Uren hud - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om uren hud.

Jenny skrev:

Jeg har vært sterkt plaget med kviser siden jeg var 20 (er 38 nå) med store arr over hele ansiktet og halsen. For 5 år siden kjøpte jeg noen kremer og siden den gangen har jeg endelig blitt kvitt de kvisene. Ansiktet ser bra ut. Jeg får fortsatt litt kviser av og til, men det er ingen ting i forhold til det jeg hadde før.

Veronica skrev:

Sitron, ingefær eller hvitløk rett på en kvise hjelper veldig. Jeg gikk t.o.m til det grep å teipe den fast direkte på en underjordisk kvise som vokste og vokste. Hadde det ikke vært for disse sterke stoffene som kvitter seg med bakterier, fikk jeg beskjed om at legen måttet ty til operasjon. Jeg merket bedring allerede etter noen timer. Dessuten virker det lindrende på huden. Bruk hva som kjennes best for deg, men jeg vekslet mellom ingefær og hvitløk, midt i pannen.

Wasabi skrev:

Jeg er også veldig plaget av uren hud, acne, osv. Jeg er 15 nå og har allerede en haug med arr over hele ansiktet (særlig på kinnene). Jeg har prøvd mye, men alt slutter å virke etter en stund.

Så tips: bytt slike produkter minst 2 ganger i året, det hjelper (litt). Jeg har prøvd sitronsaft også, det svir, men huden blir litt blekere, husk å fukte den godt etter noe slikt.

ps: hvis noen lurer på om de skal prøve proactiv solution, så virket det altså ikke på meg. Det ble faktisk tom. verre. Det sies at den skal hjelpe etter en stund, men jeg ventet i mange måneder (mens huden ble verre og verre). Til slutt hadde jeg kjempefet hud, med masse urenheter. Så jeg er drittlei av dette problemet nå, gjør nå alt for å fjerne det. Har noen noen helt ekstreme tips her?

Kviser skrev:

Jeg har brukt denne blandingen i ca 3 år, men skal bare si at du blir ikke blekere. Fargen i annsiktet blir jevnere sånn at du ikke har røde punkter rundt omkring og sånn.

Rodderick skrev:

Tannkrem kan gi deg sykt stygge arr i ansiktet. Det anbefalles ikke.

Alexander skrev:

Tre tips som jeg har fosøkt og som virker meget bra.

Badstu - Gå i badstu ofte. Dette er bra for huden generelt. Svette er den mest naturlige måten for kroppen å jobbe på. Ikke alle klarer å ta en kald dusj etterpå, men 20 sekunder med hodet under kaldt vann klarer du, og det hjelper.

Varmt/Kaldt vann generelt hjelper. Etter en dusj skyller du ansiktet med kaldt vann.

Eggehvite. Dette er en ukjent metode som jeg lærte av en kinesisk frisør i USA. Man bruker eggehviten som en krem og smører den på ansiktet, eller der det er uren hud. Etter et par minutter blir det stivt og føles litt rart. La det være på i 20 minutter. Deretter vask det vekk med varmt vann. Dette skal hjelpe for å åpne porene i ansiktet. Det viste gode resultater for meg.

.. skrev:

Hvis du for eksempel skal på date med drømmedama eller noe annet og det har kommet noen kviser, så er det en krem som heter clearface som man får kjøpt på apoteket. Den finnes med og uten farge. Hvis man tar den med farge så synes ikke kvisene og de blir borte etterhvert. Den er å anbefale.

Mie skrev:

Ja, tror at dette virker mot fregner ;)

Chris skrev:

Jeg vil gi ett råd, ANTIBAC. Det svir i starten, men etterhvert til huden bli vant til dette. HUSK smør inn huden med fuktighetskrem etterpå (SPENOL). Feit krem funker ikke, bruk en lett krem. Ellers, vask hender og prøv å unngå jalla mat.

F.eks:

Slike småting funker jo, vær renslig.

Anna skrev:

Tannkrem kan tørke ut kvisene, men også etse huden, så jeg ville ikke ha brukt det.

Lily skrev:

Bleker det føflekker? For jeg har en nydelig skjønnhetsflekk jeg abslutt ikke vil ha bort. Den er litt svak. Så jeg er redd den skal forsvinne helt hvis jeg prøver det.

Ida skrev:

Jeg prøvde sitronsaft og mel. Blandet det til en ansiktsmaske ca like tjukk som grøt. Det virket overraskende bra. Eneste problemet er at det er litt vanskelig å få av. Funker kanskje bedre å vaske det av med en fuktig klut enn å plukke det av.

Hanne skrev:

Jeg tror det er meningen å bruke det som ansiktsvask, og da skyller man jo normalt av såpen etter at man har vasket seg. Jeg vil derfor tro at det er meningen at man dkal skylle av sitronblandingen også.

Synne skrev:

Skal man bruke sitronblandingen i ansikt, også skylle det av med vann, eller skal man bare la det sitte på?

Anonym skrev:

Vil appelsin ha samme virkning som sitron?

Marry skrev:

Har hørt at sitronsaft ødelegger pigmentene i huden, er det sant?

Kvisetryne skrev:

Aloe vera konsentrat hjelper.

Til Henriette skrev:

Det skal være det samme om du bruker slik sitronsaft på gul flaske eller rett fra sitronen. Stoffene i det er det samme. Jeg plages også med uren hud, men jeg har ikke prøvd dette ennå. Kanskje jeg skal prøve?

Henriette skrev:

Til Helen: Du skrev noe om sitrosaft og mel. Skal du bare blande sitronsaft med mel også la den sitte på fjeset som ansiktsmaske? Jeg er veldig plaget med uren hud og har vært det i flere år. så det hadde vært fint å prøve litt nye ting. Jeg har fått flere forskjellige respeter av forskjellige leger og profesjonelle hudleger, men ingenting har hjulpet. Jeg er møkk lei av alle prikkene i fjeset og trenger hjelp.

Henriette skrev:

Går det an å bruke sintron saft på sånn gul flaske eller må man bruke en vanlig sitron?

Flere kommentarer:
0 1 2 3
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...