Uren hud - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om uren hud.

Veronica skrev 07. mars:

Sitron, ingefær eller hvitløk rett på en kvise hjelper veldig. Jeg gikk t.o.m til det grep å teipe den fast direkte på en underjordisk kvise som vokste og vokste. Hadde det ikke vært for disse sterke stoffene som kvitter seg med bakterier, fikk jeg beskjed om at legen måttet ty til operasjon. Jeg merket bedring allerede etter noen timer. Dessuten virker det lindrende på huden. Bruk hva som kjennes best for deg, men jeg vekslet mellom ingefær og hvitløk, midt i pannen.

Wasabi skrev 17. februar:

Jeg er også veldig plaget av uren hud, acne, osv. Jeg er 15 nå og har allerede en haug med arr over hele ansiktet (særlig på kinnene). Jeg har prøvd mye, men alt slutter å virke etter en stund.

Så tips: bytt slike produkter minst 2 ganger i året, det hjelper (litt). Jeg har prøvd sitronsaft også, det svir, men huden blir litt blekere, husk å fukte den godt etter noe slikt.

ps: hvis noen lurer på om de skal prøve proactiv solution, så virket det altså ikke på meg. Det ble faktisk tom. verre. Det sies at den skal hjelpe etter en stund, men jeg ventet i mange måneder (mens huden ble verre og verre). Til slutt hadde jeg kjempefet hud, med masse urenheter. Så jeg er drittlei av dette problemet nå, gjør nå alt for å fjerne det. Har noen noen helt ekstreme tips her?

Kviser skrev 25. januar:

Jeg har brukt denne blandingen i ca 3 år, men skal bare si at du blir ikke blekere. Fargen i annsiktet blir jevnere sånn at du ikke har røde punkter rundt omkring og sånn.

Rodderick skrev 09. januar:

Tannkrem kan gi deg sykt stygge arr i ansiktet. Det anbefalles ikke.

Alexander skrev 02. januar:

Tre tips som jeg har fosøkt og som virker meget bra.

Badstu - Gå i badstu ofte. Dette er bra for huden generelt. Svette er den mest naturlige måten for kroppen å jobbe på. Ikke alle klarer å ta en kald dusj etterpå, men 20 sekunder med hodet under kaldt vann klarer du, og det hjelper.

Varmt/Kaldt vann generelt hjelper. Etter en dusj skyller du ansiktet med kaldt vann.

Eggehvite. Dette er en ukjent metode som jeg lærte av en kinesisk frisør i USA. Man bruker eggehviten som en krem og smører den på ansiktet, eller der det er uren hud. Etter et par minutter blir det stivt og føles litt rart. La det være på i 20 minutter. Deretter vask det vekk med varmt vann. Dette skal hjelpe for å åpne porene i ansiktet. Det viste gode resultater for meg.

.. skrev 01. januar:

Hvis du for eksempel skal på date med drømmedama eller noe annet og det har kommet noen kviser, så er det en krem som heter clearface som man får kjøpt på apoteket. Den finnes med og uten farge. Hvis man tar den med farge så synes ikke kvisene og de blir borte etterhvert. Den er å anbefale.

Mie skrev 09. desember:

Ja, tror at dette virker mot fregner ;)

Chris skrev 02. desember:

Jeg vil gi ett råd, ANTIBAC. Det svir i starten, men etterhvert til huden bli vant til dette. HUSK smør inn huden med fuktighetskrem etterpå (SPENOL). Feit krem funker ikke, bruk en lett krem. Ellers, vask hender og prøv å unngå jalla mat.

F.eks:

Slike småting funker jo, vær renslig.

Anna skrev 01. desember:

Tannkrem kan tørke ut kvisene, men også etse huden, så jeg ville ikke ha brukt det.

Lily skrev 01. desember:

Bleker det føflekker? For jeg har en nydelig skjønnhetsflekk jeg abslutt ikke vil ha bort. Den er litt svak. Så jeg er redd den skal forsvinne helt hvis jeg prøver det.

Ida skrev 02. november:

Jeg prøvde sitronsaft og mel. Blandet det til en ansiktsmaske ca like tjukk som grøt. Det virket overraskende bra. Eneste problemet er at det er litt vanskelig å få av. Funker kanskje bedre å vaske det av med en fuktig klut enn å plukke det av.

Hanne skrev 01. oktober:

Jeg tror det er meningen å bruke det som ansiktsvask, og da skyller man jo normalt av såpen etter at man har vasket seg. Jeg vil derfor tro at det er meningen at man dkal skylle av sitronblandingen også.

Synne skrev 01. oktober:

Skal man bruke sitronblandingen i ansikt, også skylle det av med vann, eller skal man bare la det sitte på?

Anonym skrev 19. september:

Vil appelsin ha samme virkning som sitron?

Marry skrev 12. september:

Har hørt at sitronsaft ødelegger pigmentene i huden, er det sant?

Kvisetryne skrev 16. august:

Aloe vera konsentrat hjelper.

Til Henriette skrev 01. august:

Det skal være det samme om du bruker slik sitronsaft på gul flaske eller rett fra sitronen. Stoffene i det er det samme. Jeg plages også med uren hud, men jeg har ikke prøvd dette ennå. Kanskje jeg skal prøve?

Henriette skrev 01. august:

Til Helen: Du skrev noe om sitrosaft og mel. Skal du bare blande sitronsaft med mel også la den sitte på fjeset som ansiktsmaske? Jeg er veldig plaget med uren hud og har vært det i flere år. så det hadde vært fint å prøve litt nye ting. Jeg har fått flere forskjellige respeter av forskjellige leger og profesjonelle hudleger, men ingenting har hjulpet. Jeg er møkk lei av alle prikkene i fjeset og trenger hjelp.

Henriette skrev 31. juli:

Går det an å bruke sintron saft på sånn gul flaske eller må man bruke en vanlig sitron?

Benedicte skrev 30. juli:

Jeg har ikke kjempeuren hud, men har alltid en kvise her og der, og det plager meg sånn. Har også forferdelig mange røde arr i panna etter kvisene. Vet noen om man kan få fjernet arrene? Uansett om jeg rører på kvisene eller ikke blir de store og gule og de verker. Etter en stund får jeg arr etter dem. Dette plager meg.

Eldre kommentarer: 1 2 3

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...