Tannblekning - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om tannblekning.

T skrev:

Det sier seg jo selv at bakepulver ikke er bra for tennene, det er etsende.

Y skrev:

Jeg har prøvd det i 2 dager nå og gjort det morgen og kveld men har pusset med tannkrem etterpå. Jeg ser at de har blitt hvitere, så det funker faktisk.

Kjemiker skrev:

Bakepulver inneholder stort sett bikarbonat og surhetsregulerende midler. Blekingen er enten overfladisk eller så går det på tannemaljen løs. I profesjonell tannbleking brukes hydrogenperoksid som bleker selve emaljen. Pussing med bakepulver tilsvarer antakeligvis å pusse med sitronsaft. Jada, resultater, men ikke finn på å gjør det over tid med mindre du vil miste emaljen din.

Ikke særlig fornøyd. skrev:

Ser noen som har prøvd tannblekingsprodukter fra Dentway. Jeg har bestilt varer fra Dentway for 1,5 måneder siden uten å ha mottatt noe som helst. De svarer ikke på mailene mine, og det er ikke oppgitt noe telefonnummer. Kun oppgitt telefonnummer til kundeservice i Sverige, og da jeg forsøkte å ringe dit, fikk jeg beskjed om at nummeret ikke er i bruk. Jeg vil definitivt ikke anbefale noen å bestille fra dette firmaet. De virker særdeles useriøse.

Stine skrev:

Jeg har prøvd en gang. Så litt forskjell faktisk, men vil ikke ødelegge tennene mine helt.

Kjell skrev:

Den funker faktisk den bakepulversaken ;)

Hmm skrev:

Dette er latterlig. Drit i kjerring råd og pell dere til tannlegen. Selvfølgelig skader bakepulver emaljen. Hvorfor ellers skulle tennene deres bli hvitere? Og når emaljen er slitt bort, vil all dritten sette seg fast på tennene og dermed vil dere få enda gulere smil. Mer som hestetenner.

Hihi skrev:

Hvor lenge skal bakepulvret være på tennene?

Thina skrev:

Jeg har lært at man kan bruke aske å bare gnikke med fingrene, det fungerer også, men det er ikke noe man må gjøre for ofte

Mia blomst skrev:

Kan godt være bakepulver virker, men jeg kan bare anbefale dere å forsøke ordinær tannbleking. Selv har jeg benyttet typen man bestiller på nettet. Du lager til egen blekeskinne selv (veldig enkelt). Blekegeleen er av nøyaktig samme type som tannlegene bruker (dette vet jeg fordi jeg har sammenliknet tubene med tuber kjøpt via tannlege). Bruk blekegeleen annenhver dag, opptil en time av gangen i en uke til ti dager, alt avhengig av hvor gule tennene blir. Du får garantert fine tenner. Tannkjøtt blir rimelig sårt mens man holder på, og tennene kan godt bli litt flekkete og gjennomsiktige rett etter behandling, men dette gir seg etter noen dager. Har selv brukt merket Dentway. Du får geleen i 22% og 16% styrke. Bruker denne omtrent en gang i året i en uke av gangen. Man føler seg utrolig fresh med et hvitt skinnende smil.

Anomym122 skrev:

Jeg er ekstremt lei av å alltid ha gule tenner, det er så stygt. Har veldig lyst til å prøve dette, men er redd for skader på emaljen.

Stine skrev:

Dette her tror jeg at jeg skal prøve. Jeg hadde regulering, og da jeg tok den av slipte tannlegen tennene mine, sånn at de ble gulere enn de hadde vært før.

Katinka skrev:

Jeg skal prøve det, men jeg har også hørt at hvis du tar aske å gnir det på tenna så blir tenna hvite. Det er også et kjærringstips.

Måtehold skrev:

Bakepulver anbefales andre steder til å løse opp et brent kasserolleunderlag så du deretter kan vaske laget bort med en klut. Heavy greier. Vil nok være effektiv mot å fjerne tannbelegg, men muligens vil den etse mer av emaljen. Bakepulver inneholder natron og syre. Emaljen tåler ikke mye syre.

Gula skrev:

Jeg har et stort problem med gule tenner skal prøve det.

Tone skrev:

Måtte nesten bare prøve dette. Men fysj det var ekkelt. :P Jeg begynte faktisk å blø ett sted, og kan ikke si jeg merket så stor forskjell. Meeen bare prøvd engang også da :)

Aida skrev:

De som fikk så fine hvite tenner etter prøvd dette var sikkert dere som har helt hvite tenner fra før, men innbiller dere at de ikke var perfekte nok. Tviler på det hjelper mot tenner som er missfarvede eller gule.

Lise skrev:

Tøft, tror eg skal prøve dette :D

Toril skrev:

HAHAHA! Dette var jo så lættis at jeg bare MÅ prøve! Skal bare kjøpe bakepulver. Eller kan jeg bruke vaniljesukker?

Cathrine skrev:

Jeg har lyst til å prøve dette med bakepulver. Men tennene blir vel ikke skjollete og sånn etterpå?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...