Tett avløp - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om tett avløp.

Chase skrev:

Kamferdrops, det høres kanskje rart ut, men det er seriøst. Kamfer er ikke bare godt når du har influensa, plassert riktig i sluken kan et drops åpne tette sluk.

Edorfr36 skrev:

Hei Kalahari, Noe av det jeg personlig synes er rart, er at metoden du tilsynelatende bruker som et argument, den virker mer som argument enn som et kjærringråd, og jeg kan av erfaring påpeke at den metoden der IKKE gir noen GARANTI for at ikke avløpet går tett lenger ut! Det jeg kan fortelle deg er at proppen enten flytter seg eller at den setter seg på et sted der selv et stakebånd faktisk KAN setta seg fast, men hvis du sammen med den blandingen av natron, salt og alt det andre tilsetter kokende vann, med eller uten såpe, tja da kan det hende at metoden din funker bra den! Jeg driver mye med sånt, og KAN av erfaring vurdere de ulike kjærring rådene på bakgrunn av erfaringa jeg har og har opparbeidet meg gjennom åra. Men, jeg har et helt nytt middel som som i utgangspunktet er svært lik den som rørleggerne flest bruker, den het Jiff avløpsåpner og ER svært effektiv, også den er kjemisk framstillt, men er MER skånsom mot rørene viser en relatift ny undersøkelse, så DETTE produktet kan jeg varmt anbefale. Produktet er forholdsvis ny, og den viser ingen tegn til å ha noen ulemper heller, da mann ville sett det i en evetuell rapport! Og noen slik rapport har jeg ikke sett ennå, men skulle den dukke opp er jeg svært nysgjerrig på hva den sier om produktet! Har noen sett en sånn rapport?

Kalahari skrev:

Her er et godt middel mot tett avløp. Dette må gjøres før du legger deg om kvelden. Jeg har prøvet og feilet meg fram til denne mixen. Det løser tett avløp på kjøkkenet, det vil si hovedsaklig rester av karbohydrater (brødsmuler, rester av grønnsaker o.l.). Billigere og mildere (mer miljøvennlig) enn Plumbo og andre kjøpemidler. Man tager 1/2 dl Natron, dvs. 50 g som er én pose og 1/2 dl husholdningssalt. Dette blandes og drysses ned i vannlåsen (ventilen). Til slutt helles 3/4 - 1 dl vanlig eddik nedi. La stå over natten uten å bruke vasken. Neste morgen skyller du gjennom med varmt vann. Hvis proppen består for det meste av fett (fra stekepanne e.l.), så vil sikkert kokende såpevann være vel så effektivt. På baderom er proppen hår, hud- og såperester. I håndvasken er det raskt og praktisk å skru opp vannlåsen som gjerne er av plast, og bare ta vekk uhumskhetene.

Flere kommentarer:
0 1
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...