Sopp i underlivet - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om sopp i underlivet.

Ektepar skrev:

Sopp er noe de fleste er plaget av en eller annen gang. Sopp fins naturlig på kroppen og den trives i varme og fuktighet. Jeg har også tidvis prøvd ulike medisiner, men det har hatt tendenser for å komme tilbake. Rådet mitt er å vere mest mulig luftig kledd. Bruk bomulstruse, eller ingen truse i det hele. I allefall av og til. Trange og tette bukser er heller ikke bra. Bruk kun såpe som er beregnet nedetil. Jeg tror også at barbering kan gjøre det verre, da hår hjelper huden å få luft. Sov naken og gå med skjørt uten truse hjemme. Vær luftig så ofte du kan. Det har hjulpet meg.

Mann44 skrev:

Både jeg og kona har tidvis vert plaget av dette. Det som har hjulpet best er å vÆre mest mulig tørr nedentil. Bruk hårtørrer etter dusj og bad og sol deg naken om sommeren, det gjør susen.

Gutt 22 skrev:

Jeg var sammen med ei som var rammet av soppinfeksjon. Det gjorde meg ingenting.

Anonym skrev:

Jeg har nå hatt sopp i underlivet i nærmere 3 år. Har brukt alt av medisiner, og ingenting fungerer. Har fått meg kjæreste, men er livredd for å fortelle han noe, i frykt for at han vil synes det er vemmelig og dermed ikke ha noe nytelse av sex. Er dette vanlig, eller har det lite å si for gutter?

Anonym skrev:

Jeg klør i underlivet og har gjort det nå i ca to uker. Jeg tør ikke å gå til legen, vil det gå bort av seg selv etter en stund, eller må jeg dra til legen? Jeg er ikke sikker på om det er sopp, eller hva det er.

Jente 15 skrev:

Hei, jeg har blitt plaget i et par mnd. med soppinfeksjon. Jeg har også vært hos legen, har bare forklart hvordan smertene er, fordi jeg ikke torde å vise meg hos gynekologen. Jeg tok også urinprøve for å se om det var andre kjønnssykdommer som plaget meg. Jeg har prøvd krem å stikkpille i unnerlivet, 3 ganger. Men det hjelper ikke. Jeg er veldig redd for at dette skal vare i mange år. Jeg lurer også på om det går ann å opperere problemet bort? Vær så snill å hjelp.

Vibeke skrev:

Jeg har vært plaget med soppinfeksjon i snart 2 år og det har vært utrolig vanskelig. Jeg har prøvd alle preparater som selges på apoteket både med og uten resept, men ingen av disse preparatene har klart å ta soppinnfeksjonen som synes å ha blitt mer og mer gjenstridig hele veien. Det var ikke før i høst når jeg oppsøkte en homøopat at jeg har anet håp om å bli frisk.

Jeg opplevde til slutt at alle legene og deres preparater nærmest ødela huden min nedentil, samtidig som at de hele veien viste null interesse for min situasjon og helbred. Det har vært en enorm belastning, men turen til homøopat har endret livskvaliteten min fullstendig.

Først fikk jeg forståelsen av at sykdomsbildet mitt var mer komplisert enn jeg først hadde trodd. Jeg har alltid hatt mye overskudd og vært i stand til det aller meste, selv om det har vært vanskelig, men etter at jeg fikk soppinfeksjon og ble syk (møtte veggen) har jeg slitt med å orke noe som helst.

Homøopaten fant at jeg hadde nærmest en betennelse i galle og lever, samtidig som at jeg hadde problemer med hormonbalansen, soppinfeksjon, og urinveiene (hvilket stemmer og har vært et vedvarende problem de siste to årenene). I følge homøopaten oppstår problemene med urinveiene pga problemer med slimhinnene.

Etter at jeg nå har fått behandling har jeg mer overskudd enn på lenge, jeg har ikke lenger utslag på galle og lever, urinveiene har blitt mye bedre og jeg har hatt seksuell omgang for første gang på to år uten smerter (hvilket ikke har vært mulig uansett hva slags preparater apotekene har gitt meg). Jeg ser frem til å avslutte behandlingen nå og håper at alle med tilsvarende problemstillinger finner en løsning på sine problemer.

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...

Hemmelig nummer

Telefonselgere ringer hele tiden, fra Østerrike, Ungarn, England osv. Jeg vil h...