Restylane så kan de nok ordne slik annerledes behandling. Kanskje en fordel om det er en lege som gjør det.

Jammen skrev:

Kosthold er også viktig. Vitaminer og mineraler balanserer veskenivået i kroppen. Peiser dere på med vann går det bare rett gjennom.

Meg skrev:

Jeg har også ringer under øynene, og er bare 14 år. Jeg hater dem. De er ikke sånn kjempemørke, men de er litt mørkeblåaktig, og man ser dem. Når jeg først oppdaget dem søket jeg rundt på google, og prøvde og finne sminke til og dekke. Men det funket ikke, og drikke vann funket heller ikke. Jeg drikker veldig mye melk. Men jeg hater ringene under øynene mine, og håper jeg får dem vekk snart. Ingen av mine andre venner har det.

Alexsandra skrev:

Jeg er 16 år og har mørke ringer under øynene. Jeg vil gjerne få de bort. Det er så mye finere om sommeren når jeg skal gå helt uten sminke.

Sassy skrev:

Hemoridekrem er ikke så lurt å bruke da man i værste fall kan få grønn stær av det.

Savannah skrev:

Jeg har også hørt at hemoridekrem er svært effektivt mot svarte ringer under øynene, men at man kun skal bruke det av og til.

Mann53 skrev:

Har snakket med ei venninne av meg og hun bruker Preperation H. Vet Ikke om du får kjøpt dette i Norge, men dette er en helt vanlig hemoride creme som hun smører på om morgen og kveld. Og det virker. Har sett henne før hun tok det i bruk.

Stevens skrev:

Haha, må si det er et meeget dårlig kjerringråd. Drikker mye vann hver eneste dag, men blir fortsatt plaget med det.

Anga skrev:

Jeg har fått diagnose lavt stoffskifte, og de mørke ringene kom samtidig med at jeg i høst la merke tll at mine fingre og mitt ansikt var blit hovent pga sykdommen.

Agathe skrev:

Massere litt rundt og under øynene en to til tre minutter før man legger seg og når man står opp. Dette setter i gang blodsirkulasjonen.

Berta skrev:

Jeg har hørt at du får mørkeringer under øynene hvis du spiser for mye salt. Mye salt er jo ikke bra for kroppen heller da. Så drikk mye vann og spis mindre salt, så tror jeg det kan hjelpe.

Marie skrev:

Det er ikke stort du kan gjøre hvis det er genetiske ringer dere har. Da er det bare å bruke concealer. Gå til en sminkør eller noe og da hjelper hun deg å finne riktig farge og produkt. Fuktighet hjelper så concealeren legger seg finere. Fuktighet gjør øynene mindre trøtte. Smør øynene med alovera. Det er det beste middelet som gir huden fuktighet. Klapp huden inn rundt øynene morgen og kveld. Så hvis dere virkelig sliter er det jo en eneste mulighet som virker, plastisk kirurgi. Jeg har selv genetiske mørke ringer og vurderer dette.

Oda skrev:

Er soverommet ditt helt mørkt? Det kan hjelpe å bare bruke en sånn sovemaske. Jeg brukte det hver natt i to uker, ringene under øynene er borte, dessuten sover jeg bedre.

Teposer skrev:

Har hørt at brukte, avkjølte teposer også kan hjelpe mot svarte ringer?

Elisabeth skrev:

Det hjalp for meg å drikke vann også, men for de det ikke hjelper for, så er det kansje en annen grun til at du har ringer under øynene.

Beathe skrev:

Det fins mange tips, men det beste tipset, som hjalp meg etter tre dager, var å ha agurker på øynene en liten stund. Da får øynene fuktighet.

HMM skrev:

Ja, kallenavn, det lurer jeg også på. Jeg begynner å bli temmelig lei disse ringene.

Mørke ringer skrev:

Hva var din løsning kallenavn?

Flere kommentarer:
0 1 2
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...

Brannsår

Jeg tør påstå at intet fungerer bedre på brannsår enn eggehvite. Det kjøle...

Urolige bein

Jeg har kjøpt noe som heter perozin, everyday pain reliever på helsekosten. De...

Kattepiss

Fotballsko med kattepiss lukt. Det er dessverre fotballskoene i kunstskinn som l...